Wikileaks offentliggjorde nye Hillary eposter mens ingen ser ut til å bry seg

wikileaksEt 11 år gammelt lydbånd som viser at Donald Trump i hvert fall da trodde at kjendiser kan gjøre hva som helst og slippe unna med det, er i dag hovedopplag i nær sagt alle medier. Lydklippet som ble offentliggjort av Washington Post ser så langt ut til å fullstendig overdøve den oppmerksomhet Wikeleaks siste offentliggjøring av Hillary Clintons eposter burde ha fått. Imidlertid er den vestlige presse Hillary tilhengere og unngår behendig å omtale de siste avsløringer fra Wikileaks som nok en gang avdekker hvilke bånd Hillary har til de den finansielle eliten

Vestlige medier skulle åpenbart finne mye interessant å skrive om med å grave litt i de siste avsløringene av Hillary Clinton mail som ble offentliggjort i går, men slik er ikke vestlig presse. Akkurat nå er mainstream media som CNN og titusener av andre medier på Hillarys side og velger å si minst mulig Wikileaks og innholdet i hva Wikileaks har offentliggjort her: https://twitter.com/wikileaks. I stedet kjører amerikanske medier på med at Russland står bak, og forblir tause om den kriminelle oppførselen til Hillary Clinton. Dersom media virkelig hadde tatt en titt på det materialet Wikileak har offentliggjort ville de i hvert fall fått bakgrunnsstoff til en rekke Hillary kritiske oppslag, men vi ser jo at de avstår, og skjønner hvorfor..

 

 

6 tanker om “Wikileaks offentliggjorde nye Hillary eposter mens ingen ser ut til å bry seg

 1. Valg av president i USA er valget mellom å lefle med Islam eller ikke. For i fremtiden blir det Islam kampen vil stå i verden. Denne støyen mot Trump er fordi venstremedia som er for Islam gjør alt i sin makt for å hindre han i å bli president. Skulle Trump bli president, vil det forpurre den planlagte globalistiske verdensorden, der Islam får en sentral rolle. Kristendommen skal utryddes og Islam er et av verktøyene som skal brukes.

  • Zzzzzzzzz………

   “venstresiden” i Amerika er som et svært mørkeblå variant av det norske partiet Høyre!

 2. Det er ikke høyreside i norsk politikk lenger. Høyreside er blitt venstreside. H og FRP er globalister og smisker med Islam.

  • Du har langt på vei rett. FRP har egentlig aldri hørt hjemme på høyresiden. De er liberale populister. De er milevis til venstre for både demokratene og republikanerne.
   Det eneste konservative høyrepartiet vi har i Norden, er Konservativt Folkeparti i Danmark. Men de har dessverre en marginal oppslutning.

   Amerika har langt større utfordringer enn muslimer. En komplett skakkjørt økonomi, og titusenvis av årlige drap, som følge av en hodeløs ultraliberal våpenlovgivning.
   I perioden etter 9/11 har 60-70 personer blitt drept av terroraksjoner på amerikansk jord, mens 160.000 mennesker har blitt drept av skytevåpen! Og det forteller vel det meste om hvor skoen trykker. Når det er lovlig å bære ladd våpen på offentlig sted, ja sågar på enkelte college og universiteter, så er det noe alvorlig galt!

 3. “Publisert 8. okt. 2016
  Norway’s Link to Clinton Foundation & Obama — Corruption to Create World War III through NATO Position!”

  “SHOCK: CORRUPTION Link to Clinton Foundation & Obama to Create WWW 3 thru NATO – FINLAND Reveals. ”

  https://www.youtube.com/watch?v=ciWYELi3Jpw

  Sterke spenninger i Kashmir – konflikten også.

  Stjålne NATO våpen i Pakistan, skriver Voice of East.
  Destabilisering av Pakistan?

  “Nato weapons recovered from house in Karachi’s Azizabad, terror bid thwarted”

  http://www.dawn.com/news/1288180

Det er stengt for kommentarer.