Ice Age Farmer: Mangel på soyabønner og cyberangrep mot matforsyningen

Mangel på soyabønner og forstyrrelser i matforsyningen er temaet Christian Westbrook berører i sin siste video. Westbrook som er bosatt i California forteller om en hard lockdown og Covid-19 portforbudet som er blitt innført av den demokratiske guvernøren Gavin Newsom. I videoen snakker Christian om kunstig kjøtt som er fremdyrket i laboratorium som skal serveres i stedet for ekte kjøtt. Fremtiden er i ferd med å innhente oss -og fremtiden er ikke lystig for dem som ikke har et himmelsk håp. Skal vi tro Christian i Ice Age Farmer kan et cyberangrep mot dem som frakter mat ut til butikkene.

The Great Reset, vaksinasjonsbevis og matmangel er temaet Christian Westbrook tar opp i sin siste video.

Facebook Comments

14 tanker om “Ice Age Farmer: Mangel på soyabønner og cyberangrep mot matforsyningen

 1. Staxo sier: “Og så bør folk slutte å henge seg opp i disse 7 årene…”

  Denne påstanden støtter nok ikke Gud deg i. Det står svært mye om de 7 årene, og akkurat som å studere alt annet i Bibelen så elsker Han også at vi studerer dette grundig. Man leser selvfølgelig ikke bare Joh. Åpenbaring om dette. Folk bør vite at i flg. Bibelen ser det ut som det blir en 7 års periode på jord etter at de kristne er rykket bort. Man leser om 3,5år (42 mnd) 1290 dg, 1335 dg osv. Og man leser om “stadfeste en pakt med de mange i en uke, og “midt i uken”.

  Man kan studere jødisk bryllup, Josef og sammenligningen med Jesus, Jakob og Rakel, Noah, profeten Daniel osv. Etter den 69.åruken stoppet klokken og kun den siste åruke av de 70 gjenstår nå.

  Jeg tror selvfølgelig ikke jeg skal være her de 7 år. Skal jeg være her å bevise at jeg er verdig eller noe i den tiden? Forstår ikke hvorfor noen absolutt skal ha det til at vi skal være her. Jesus har dødd for meg og jeg er vasket ren i Hans blod, ren og rettferdig, himmelen verdig. Han frir oss ut. Flere millioner av oss ville også ha dødd hvis vi var her da. I opprykkelsen kommer Han for å møte sin brud i sky og til Oljeberget kommer han NED SAMMEN MED sin brud.

  • Du misforstår litt hva jeg mente. Jeg mener ikke at de dagene som utgjør 7 år ikke er reelle, men folk henger seg alltid opp i at de starter med de 7 segl. – Det er ingenting som indikerer det.
   Dessuten må man ha på det rene om Åp-boken er kronologisk eller ikke. Selv mener jeg den er det og dyret i Åp er ikke nevnt før i kapittel 13.
   Som det ble sagt under her om rytteren på den hvite hest så representerer farven hvit helsevesenet.
   Rytteren ble gitt en bue. Noe som alle vet brukes til å skyte piler med.
   Det kan indikere vaksine. Sprøyten ble ikke oppfunnet før på 1800-tallet og Johannes måtte jo se noe som han visste hva var.
   Rytteren ble også gitt en krone og han dro ut for å seire.
   Corona er det latinske ordet for krone.

   Opprykkelsen som Paulus snakker om da man skal møte Jesus i skyen tror jeg personlig skjer ved det 6 segl.
   Det er eneste måten man ikke kan kjenne dagen og timen for straks de to vitner og antikrist er her så har man antall dager å forholde seg til.
   Mellom det 6 og 7 segl fortelles først om de 144.000 og deretter om den store hvite skare som ingen kunne telle og den skaren mener jeg er menigheten.
   De 144.000 tror jeg er folk som er døde i dag. Paulus sier at de døde skal først oppstå, og da kan disse like gjerne være døde i dag.

 2. Rune jeg avslutter. Prøvde å hinte litt til deg tidligere -at det blir kanskje litt mye krigsprat, jeg mener vi er kalt til noe annet. Men så gir du meg oppskriften på hvordan vinne en atomkrig.. (!) Det finnes ingen vinnere i en atomkrig.

  Hva Putin kommer til å gjøre eller ikke vet vi ei. Gud vet. En ting vet jeg, Putin er ikke dum. Han kan komme til å overaske deg, siden du har gjort deg opp en mening om ham.

  Ja Gud har gitt oss Joh.Åp for en grunn. Men også resten av Bibelen.

  Vi er kalt til å være et lys midt i en ond verden.

  • Hei Hanna , forstår ikke hvorfor du tar dette så inn på deg, at jeg skriver hva jeg tror kan komme til å skje , jeg kommer ikke til å slutte å fortelle om det fordi noen kan bli skremt av det , dette er mine tanker og tolkninger , jeg har vart ærlig på at jeg kan ta feil .

   Til en oppmuntring kan jeg fortelle om 2 syner jeg har hatt , det første hadde jeg en sommer dag i 1998 husker ikke om det var juni eller juli, men ganske sikker på att det var i en av disse månedene , synet kom til meg da jeg lyse dagen var i ferd med og gå ut fra gårdsrommet der jeg bodde og i det samme møtte moren til en tidligere klasse kammerat og barndoms venn .

   Slik var det første synet :
   Jeg så ned på Varhaug misjons hus fra en sørvestlig retning , det var mørkt ute og over misjonshuset var det en stor lysende stjerne og jeg så silhuettene av mange folk på veg inn i misjonshuset .

   Det andre synet fikk jeg en dato i siste halvdel av februar 1999 tror det må ha vart 21,22 eller 23 februar , jeg gikk tur fra Fjelltun bibelskole mot Stavanger sentrum i det jeg var i ferd med og passer Stavanger politi stasjon så jeg bort på stasjonen og tenke med meg slev at politi kunne jeg aldri bli fordi jeg hadde blitt tatt i å kjøre ulovlig , da ble jeg som ut av intet vendt 180 grader rundt og rykket rett opp i luften .
   Dette er det eneste gangene i mitt liv at jeg hatt sånne syn og det kom uten forvarsel og som lyn fra klar himmel , det var ikke noe drøm , jeg var lys våken og begge gangene hadde jeg helt andre tanker i hodet .
   Om jeg skal tolke det , så tolker jeg det første synet som at det kommer en vekkelse men det vil skje i en mørk tid og at lysestaken har flyttet seg fra stats kirken til misjonshusene/bedehusene , det andre synet tolker jeg som opprykelsen.

  • Du forstår visst ikke…
   Jeg tar ikke det du skriver inn på meg i det hele tatt, har kun prøvd å forklare at vi trenger ei å frykte noen ting. Jeg er ikke redd for noe 🙂 Gud har kontroll.

   Synene du forteller er veldig like manges drømmer og syn. Folk som ikke har tatt et standpunkt for Jesus kan godt få vite at mennesker over hele verden faktisk drømmer svært like drømmer nå for tiden, det er til advarsel, og tiden er knapp nå. Folk har sett grusomme ting i drømmer og syn, for dem som var igjen på jorden. Det stemmer med Bibelen. Jeg håper jeg får med mine kjære. Tror kanskje du tolker synene rett.

 3. Etter rytteren på den hvite hesten , kommer rytteren på den røde hesten

  Den hvite hesten tror jeg representerer verdens helse myndigheter

  Den røde hesten tror jeg representerer folkets frigjørings hær ( Kina) og den russiske føderasjons væpnede styrker.

  Rytteren på den hvite hesten rir verden som ett mareritt alt nå , snart kommer rytteren på den røde hesten og det blir mye verre en mat mangel for vesten og da spesielt USA les i bibelen fra Johannes åpenbaring om kapitelene som omhandler den stor skjøgen Babylon , fra ett land nord for henne skal hun bli angrepet , med piler ( les atom raketetter ) skutt fra en ekspert hån og i en av dem skal bomme på sine mål …

  • Rune skriver

   “snart kommer rytteren på den røde hesten og det blir mye verre en mat mangel…”

   Det blir mye skremsel… De her som ikke er Guds barn trenger selvfølgelig å vite hvordan de 7 årene blir, men vi Guds barn er ikke kalt til vrede, i flg. Bibelen.

   Vi kristne har fått bl.a. dette av Gud: “Trøst da hverandre med disse ord”. Vi har ingenting å frykte.

   Før bruden er rykket bort kan ikke antikrist komme på banen. Hvis denne matmangelen kommer de 2-3 siste årene av de 7 år så er det ennå noen år frem i tid. Men f.o.m samme sekund som Guds barn rykkes bort og i en periode på 7 år blir det grusomtfor dem som blir latt tilbake uansett. (jeg vet noen mener det er kun3,5 år, er ikke interessert i å diskutere det, vi respektere hverandre)

  • Hei Hanna , dagen og timen kjenner ingen, men når dere ser alt dette skjer da oppløft deres hoder og vit at utfrielsen er nære !

   Det gjelder oss som har tatt imot Jesus som vår herre og frelser , bibelen sier at når vi ser alt dette skje i verden så skal vi glede oss for vi skal snart bli utfridd , jeg tror opprykkelsen må komme før USA blir utslettet av atombomber og jeg tror USA vil bli utslettet som nasjon , fordi jeg tror USA er Babylon den stor skjøgen , de som er igjen på jorden etter opprykkelsen vil få det forferdelig .

   Dette stemmer med Valdres profetien og det stemmer med Vilna Gaon profetien og siden bibelen snakker om en utfrielse , ja da må vi jo bli utfridd fra noe

  • Det virker kanskje ikke som du har lest hva jeg skrev. Ingen våken kristen tviler på at det nærmer seg. Og ja, man vet at ingen vet dagen. Det vi bør være opptatt av er å få våre kjære med oss.

   USA og atomkrig skriver du om…Tror ikke vi er her uansett. Gud har kontroll. Kanskje skjer det noe i Damaskus før det. USA er ikke nevnt.

   Om valdres profetien vil stemme til slutt eller ei, får vi kanskje aldri greie på. I Bibelen kan vi lese hvordan det går. Menigheten er ikke nevnt mer i Joh.Åp. kap 4.

   Det siste du skriver om å bli utfridd, ja, vi blir selvfølgelig fridd ut av denne verden, vi skal ikke være her med antikrist. Det er ikke ham vi venter på, vi venter på Jesus.

   Og Han har lovet å være med meg hver en dag. Og det er Han.
   I disse tider kan vi glede og fryde oss. Det er naturlig for en kristen å ivrig vente og glede seg. Hebr.9:28 …”vente på Ham med iver…”

  • Hei Hanna , hvem tror du er Babylon som er beskrevet i Johannes Åpenbaring ?
   For meg så passer USA perfekt inn i beskrivelsen åpenbarings boken gjør og Russland som ligger nord for USA har mer en nok våpen til å fullstendig ødelegge og utradere USA på en time om det vil, jeg var på ett foredrag som ble holdt av en tidligere ambassadør i Russland , han forklarte at når Putin vokste opp i St Petersburg var han med i gjeng og om det traff en rivaliserende gjeng var det kun en ting som gjaldt og det var å slå først og slå knall hardt .
   Dette forteller litt om mentaliteten til Putin og vi har fått sett det demonstrert, føler den russiske bjørn seg skikkelig truet lever vesten og USA meget farlig .

   Så kan en tenke å si hva betyr vel alt dette , vi skal jo rykkes opp uansett , men Gud har gitt oss åpenbaring boken av en grunn , han har gitt oss å prøve å tolke den, om en vi ikke alltid klarer det riktig , så kan vi si at dette er hva jeg tror , men jeg vet ikke sikkert, en har lov å være så ydmyk å si at en kan ta feil og har sikkert tatt feil mange ganger , men det bør få tanker i sving hos noen og kanskje føre til at noen søker inn i Guds ord og det er i hvert fall etter Guds vilje.

  • Ps. en ting jeg må tilføye ! Hvordan vinne en atom krig ? Jo klare å slå ut din fiende så fort at han ikke rekker å gjøre mot angrep .

   Sånn tror jeg Putin tenker og da får du en form for nødverge situasjon som kan forsvare at ett lend fullstendig utraderer ett annet land .
   For oss vanlige folk er dette nok vanskelig å forestille seg at noen mennesker kan være villige til å gå så langt og jeg må innrømme at det virker absurd på meg, men hva er ikke absurd i disse dager ???

  • Veldig interessannt det du sier om rytteren på den hvite hest.
   Aldri hørt før, men det gav meg en alvorlig tankevekker da jeg selv alltid har lurt litt på denne.
   Om det er riktig eller ikke aner jeg ikke, men kanskje du er den som fikk en åpenbaring om det.
   Det er isåfall ekstremt viktig da jeg tror ting vil skje i et litt hurtigere tempo enn det man er blitt vant med.
   Og da mener jeg fort med stor F.
   Så bør man jo se litt på fargene i disse rytterne i Åp synes jeg.
   Hvitt er farge som betyr “klart” i veg og jernbane. Grunnen til jeg nevner det er de andre fargene sin betydning rent generelt.
   Hvitt er forøvrig også en farge som forbindes med helse-personell.

   Og om din mening er feil så er det ingen grunn for å slappe av på noen som helst måte. Tidene man er i nå er ikke reversible sånn jeg ser det.

   Det er generelt en del grinebittere og surpomper inne på denne siden som kommenterer, og derfor skriver jeg ekstremt sjelden her.
   Orker ikke alle disse kranglene om bagateller.
   Er det konstruktivt og diskusjoner om Guds ord og hva som menes, så er det spot on, men skitt-kasting som jeg ser mye av her orker jeg ikke.

  • Og så bør folk slutte å henge seg opp i disse 7 årene og tro at Åp er en bok som man kan trekke ut ting og blande alt etter som det passer.

   Som Hannah sier: “Hvis denne matmangelen kommer de 2-3 siste årene av de 7 år”… Det er helt feil måte å tenke på.
   Hvor tar man sånt fra? — Gud har aldri sagt noe sted at “trengselen og antikrist er synonymt med rytteren på den hvite hest” som mange “eksperter” har hevdet opp gjennom årene.
   Det står tvert i mot ingenting i Jo Åp før langt senere i Joh. Åp.

   Så enten må Johanens Åpenbaring leses kronologisk, eller så må den ikke det. Man kan ikke blande alt etter som det passer.

   Hvor mange av bibelens bøker er kronologiske?
   Er ikke det alle av de som forteller en historie?
   Bøker som salmene, ordspråkene, profetene i GT og brev fra Paulus, Peter og Johannes er vel ikke ment å være en kronologisk historie, men det er heller ingen bøker i Bibelen som konsekvent har en ulogisk rekkefølge å fortelle hendelser på som jeg vet om.

  • Hei Saxo, ja det med fargene på hestene tror jeg har en viktig betydning og det er nettopp det att hvit fargen som er helse myndighetens farge som gjør at jeg tror at den hvite hesten representerer helse vesenet i verden og det er jo helse myndigheten med verdens helse organisasjon som nå lager lover og regler på hvordan folk skal te seg.

   Når det gjelder den røde hesten , så har både Russland og Kina brukt og bruker en rød stjerne på merking av sine militære , under sovjet tiden hette militæret der sågar den røde arme .

   Videre så ser jeg på kapasiteter som må til for å få en dominerende verdens posisjon både i mentalitet og ikke minst fysiske kapasiteter , så setter jeg disse opp mot profetier både i bibelen og da spesielt Valdres profetien og Vilna Gaon profetiene , det jeg da får er att ting sammenfaller , så jeg har ikke hatt noe åpenbaring eller syn om dette , det blir mer som ett regne stykke , der en legger de forskjellige tallene sammen .
   Uansett så sier jeg at jeg vet ingen ting sikkert og at det kan være mye jeg ikke ser klart og derfor kan ta feil, det viktigste i denne tiden er å klynge seg til Jesus og det er som du sier en alvorlig tid og min mening med det er egentlig å nå ut til folk få dem interessert og kanskje få øynene opp for Jesus , kan være jeg er litt over fokusert på det dramatiske og negative, men sånn har Gud gitt meg det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *