Franklin Graham: Hva vi må huske etter Donald Trumps uanstendige uttalelser

Franklin-Graham-Decision-America-Tour-SubmittedDe 11 år gamle uttalelsene til Donald Trump som ble avslørt av Washington Post fredag har i dag rystet det politisk korrekte USA. En rekke fremtredende republikanske politikere har fordømt Donald Trump og massemedia roper nå korsfest, korsfest. Uttalelsene til Donald Trump som falt i 2005 har i dag overskygget nyhetsbildet og selv orkanen Matthew, offentliggjøringen av en rekke eposter fra Wikileak og den blodige krigen i Syria rykker langt bakover i køen av nyheter massemedia er satt til å formidle. En av dem som ikke tar del i hylekoret av dem som fordømmer Donald Trump er Franklin Graham som lørdag postet sin respons på Facebook.

“De grove kommentarene sagt av Donald J Trump for mer enn 11 år siden kan ikke forsvares. Men den gudløse progressive agendaen til Barack Obama og Hillary hillary-lognClinton kan heller ikke forsvares på noen måte. Jeg vil ikke gi min støtte til noen kandidat under dette valget. Jeg har gjennom hele denne president-valgkampen, og jeg vil si det igjen, -at begge kandidater er mangelfulle. Det eneste håp for USA er Gud. Vår nasjons mange synder har gjennomsyret vårt samfunn og det har ledet oss til der vi er i dag. Men som kristne kan vi ikke trekke oss tilbake fra vårt ansvar om å være engasjert i vårt lands politikk. Den 8 november må vi alle foreta vårt valg. De to kandidatene har svært forskjellige visjoner for Amerikas fremtid. Det viktigste tema i dette valget er Høyesterett. (Hva slags dommere som blir utnevnt av presidenten) For dette som skjer i Høyesterett influerer absolutt alt. Det er ikke ikke tvil. Trump og Clintons skandaler er hete nyheter for øyeblikket, men den som de utnevner til Høyesterett vil komme til å omforme vårt samfunn for våre barn og barnebarn og for fremtidige generasjoner,” skrev Franklin Graham som mener at dette valget er viktigere enn personene som kjemper om velgernes gunst.

Donald Trump mer konservativ enn Hillary?

Selv om Donald Trump rent personlig ser ut til å ha eller har hatt, etikk og moral som er fjernt for kristen tro, er det likevel mange som tror at han, dersom han blir valgt som president, vil bruke posisjonen til å utnevne Høyesterettsdommere som er mer konservative og som vil verne om kristne verdier. Det er også alment forventet at dersom Hillary blir valgt, vil hun bruke posisjonen til å utnevne dommere som skjermdump-hillaryfremmer den samme progressive og ugudelige agendaen som Barack Obama under sine 8 år har fremmet. De lekkede Clinton epostene signaliserer at Hillary Clinton kommer til å være en langt varme støttespiller av LGTB agendaen enn Donald Trump vil være. Hillary Clinton har også signalisert at dersom hun vinner valget, vil det bety enn boost for de krefter i det amerikanske samfunnet som prøver å kvele kristne røster. For troens folk i Amerika bør valget dreie seg om langt mer enn en en moralsk brist i en av kandidatene. Det Guds folk bør spørre seg selv om før de avgir sin stemme, er om det er rett av en kristen å støtte en kandidat som helt åpent promoterer at kristne faktisk må fornekte essensielle biter av sin kristne tro -eller måtte tåle en konfrontasjon med myndigheter og makten. Fredagens avsløring om Donald Trumps 11 år gamle utsagn er kun en distraksjon fra det som er de viktige saker i valget. Det kan sikkert skrives sider opp og sider ned om moralske defekter man kan finne i Donald Trumps fortid. Når en av disse nå er avslørt, er det store spørsmålet faktisk hva Donald Trump gjør med den!

Valgets kvaler

Mange kristne lider helt sikkert valgets kvaler etter denne avsløringen. Det er ikke tvil om at Donald Trump som mange kristne nå har støttet, har en grumsete fortid med umoral og retoriske sleivspark og det er ett av disse som nå har hjemsøkt ham. Det store spørsmålet vil selvfølgelig være hva slags følger dette vil få for mange kristne velgere. Men midt oppe i alt dette er det grunn til å stille spørsmålet. Er Donald Trumps umoralsk retoriske sleivspark for 11 år siden god nok grunn til å gi sin støtte til Hillary Clintons ugudelige og progressive agenda? Jeg vil si det så sterkt at kristne som stemmer på Hillary er med på å skjære over greina de selv sitter på, -og kan hende det nettopp det som er Guds vilje for Amerika. At kristne skal stemme for en kandidat som ikke kommer til å bli noe annet enn en lang sammenhengende ulykke for Amerika. Hillary Clintons åpne støtte til dem som dreper barn i mors liv og dem som fremmer den homofile agenda har lenge vært kjent. Det er også kjent at Hillary har sagt at “dyptsittende kulturelle koder og religiøs tro…må endres. Med andre ord, i Hillary Clinton har amerikanerne en kandidat som vil påtvinge kristne til å oppgi deler av sin tro for å tilpasse seg hennes Amerika…og jeg kan ikke selv på noen som helst måte se at kristne kan stemme på Hillary ved årets valg.

 

At det er to uegnede kandidater som nå kives om makten i USA er ikke vanskelig å se. Vi har på den ene siden “crooked” Hillary som får merkelig anfall, lyver, bedrar og har en progressiv og ugudelig agenda, og vi har Donald Trump, en brautende ordgyter med enkle svar og nå også en umoralsk fortid med griseprat og et kvinnesyn som ikke høre hjemme noe sted. Vi har lørdag sett en ydmyket kandidat som lover å slå tilbake mot Hillary og vi har et massemedia som åpenbart er på Hillary’s side og som nå gasser seg i disse 11 år gamle utsagnene. At dette kom frem bare en måned før valget og helgen før Hillary og Trump møtes til sin andre debatt vil helt sikkert slå ut på meningsmålingene. For kristne velgere er situasjonen ikke akkurat enkel, og kan hende dette som har skjedd vil medvirke til at Hillary vinner valget. Mye kan tyde på nettopp det, og kan hende det er Guds vilje at Hillary Clinton kommer til makten, slik at Amerika, tross store ord om vekkelser fra ulike velstands-forkynnere -kan fortsette å modnes til den kommende dommen over USA. Kanhende at Hillary vil bli det redskapet som skal forsterke forfølgelsen av Guds menighet i Amerika, for dersom Hillary blir president vil mørket bli ennå tettere i vår tids Babylon. Gud er historiens herre. Han den som suverent styrer begivenhetenes gang etter sin overordnede vilje. Alt er i Guds hender, også valget i USA, og når dette skrives en sen lørdag natt, går mine tanker tilbake til en profeti fra 1933, om en ond kvinne som skal reise seg til makten i USA. Kanskje nettopp denne profetien vil få sin oppfyllelse i de kommende måneder.

 

Facebook Comments

10 tanker om “Franklin Graham: Hva vi må huske etter Donald Trumps uanstendige uttalelser

 1. Herr Myhren; Jeg er ikke enig med de liberale biskopene i de viktigste spm. 1. Frelsen. Noen, bla biskop Pettersen, mener at alle som er døpt, er frelst. 2. Vranglæren om barnedåp. 3 Spm om homofili. 3. Deres engasjement i kontroversielle politiske spm, som oljeboring i Lofoten, Vesterålen, Skagerak og langs Jæren(som jeg forøvrig er enig med dem i, men uenig i at de engasjerer seg i dette). 4. Den såkalt “menneskeskapte” klimakrisen.
  Mye annet jeg er uenig med dem i, men det var det viktigste
  Er på farten, skal på et tre dagers opphold på Ellel Glyndley Manor. Det er et godt sted å være.Kan anbefales?

 2. Danmarks Radio(DR) meldte i sin middags-radioavis, at det republikanske partiet har innkalt sentralstyret til et hastemøte i morgen. Dette skjer visst bare i helt spesielle
  tilfeller…

 3. Kjell, jeg regner med at med dine argumenter mot å stemme på demokratene generelt og Hillary spesielt, samtidig fraråder norske velgere å stemme på alle andre partier enn KRF?

 4. Myhren:” merkelig at Franklin Graham ikke vil stemme på Trump”? Det som er merkelig her er at du fortsatt mener at Trump er en god kandidat. Det forteller meg med all mulig tydelighet at du rett og slett umulig kan være en kristen. Trump står for alt det motsatte av kristne verdier, på samme måte som FRP.
  Trump er gift for tredje gang, han har beviselig hatt elskerinner, og mener seg berettiget til det. Han har gått gjennom 6 råtne konkurser, han omtaler og behandler mennesker svært dårlig. Han fremmer en politikk(i den grad han har politiske oppfatninger), som vil ta fra de fattige og gi til de rike. Han vil fjerne helseforsikringen for de fattige, som Obama innførte. Hva slags kristen mann øker skattene og fjerner helsetjenestene til fattige mennesker? Mannen er gjennomsyret av ondskap, i alt han står for og sier!
  Enten er du ingen kristen Myhren, eller det går rett og slett rundt for deg….? Men, nå er det heldigvis ikke så mange igjen, som ikke klarer å se Trump for hva han egentlig er.Han er ferdig:-))

  • Til Sakfører Godfred lund, Danmark…
   Du pleier ofte å stille spørsmål om jeg er kristen. Nå trenger du ikke det lenger, fordi du sikkert er på linje med Biskop Jørgensen i Norge, som sier og skriver, at “alle kommer til himmelen!” Så bra da sier jeg, da er også jeg regnet med…

 5. Morsomt forsvar for erkekonservativt, menneskefiendtlig pengestyre. Den kristne moralen er i sannhet en ulykke for fattige og svake grupper i USA. God underholdning å lese om bibelske grunner for ødeleggende handlinger. Men tragikomisk for ofrene for denne ørkenblinde overtroen.

  • Jeg klarer ikke å lese det du gjør, at Graham ikke vil stemme på Trumph. Han advarer imidlertid mot å la Clinton komme til makten.

 6. Det er merkelig at ikke Franklin Graham vil stemme på Donald Trump. Slike folk gjør meg dårlig.
  Men det er korrekt det med høyesterett i USA. Det er der mye av ugudligheten i USA kommer fra. Dersom Hillary Clinton vinner valget vil hun velge inn en ny ugudelig representant der. Den fløyen vil da få flertall og vil ødelegge det de kristne har bygget opp gjennom århundrer. Så dette er alvorlig.
  Dette vet tydeligvis Graham om, og enda vil han ikke stemme på Trump. Dette vil straffe seg for han og hans familie, selv om Donald Trump allikevel vil vinne til slutt.

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Bare som en parantes … Jeg leser om treneren Høgmo, som får så hatten passer etter landskampen i går…Hylekor kalles det, det samme mot Donald Trump. Trump sa jo ikke annet enn sannheten, men alle sannheter bør jo ikke sies høyt…
   Når det gjelder Høgmo, så stilles han nå til doms, og alle glemmer visst at det ikke er så lett å lage gull ut av gråstein…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *