USA valget: Ku Klux Klan gir sin støtte til Hillary Clinton og har donert 25 000 dollar til Clinton foundation

Hillary Clinton får nå ytterligere drahjelp i sin kampanje for å bli USAs neste president. Denne gang kanskje fra et hold hun helst ikke vil at media omtaler i det hele tatt. Det er kkk-stotter-clintondet alternative nyhetsmediet Next News Network som kan fortelle at også Ku Klux Klan nå går ut med offentlig støtte til Hillary Clinton. Will Quigg som er Grand Dragon for “Loyal White Knights” og “West Coast King Kleagle” som er en del av det beryktede Ku Klux Klan kan nå fortelle at gruppen gir full støtte til Hillary Clinton og at man også har donert minst 25 000 dollar til Clinton Foundation som et ledd i organisasjonens støtte til den hvite kvinnelige presidentkandidaten. Ku Klux Klans støtte og donasjon til Hillary Clintons stiftelse er neppe en nyhet som vil bli presentert på de store nyhetskanalene i USA, ei heller i mainstream media her hjemme. 

Se klippet og hør intervjuet med klanens representant fra Next News Network

 

 

3 tanker om “USA valget: Ku Klux Klan gir sin støtte til Hillary Clinton og har donert 25 000 dollar til Clinton foundation

  1. Spm er jo om han i det hele tatt representerer KKK?
    Tradisjonelt har KKK alltid befunnet seg på ytterste høyrefløy, og medlemmene har for vane å stemme republikansk.
    Trumps løfte om å kaste ut alle ulovlige innvandrere(som stort sett ikke er hvite), er søt musikk i ørene på KKKs medlemmer.
    Her har du funnet unntaket som bekrefter regelen, og laget et mildt sagt tabloid oppslag, Kjell.

  2. Leste meg litt opp om denne Quigg, og han støtter Hillary pga at hun har en “hemmelig agenda”, der hennes “sanne ansikt” vil komme frem når hun blir president. Denne mannen går det nok rundt for? Og han kjører beviselig et sololøp, og representerer ikke KKKs offisielle ståsted.

Det er stengt for kommentarer.