Følg valgjuks-dramaet i USA -Steve Bannon`s “War room” fra klokken 23

Dramet omkring det amerikanske presidentvalget og påstandene om valgjuks fortsetter å prege nyhetsbildet. I denne videoen presenterer Steve Bannon den siste utviklingen

Én tanke om “Følg valgjuks-dramaet i USA -Steve Bannon`s “War room” fra klokken 23

  1. HVA SOM EGENTLIG STÅR PÅ SPILL

    Det er bare en eneste grunn til at det drøyer med bevisene fra Trump. Det er at enhver utsettelse av den endelige valgsertifiseringen totalt i hele USA fører USA stadig nærmere den dagen i desember der alt må være endelig på plass for at valget skal godkjennes.

    Er det ikke i mål da, vil hele valget kanselleres og gå til Kongressen der kun en valgdelegat fra hver stat skal stemme over ny president. Da har republikanerne flertall, og Trump går videre.

    Skjer dette vil vi trolig få oppleve borgerkrigstilstander frem til 15. januar da Kongressen velger. Det finnes dessuten republikanske valgmenn som IKKE vil ha Trump. Skulle det eksempelvis hende at neste mann på listen vil ha Trump, kan vi ikke se bort i fra mordforsøk på delegater.

    Skulle det hele skjære seg i Kongressen, blir nemlig speaker Nancy Pelosi automatisk USA’s nye president. Dette er knall spennende!

Det er stengt for kommentarer.