Krise for Donald Trump etter at 11 år gamle lydklipp ble offentliggjort

Hillary Clinton som nå kjemper sin viktigste politiske kamp noensinne får nå drahjelp av et 11 år gammelt lydopptak som avslører hva slags holdninger Donald Trump donald-trumphadde til kvinner og sex da opptaket ble gjort i 2005. Lydklippet som ble offentliggjort fredag parallelt med at orkan Matthew herjer langs Florida kysten er så alvorlig og skadelig for Donald Trump at han allerede har måtte beklage offentlig sine utsagn og det store spørsmålet er nå hvor mye skade dette påfører Donald Trumps kampanje for å bli valgt som USA president. Som kjent verserer det flere forskjellige og motstridende profetier om hvem som kommer til å stikke av med seieren under valget som nå bare er en måned unna. Fredagens avsløring omkring de 11 år gamle opptakene vil neppe styre Donald Trumps sjanser blant bibelske kristne, selv om en del representanter for tros og velstands-evangeliet vil stå last og brast med den kandidaten de tror er utpekt av Gud til å styre USA

Donald Trumps sjanser til å bli amerikansk president kan ha blitt betydelig svekket etter at Washington Post publiserte sin story om de 11 år gamle lydopptaket som avdekker at Trump hadde et nedlatende holdninger overfor kvinner og sex. Selv om det ennå er for tidlig å si at dette er fatalt ødeleggende for Trumps vinnersjanser ved høstens valg, finnes det likevel folk som konkluderer med at Donald Trump med dette i realiteten er ferdig.

At denne saken er svært ubehagelig for Donald Trump og hans kampanje er det ingen tvil om. Saken er så alvorlig at Donald Trump allerede har måtte beklage og be om unnskyldning, og flere medier har nærmest omtalt dette som ei bombe som nå har eksplodert. Det årets valgkamp egentlig har vist at amerikanske velgere denne gangen må velge mellom to råtne epler som har en etikk og moral som står langt fra de verdier kristne burde søke å fremme. I den kristne amerikanske presse har det i hele høst pågått en debatt om hvilken kandidat kristne burde stemme på. Franklin Graham  som ennå ikke har gitt sin støtte til noen av kandidatene, har under sin “Decision America tour” oppfordret Guds folk til å stemme på de kandidater som fremmer kristne verdier, og klippet under av Donald Trump anno 2005 som i dag vises i beste sendetid på de store tv kanalene er ikke akkurat en velgermagnet blant kristne amerikanere. Hvorvidt dette vil skremme dem fra å stemme på Donald Trump gjenstår jo å se. Mange hadde trodd at Wikileaks tidligere i denne uken skulle presentere en gedigen “oktober-overraskelse” om Hillary Clinton, og blant mange var skuffelsen stor da Julian Assange ikke hadde noe som helst å presentere da han holdt sin timelange 10 års markering av Wikileaks. Derimot ser det nå ut som om det er Washington Post som kunne presentere en “oktober overraskelse” -men ikke for Hillary, men for Donald Trump

15 tanker om “Krise for Donald Trump etter at 11 år gamle lydklipp ble offentliggjort

 1. Det kom jo ikke akkurat som en bombe, at Trump har sagt dette. Jeg er ingen stor fan av Hillary, men hun er uansett det definitivt tryggeste valget av de to! En ting er at hun har lang og bred politisk kunnskap, og en solid utenrikspolitisk erfaring, men hun vet å oppføre seg.
  Trump mangler erfaring, han er en dårlig forretningsmann, han har ikke betalt skatt de siste 18 årene, og han oppfører seg moralsk forkastelig!

  Kjell: mener du fortsatt at Trump er bedre for Amerika enn Clinton?

  • Dette svekker tilliten til Donald Trump og blir selvfølgelig en stor mediasak i mainstream pressen.
   Denne nyheten kom samtidig som Wikileak lekket en rekke eposter omkring Clinton og hennes kampanje, men disse vil neppe bli nevnt nå i amerikansk presse.
   Jeg syntes denne videoen er talende: https://www.youtube.com/watch?v=rv1HUf9WeaQ

   Når det gjelder ditt spørsmål så viser denne saken at Hillary og Trump nå for min del er like lite attraktive.
   Begge disse kandidatene er uegnet som president og totalt uspiselig.
   Godtfred: Jeg får ta en Torstein Langesæter: Jeg vil ha George W Bush.
   Hvis jeg ble tvunget til å avgi stemme i USA så hadde min stemme gått til “What is Aleppo” Gary Johnson
   https://www.johnsonweld.com/

   Tror han er et bedre valg

 2. Det er jo helt utrolig at man klarer å ha nominasjon på så dårlige kandidater i USA!! Helt utrolig!! Noe annet som er betenkelig er hvordan utenforstående, Wikileaks, Russland, etc begynner å blande seg inn i valget for å kunne påvirke dette valget. Siden nå Donald nå er på defensiven og blitt satt i et vanskelig hjørne, vil feks Russerne igjen hjelpe han opp og frem?

 3. Dersom vi er litt ærlige i våre betraktninger, så er det mye sant i det Trump sier. Dette er jo ikke noe annet, enn en gjentagelse av historien om “Keiserens nye klær!” Det var ingen som torde si at keiseren var naken, unntagen en liten gutt. De fleste av dere bør kjenne den historien.

  Det går mange historier om diverse presidenter i USA, som har brukt sin gode stilling til å forføre hundretalls kvinner.
  Det finnes tusenvis av kvinner som har åpnet det meste når det gjelder kjente popartister. Bill Wyman i The Rolling Stones fortalte i boka si om de 3000 kvinnene han hadde hatt i sin tid der.
  Slik kan jeg skrive i det uendelige. Det hjelper veldig med en tjukk lommebok og en attraktiv tittel.
  Så la oss ikke være så skinnhellige, la oss nå kalle en spade for en spade!

  • “kristne” Myhren støtter fortsatt den “superkristne” Trump:-))))

  • Dette gjør det uhyre problematisk for kristne å stille seg bak Trump. Det er det ingen tvil om Godtfred.
   Jeg skjønner jo meget godt hvorfor dette kom akkurat samtidig med at Wikileak offentliggjorde flere Clinton eposter.
   For massemedia er griseprat langt mer interessant å skrive om enn å bruke tid på å se på Hillarys tvilsomme forbindelser og meninger da hun var utenriksminister.
   Dette kalles perfect timing og dersom ikke Julian Assange klarer å hoste opp dokumentasjon på at Hillary holder på med noe tilsvarende, kan han bare gå å legge seg tidlig der i ambassaden hvor han holder hus.

   Det skal bli spennende dette her: Jeg tenker på denne Donald Trump profetien som sier at han er “utpekt” av Gud til å bli president.
   I den profetien blir det hevdet at alle fiendens angrep mot Guds “utpekte” vil feile.
   Vi får bare avvente, i dag er det en mnd til valget. Jeg tror nok at Trump rent umiddelbart vil miste stemmer på dette, og at den valgkampen vil bli stadig mer skitten.

   Det er grunn til å forvente at nå braker det for alvor løs med påstander om utroskap, hor osv i denne valgkampen.
   Som Guds folk burde vi gremme oss over det som skjer. Vi har kandidater som står milevis fra den kristne tro og selv fører en livsstil i dyp konflikt med Gud.

 4. Der vant Hillary. Trump er sin egen verste fiende og nå har han fullstendig saget over sin egen gren.

  • Ekte konservative republikanere er sindige mennesker, men jeg vil tro at det begeret som egentlig burde være fylt for lenge siden, nå har fått den nødvendige dråpen…
   Tipper mange sentrale republikanske politikere har snakket sammen i dag, og pønsker ut hvordan de skal bli kvitt denne galningen…

 5. Takk! Morsomt å lese hvordan kristne desperat prøver å forstå verden ut fra sin tro!

 6. De som har noe å tenke med visste at Trump var et seksuelt rovdyr. Det visste de som har noe å tenke med for mange, mange år siden. Det som har skjedd i dag er intet nytt. Det er også toppen av isfjellet.

  På tross av at Kjell Andersen og Anders Helge Myhren visste om dette (med mindre de har oppholdt seg på planeten mars i de siste 20 årene), har de støttet dette seksuelle rovdyret som er en ulv etter kvinner og unge jenter, ugifte eller ikke gifte. Et seksuelt rovdyr som er gift tre ganger. Og dette rovdyret, som det er mer enn tenkelig at vil forgripe seg på deres koner og døtre hvis sluppet løs alene i samme rom som dem, støtter dem. Det viser deres store respekt for deres mødre, koner og døtre. For ikke å snakke om andre kvinner i deres familier.

  Er det virkelig så kristelig å forgripe seg på kvinner og unge jenter, Kjell og Anders ?

  Jeg ser at Kjell Andersen snakker om den finansielle og den politiske eliten som om det var skjellsord. Ja, de skjellsordene har blitt brukt før og det om jøder. Både i nåtid og i de siste 100 årene. Spesielt på 1930 tallet. Og i stor grad bruker Kjell ord som er kodeord for jøder. Kodeord brukt av jødehatere. Tilfeldig ?

  Dessuten, skal man fradømmes ens arbeide bare fordi man er dyktig i jobben ? Skal det virkelig brukes mot en dyktig arbeider ? Dette slik som Kjell vil fradømme Hillary Clinton arbeide som president fordi hun er dyktig som statsleder og politiker. Det blir bare for dumt.

  Og det er ikke slik at det finnes konspirasjoner hver en busk slik Kjell skriver. Det blir bare for dumt, innavl og kodeord for jødehets.

  Hadde Donald Trump vært min katt, hadde jeg i kveld sent han til dyrlegen for kastraksjon. Det er slike som burde kastreres. Og slike vil altså Kjell og Anders ha som president…… Er disse to virkelig kristne ?

 7. Din teori er skremmende nok, Torstein, men nå fremstår faktisk Bush som en drøm fremfor stjernesosiopaten Trump.(og Bush er blant de presidentene med dårligst ettermæle)

Det er stengt for kommentarer.