Minst 81 drept i islamist-angrep mot landsby i Nigeria -Boka Haram skal stå bak

Minst 81 mennesker, deriblant kvinner og barn skal ha blitt drept i et muslimsk angrep på landsbyen Faduma Kolomdi i Nigeria. I tillegg skal minst sju mennesker, deriblant landsbyens overhode og flere kvinner og barn være bortført av muslimske aktivister assosiert med terrorgruppen Boka Haram. En video lagt ut viser hvordan døde kropper ligger strødd etter det bastialske angrepet. I følge overlevende skal de muslimske terroristene ikke ha vist nåde verken overfor kvinner eller barn. Angriperne skal ha kommet brått over byen i kjøretøy og etterlot minst 81 døde melder lokale myndigheter. Landsbyen som ble angrepet bestod av både kristne og muslimske innbyggere. Terroristene skjøt kvinner og barn som rømte i ryggen, forteller et av vitnene til den islamistiske terroren.

ISIS og Boka Haram angriper både kristne og muslimer og nigerianske myndigheter gjør ikke nok for å beskytte innbyggerne sier U.S. Commission on International Religious Freedom Commissioner Johnnie Moore, som er kritisk til nigerianske myndigheters vilje og evne til å bekjempe ekstrem islamske grupper i regionen. Det er grusomme scener videoen viser etter det brutale angrepet som tok livet av 81 mennesker. Så langt har få medier rapportert om angrepet.

https://twitter.com/iamKurbe/status/1270643396923850752

2 tanker om “Minst 81 drept i islamist-angrep mot landsby i Nigeria -Boka Haram skal stå bak

  1. Det er grusomt! Hvor er MSM? Hvorfor betyr ikke disse afrikanske livene noe for allmennheten? Hvorfor får ikke disse grusomhetene massiv dekning? Denne verden er nå så ond, at det er vanskelig å forholde seg til alt som skjer. Det er ikke rart det er så mye depresjon med all denne galskapen som florerer overalt. Freden er defentlig tatt bort fra denne verden, den har bare ikke kommet like langt alle steder, men det er på vei.

Det er stengt for kommentarer.