Lanserer seg selv som kandidat til Fritt Ords pris fordi han fortsetter å ytre seg fritt på tross av å være dømt for hets og hatefulle ytringer

Blogger Jan Kåre Christensen som fortiden befinner seg i konflikt med arbeidsgiver Unibuss, Plan og Bygningsetaten og advokat Ole Sperre som han anklager for grådighet -har nå i en epost til Fritt Ord lansert seg selv som kandidat til årets Fritt Ord pris. Bloggeren ble som kjent dømt i Oslo Tingrett for brudd på straffelovens paragraf 390a som rammer den som «ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd krenker en annens fred». Christensen ble politianmeldt av pastor Jan-Aage Torp etter å ha skrevet store mengder blogginnlegg og kommentarer hvor han omtalte Jan-Aage Torp som horebukk, spedalsk, psykopat, gammel gris, narsissist, ekkel, horkarl osv. Han ble etterforsket av den såkalte Hat-gruppa ved Manglerud politistasjon og ilagt en bot han nektet å godta.

Saken ble så behandlet i tingretten hvor Christensen ble dømt etter straffelovens paragraf 390a. Saken ble anket til Borgarting Lagmannsrett som tok vurderte hvorvidt tingretten hadde anvendt feil lovanvendelse. Saken ble der avvist og anket til høyesterett som ikke tok saken til behandling. Deretter fremmet Christensen saken inn for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh som heller ikke ville ta saken. Christensen som mener seg utsatt for et justismord mener nå at han fortjenener “Fritt Ord prisen og har derfor lansert seg selv til å motta denne hedersprisen. I sitt skriv til Fritt Ord hvor Christensen lanserer seg selv skriver bloggeren dette som begrunnelse hvorfor han bør få prisen.  “Det er kort fortalt at jeg er behandlet som en nettroll uten å være det. Endog dømt, da for å ikke ha vedtatt en bot. En nettroll er anonymt, sprer gjerne konspirasjonsteorier og synes vold, sex og annet som er både i grenseland og er kriminelt er greit. Jeg er motsatt, sprer ikke noen konspirasjonsteorier eller er anonym. Er 100 % imot vold og oppfordring til noen kriminell aktivitet. Men blir behandlet som om jeg var dette. Er siktet og dømt for å ha bryte den såkalte Rasismeparagrafen, § 185 i straffeloven av 2005 som forbyr diskriminerende eller hatefulle ytringer rettet mot noens hudfarge, etnisitet, religion, livssyn, seksuelle legning eller funksjonshemning. Men i ettertid har jeg skrevet og talt som før, stått oppreist selv med falske beskyldninger og en narsissistisk dom imot meg. For dette fortjener jeg Fritt ords pris, og som et forbilde for alle andre som er prøvd knuget og presset ned,” skriver Christensen i begrunnelsen på hvorfor nettopp han burde få Fritt Ords pris for 2022.

Jeg fortjener Fritt Ords pris mener blogger Jan Kåre Christensen

Dette skriver Jan Aage Torp, som har vist seg i ettertid å være et justismord:
“Bakgrunnen er at denne bloggeren ble enstemmig dømt den 25. januar 2016
av Oslo Tingrett for sjikane og personforfølgelse av Aina og meg siden 2011.
Dommen ble den 27. april 2017 enstemmig stadfestet av Borgarting
Lagmannsrett, og endelig enstemmig stadfestet den 21. juni 2017 av Norges
Høyesterett. Til overmål ble forsøket på å fremme saken på nytt i den
europeiske menneskerettighets-domstolen i Strasbourg avvist den 17. november 2017,” skriver bloggeren og legger med noen linker til gamle oppslag om saken. “-Når en har stått oppreist etter så mange falske anklager, da fortjener en
virkelig Fritt Ords pris. Her har jeg overhode ikke bøyet av!,” skriver blogger som dermed lanserer seg selv som kandidat til Fritt Ords pris for 2022.

 

 

7 tanker om “Lanserer seg selv som kandidat til Fritt Ords pris fordi han fortsetter å ytre seg fritt på tross av å være dømt for hets og hatefulle ytringer

 1. Christensen er inne på noe. Når ingen andre nominerer ham er det selvfølgelig logisk å nominere seg selv.
  Kanskje han skulle nominere seg selv til Nobels fredspris også?
  Matt 5,9 Salige er de fredsommelige; for de skal kalles Guds barn.
  Det er vel ingen som er mer konfliktsky, godmodig og fredsommelig enn Christensen?
  Uansett hvor Christensen ferdes blir det bråk og konflikt.
  Tror ikke Fritt Ord tar Christensens email alvorlig.

  10
  1
  • Selvsagt.
   Der blir jeg tatt imot med åpne armer 😄😁😆😆😅😅

 2. DIGRESJON:

  Jeg må få lov til å fortelle om dagens møte med ateister.

  -Jaså, så det er gudsmannen som kommer, sa den ene til meg. Og la til: -Kanskje du har vært ute på jomfrufødsler i dag?

  -Det er ikke noe problem for meg å utføre, repliserte jeg.

  -Javel så vis oss en jomfrufødsel da, sa anføreren.

  -Bare gi meg en tynn sprøyte med sæd, svarte jeg, så kan jeg – i likhet med Gud – helt enkelt inseminere enhver jomfru i distriktet, svarte jeg.

  Da ble de så sinte at de forlot lokalet, og jeg fikk ikke fortalt dem at Gud trenger ikke engang en sprøyte. men de ble så svar skyldige at de stakk.

  7
  1
 3. JKC viser mot og integritet. Oppgjøret med pentecostale døgenikter er prisverdig og nødvendig. JKC kaller en spade for en spade og en gris for en gris. RESPEKT!

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.