Franklin Graham refser Demokratene fordi de lar lovløshet råde i gatene i deres egne delstater

Predikant-legenden Billy Grahams sønn, Franklin Graham er ikke redd for å stikke hodet bort i vepsebolet. Etter først å ha sett feige medlemmer av det demokratiske partiet, på bekostning av Covid-19 syke, lot seg presse til å jage Samaritan Purses feltsykehus ut av New York, reagerer Franklin Graham nå på at Demokratiske ledere ser ut til å støtte opp om ideen om å avvikle politiet. Man kan knapt tro hva som har skjedd med det demokratiske partiet som nå er blitt talsmenn for lovløshet og anarki

De demokratiske ledere i kongressen, anført av Nancy Pelosi i rødt, kneler her foran en statue av en afrikansk konge og ter seg som de hedenske ledere gjorde overfor Baal og Moluk i det gamle testamentet

“Demokratene over hele denne nasjonen tar til orde for å avvikle politiet. I byer som  San Francisco rykker ikke lenger politiet ut til ikkevoldelige forbrytelser. Og i Nordvest som i årevis har vært styrt av progressive demokrater har anarkister tatt kontroll på deler av sentrum av Seattle, og den lokale demokratiske ordføreren har jaget ut politiet av sentrum, -og anarkistiske krefter har opprettet en “politifri sone”.  Seattle-ordføreren (som ikke overraskende er Demokrat) sier at folket som gjør dette er “patriotiske” og at dette er som et party i blokka. Hva?? Dette er anarki, og denne typen progressivt lederskap er farlig, ekstremt farlig, slår Franklin Graham fast. I motsetning til feige Joel Osteen som spytter ut sine tåpelige motivasjons-fraser om “gjennombrudd, helbredelsen som er på vei og overfloden som kommer,” er Franklin Graham opptatt av den åndelige kampen som pågår i Amerika.  “I år er det et valgår og det er tid for forandringer. Det er på tide at FOLKET reiser og lar sin stemme bli hørt ved å stemme ut disse uansvarlige og progressive som ødelegger deres egne delstater og byer. Disse bystyremedlemmene, ordførere og guvernører fra Demokratene er de som er ansvarlige for dette kaoset, og det er bare vi, folket, som deg og meg som kan endre det,” skriver Franklin Graham som oppfordrer amerikanerne å stemme ved høsten valg. “Du tror kanskje ikke din stemme teller, men det gjør den! -Gi dinstemme til kandidater som står opp for konservative verdier og som støtter lov og orden. Og før du helt avskriver de Nordvestlige stater, er Dean Johnson fra Seattle-området er et godt eksempel på en ekte og medfølende konservativ som stiller til valg til Kongressen og som ønsker å skape positive forandringer. Du kan sjekke han ut her: https://deanjohnsonforcongress.com/.  -Vi trenger flere menn og kvinner som elsker denne nasjonen og vil stå for lov og orden når de ber om tillit til offentlige posisjoner. Still deg bak dem, be for dem og støtt dem i denne kritiske tiden for vår nasjon,” skriver Franklin Graham som er dypt kritisk til hvordan det Demokratiske lederskapet medvirker til å ødelegge Amerika.

 

 

4 tanker om “Franklin Graham refser Demokratene fordi de lar lovløshet råde i gatene i deres egne delstater

 1. Respekt for Franklin Graham som står opp mot ondskapen. Han ser hykleriet. Det er mange kristne som har sovnet og ikke skjønner mye. De er forført av verdens ondskap. Motivasjonen til opprøret som demokratene støtter og har vært med på å starte, er å velte Trump. Hatet mot Trump er så stort at demokratene er villig til å brenne ned hele landet og ødelegge USA. Det kan ende i borgerkrig. Men demokrater og venstrefascistene vil tape. Det er 160 millioner republikanere med våpen, og Trump kan sette inn militæret som er på hans side.

  • Vi skal være glade for de tydelige basuner.
   Det er ikke så vanskelig å støtte opp om det Franklin Graham skriver.
   Demokratene har tatt fullstendig av, og alt de har satt i gang for å skade Trump vil slå tilbake på dem selv.
   Derfor bør vi be for Amerika.
   Be om at Åndens lampe vil forbli tent noen år til og at Trump får fire år til. Dersom demokratene kommer til makten så vil Amerika ta raske steg mot undergangen som vil komme. Trump kan medvirke til at Gud holder sin dom tilbake en stund -og så får vi be om at Gud foran valget i 2024 reiser opp en ny tjener som står støtt med evangeliske kristne..

  • Franklin Graham har øyne for sannheten, står opp mot de destruktive krefter som vil ødelegge USA -og vi må be om at Gud gir USA mer nådetid. Gjennom fire år har nå demokratene forsøkt å skape kaos og anarki og dradd landet gjennom prosesser som har skapt vonde splittelser, alt for å fjerne en president som ble valgt av folket..
   Dersom demokratene kommer til makten vil avkristningen av Amerika skyte fart og jeg tror kristenforfølgelsen mot bibelske kristne vil blomstre opp igjen, slik den gjorde under Obama.

Det er stengt for kommentarer.