Fra Document.no: Koffertene ingen skulle se

Med Hans Rustad tilbake i studio, fortsetter Dagsorden med å løfte frem nye avsløringer andre norske medier ikke en gang vil nevne.  Valgjukset i Amerika er tema

2 tanker om “Fra Document.no: Koffertene ingen skulle se

 1. Morsomst å se de gretne, gamle gubbene rante sammen med Trumps propagandakanaler! ????????? Takk for komikken! ??

  Jahve er i sannhet mektig når han favoriserer og forgyller de liberale og sekulære, og fordømmer og forviser de kristenkonservative og hatefulle! Syndens sold er døden! ?

  Vi lever angivelig i «endetiden». Men hvilken ende? Den guddommelige rumpestumpen? Slutten på året? Slutten på våre egne skrøpelige jordeliv? Alle «hundre prosent sikre» profetier om opprykkelse og guddommelig gjenkomst som skulle skje i februar, mars, april, mai, juni, juli, august, september og november var dessverre feil og falske (What a surprise!) Kanskje vi lever i endetiden for latterlige spådommer? ????

  Håper Den allmektige også gidder å utrydde «kinaviruset» og helbrede en brukket arm på mannen i studioet. Når guddommen likevel er i gang med å belønne og bestraffe sine syndige barn og sitt «perfekte»skaperverk. ??????

  Nei, her er bare én ting å gjøre: “GRAB ‘EM BY THE PUSSY!” Når ikke Gud vil verne de nasjonalkonservative dødsromantikerne, får ? Mr. Orange President ? ta hånd om saken (bokstavelig talt)! ????

  ??????✝️✝️✝️???✝️✝️✝️??????

  3
  2
 2. Hvis folk tror valgresultatet var et resultat av fusk så er ikke USA’s soldater lenger villige til å dø for landet sitt. Dette er alvorlig. (men antikrist trenger jo heller ikke noen som er villige, der må de bare lyde ham) Og 4 av 10 (uavhengig av hva de stemte på) tror nå biden er et resultat av fusk.

  Roperid maser om bevis, han maser i ett, som et lokomotiv. Selv driter jeg i bevis. Det holder med vitnene for meg. Heldigvis finnes det folk som undersøker saken grundig slik at jeg slipper. Sannheten kommer for en dag. Biden har null tillitt hos meg. Roperid og de tenker at denne videoen betyr null, som vanlig. Det må de ha lov til. Det hadde ikke hjulpet med 100 videoer allikevel.

  En ting er roperid, en annen clausen, han har lest både Bibelen og vært i menighet, er full av hat mot Gud og oss og Trump som bekjenner Jesus, og hatet kommer til å ta livet av ham. En dag snart kan det være for sent. Hva har Gud gjort ham, hva har Trump gjort ham? Bruk livet på noe nyttig sier jeg :-)Hvilket menneske gidder bruke tid på slike skriverier? En som ikke har annet i livet å gjøre. Det er kanskje litt flaut for seg selv hvordan han utleverer seg. Ser han det ikke selv?

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.