Et valg uten legitimitet -Joe Biden vil dersom han lykkes for alltid være mannen som jukset til seg president-embedet

Forrige måneds presidentvalg i USA vil for alltid gå over i historien som juksevalget 2020. Selv om Joe Biden skulle bli den som avlegger presidenteden den 20 januar 2021, vil han for alltid være figuren som kom til makten ved hjelp av juks og penger fra Kina. Allerede før valget ble det kjent at familien Biden var fullstendig gjennomsyret av korrupsjon selv om fake-news media raskt forsøkte å begrave skandalen. I etterkant av det omstridte valget har det florert med vitneforklaringer, videodokumentasjon og bilder som tegner et bilde av et omfattende valgjuks under høstens valg. Valget var og forblir fullstendig rigget, og jukset har vært så omfattende at det ikke har vært mulig å skjule. I løpet av 2020 har det vært avholdt to presidentvalg, et i Hviterussland og ett i USA hvor fellesnevner er at begge valg var rigget og at seiersherren jukset seg til seireren.

Visepresident Joe Biden har en lang politisk karriere bak seg som en del av sumpen i Washington. Han har flere ganger tidligere forsøkt å bli president, og jukset og løyet seg frem uten å helt lykkes. Joe Biden er selve symbolet på uærlighet og korrupsjon i  Washington. Den såkalte “laptop fra helvete” avslørte at både han selv, hans sønn og familien var korrupt og kjøpt og betalt av utenlandske interesser. Men fake-news media valgte å begrave denne saken for å beskytte  sin mann, slik de også gjorde med Jeffrey Epstein i mange år. Etter valget har de samme fake news media valgt å forsøke å tie i hjel alle påstander (og vitneforklaringer) om valgjuks -og omtaler det som en konspirasjonsteori -selv om halvparten av amerikanske velgere forstår at dette valget ikke har gått riktig for seg. Over hele USA engasjerer mennesker seg i “stop the steal” bevegelsen og stadig flere vitner står frem og forteller historier om valgjuks og uregelmessigheter -som får valgene i Russland til å fortone seg rene og ryddige i forhold. Årets USA valg og stemmemanipulasjonen i ettertid forteller en historie om et demokratisk parti som er villig til nær sagt alt for å fjerne Trump fra makten. Og for å lykkes med det, ble kriminelle handlinger begått, sier advokat Jay Sekulow i videoen under.

Hvorvidt de lykkes gjenstår å se -for dette er ikke over før det er over, -og for hver eneste dag som går, kommer det frem flere og flere indikasjoner og bevis på at dette har vært et urent valg. “Over 50 million Americans think this election was stolen. That’s more than one third of the electorate. For that reason alone, we owe it to the country to investigate election integrity.” skriver kongressrepresentant Jim Jordan fredag. Aktivisten og YouTube profilen Tyler Zed skriver dette: “Whether Biden swears in or whether Trump pulls it off, the election will not be accepted by half the country, especially after all of these hearings highlighting the very questionable voting process we had this year. 2021 should be an interesting sequel to 2020.” Det som er bombesikkert er at flere titalls millioner amerikanere aldri vil komme til å anerkjenne Joe Biden som en legitim og folkevalgt president -og splittelsen vil kunne komme til å rive republikken i stykker. Splittelsen og polariseringen av Amerika vil bli bredere og faren er at dette vil ende i vold og borgerkrig. “People bribed to vote with gift cards in Nevada. Vote batches in multiple states at 98% of the votes for Biden (statistically almost impossible) Hidden suitcases of ballots counted at night in Georgia (on tape)I’ve seen enough. This election is 100% fraudulent. 12th amendment,” skrev Tyler Zed på Twitter fredag kveld. I likhet med millioner av andre er Tyler nå overbevist om at valget har vært fullstendig rigget.

Juks med Dominion stemmemaskiner

“The Dominion voting machines were “updated” with the algorithms developed to steal votes from  @realDonaldTrump Lawyers for  @BrianKempGA &  @GaSecofState
are opposing every legal effort to have voting machines impounded & tested. Kemp & Raffensperger were aware of the fraud,” skriver advokat Lin Wood. Advokat Rudy Guliano følger opp med dette; “The Georgia middle of the night theft of thousands of votes changes everything. Watch it and Biden is not-elect anything. Looks like Biden Democrats doing a bank heist. In 5 states there are 800 sworn statements of eyewitnesses to Democrat cheating. States changing,” skriver den velkjente advokaten som mange her hjemme forakter. Lin Wood setter endelig ord på det som vil vise seg å være et faktum og den rene sannhet:

GA Governor Orders BALLOT AUDIT after SHOCKING VIDEO EVIDENCE of FRAUD Emerges!!!

 

 

 

Facebook Comments

22 tanker om “Et valg uten legitimitet -Joe Biden vil dersom han lykkes for alltid være mannen som jukset til seg president-embedet

  • Definisjonen på et ekko-kammer er at noe står uimotsagt og ikke blir utfordret…

   Ellers lurer jeg på hvor hatet ligger i å etterlyse bevis som hverken dommere Trump har utnevnt selv, eller hans eget justisdepartement, eller sin egen justisminister har funnet, eller ihvertfall ikke funnet troverdige.

   Hvis han er så elendig til å utnevne folk og heller ikke har noen kontroll over embetsverket (og dermed ingen makt) hva er da vitsen med å ha han som president?

   Hvis han etter fire år står fullstendig maktesløs (noe jeg absolutt ikke tror) hvorfor vil han da være president?

  • Siden er blitt hacket. Det er ikke Kjell som skriver.
   Man trenger ikke ha en phd i lingvistikk, for å se at det er en helt annen person som har skrevet alle de løgnaktige og konspiratoriske innleggene.
   Syns det er leit for Kjell, at siden hans blir ødelagt av en ondsinnet pøbel?

 1. 04/12/2020, kl. 23:12 sa Roperid:

  “Ærlig talt, Trump er sjef for justisdepartementet, hvis han er uenig i hvordan det drives har han hatt 4 år på å gjøre noe med det.

  Da må han i tilfellet være tidenes dårligste leder. Det er tross alt hans Jobb å utnevne folk, ansette og å lede departementene via sine statsråder.”

  Denne kommentaren viser at du vet lite om hvordan den amerikanske staten er organisert. Den viser også at du neppe kan ha fulgt særlig godt med de siste fire årene.

  Det vil være en uoverkommelig oppgave å forklare deg hvorfor dette er så tydelig. Men hvis du ønsker kan du jo begynne med cia’s ulovelige spionasje i Trumptower og en varsler straks fikk sparken.

  Og slik har det fortsatt helt frem til i dag. Tjenestemenn som lyver for åpent kamera, forfalskning av dokumenter, trenering av etterforskning, manipulering av dokumenter for at demokrater skal slippe rettsforfølgelse osv osv. Har lest om slike ting i fire år. USA er rett og slett ingen rettstat lenger. “Retten” styres av penger og politiske aktivister i statsadministrasjonen.

  • Men hvis ikke Trump ikke leder departementene sine, og ikke har noen kontroll over dem, er det ikke da fullstendig likegyldig hvorvidt han er president?

   Dessuten er det i hans makt å lede, så hvis han ikke får det til må han jo være en elendig leder som heller bør gi stafettpinnen videre til noen som mestrer det?

   Det er alltid en utfordring å styre embetsverket, men det er nettopp de lederevnene du trenger for å være president.

 2. Ett av nettrollene skrev:

  ” Og hvordan kan det være «hevet over enhver tvil» når Trumps eget justisdepartement sier det ikke finnes bevis “.

  At det ble brukt en halv milliard kroner på å “bevise” at Trump samarbeidet med russerne beviser at hele rettssystemet, DOJ inkludert, er korrupt. I årevis mente alle jeg snakket med at det var 100% sikkert at Trump var i lomma på Putin. “For det sier NRK”.

  Noen nettroll er bare nettroll. Andre nettroll er bare veldig lette å lure. Men sannsynligvis sier all energien de legger i å ødelegge kommentarfeltene noe om hva som styrer dem. De minner kommunistene på syttitallet som trodde blindt på informasjonen fra Sovjett.

  Selv idag finnes det noen igjen av dem som tror at sovjett var paradis.

  Problemet er at så lenge det finnes folk som ikke har intellektuell kapasitet til å gjennomskue løgn, så vil noen alltid prøve å profitere på dette. Det har skjedd gjennom hele verdenshistorien. Mange ganger i nyrere tid. Og det er mulig å studere fenomenet i detalj.

  Et av de sikreste tegnene på at noen er manipulert er at de kjemper krampaktig for å overbevise seg selv. Det skjer gjerne gjennom utagerende og dårlig oppførsel. Gjerne direkte pøblete argumentasjon.

  De som derimot kan underbygge sine påstander føler ingen behov for bli nettroll.

  3
  1
  • Ærlig talt, Trump er sjef for justisdepartementet, hvis han er uenig i hvordan det drives har han hatt 4 år på å gjøre noe med det.

   Da må han i tilfellet være tidenes dårligste leder. Det er tross alt hans Jobb å utnevne folk, ansette og å lede departementene via sine statsråder.

 3. Trump forfølger sin valgkampstrategi og forretningetikk hele veien, også nå. “GRAB THEM BY THE PUSSY!” Han tar det han vil ha. Uten hensyn. ???

  10
  1
  • Trump er den beste og kristneste presidenten, ever! Han er den vennligste, ærligste, snilleste, høfligste, mest uselviske, mest avbalanserte, smarteste, mest intelligente og mest sjarmerende. Han er usedvanlig opptatt av de svakeste, fra uteliggere til innvandrerbarn. Hans hjerte brenner for de svake, og man kan ofte se at han blir rørt, når han snakker om dem. Ingen president har hatt et sånn hjertelag som trump. Han er full av Åndens frukt, det merker man hver gang denne ydmyke og fantastiske mannen åpner munnen❤️
   Jeg blir gjerne Fru Trump, nr 4❤️❤️❤️❤️

 4. Det er atakelig en grunn til at selv kristenkonservative nyhetskanaler i USA valgte å ikke videreformidle Trumps «viktigste tale noensinne» – en sutrete og bitter sammenblandig av ønsketenkning, fantasier, ubegrunnede rykter, overdrivelser, unøyaktigheter, løgner, hat og beskyldninger.???

  Forstår fortsatt ikke at folk med normal utdannelse kan tro at Trump er Guds utvalgte på jord. ??? Men Trumps eksistens lar seg i det minste påvise med sikre bevis i virkelighetens verden… ???

  “Grab them by the pussy!”
  ?????? ???

  14
  6
 5. Hei alle sammen.
  Jeg er sikker på at denne siden er blitt hacket. Det er ikke den Kjell Andersen jeg kjenner, som skriver slikt.
  Kjell har for meg fremstått som en Gudfryktig mann, som holder sannhet, moral og nestekjærlighet høyt. Han har tidligere tatt sterkt avstand fra FRP og H, og har vist sympatier til SP og KRF. Da harmonerer det slett ikke å sympatisere med republikanerne. En kristen hedersmann vil selvsagt heller ikke sette pris på en mann som Trump, som i tillegg til å være usedvanlig usympatisk, egoistisk og ha en personlighetsforstyrrelse, har en lang rekke moralske avvik; løgn, svindel, gjentatte ekteskapsbrudd, rasisme, sexisme, mobbing, trakassering, oppfordring til vold. Og verst av alt, han som ufrelst misbruker Gud og Hans Ord, til personlig vinning.
  Dette er hovedgrunnene til at Kjell Andersen umulig kan ha skrevet disse innleggene.

  9
  6
 6. Har du mistet all sunn fornuft, Kjell? Det du her skriver er kun LØGN og KONSPIRASJONER!
  Vend om, ta i mot Jesus som din Herre og Mester, og be om tilgivelse til Ham, og til alle her som du har servert hundrevis av løgner, siste måneden.
  At du våger, å leve i synd? Hva om du faller død om i kveld, ufrelst og full av løgn?

  12
  4
  • Hei Olav.
   Jeg har etter grundig gjennomgang og vurdering kommet til den konklusjon at det har foregått juks i den grad at det er grunn til å stille spørsmål ved legitimiteten med valget.
   Hvorvidt jukset er så rigget at det vil påvirke selve valgresultatet kan jeg ikke si noe om.
   Men alle vitneforklaringene, de videobevis som finnes, juristers vurderinger av bevisene gjør at det er god grunn til å stille spørsmål ved det hele.
   Både Joe Biden og det demokratiske partiet burde støtte opp om en slik etterforskning av hele valget for å komme til bunns i det hele. For øyeblikket kjemper demokratene med nebb og klør mot alle søksmålene og MSM forsøker å tie det i hjel.
   I de stater det har skjedd merkelige stemmedump midt på natten etter at tellingene var avsluttet -bør alle stemmer gjennomgåes med observatører fra begge politiske partier tilstede.
   Dersom Joe Biden og Co ikke har jukset -har de jo intet å frykte. Så lenge det ikke skjer, og omkring 70 000 000 amerikanske velgere i stor grad er overbevist om at Joe Biden har jukset, vil det være komplett umulig å forene en splittet nasjon.
   Også blant evangeliske kristne er det skarer av mennesker som er overbevist om at valget var rigget – og det er kun en grundig etterforskning og manuell gjennomgang av alle stemmesedler som vil kunne berolige velgerne om at juks ikke har skjedd.

   TIng skjer fort nå: https://www.youtube.com/watch?v=Ijb9BBC7eh8

   8
   7
  • Søkelys:

   Der man har gjort opptelling for hånd har det ikke avslørt noen unormale avvik.

   5
   2
  • Det hjelper lite å telle i de samme stemmene for hånd mange ganger. Disse stemmene må sjekkes opp mot underskrifter og det må vertifiseres at det er ekte og ikke falske stemmer. Om du teller 2000 stemmer tjue ganger endrer ikke resultatet seg, med mindre du fjerner stemmer fra avdøde, falske stemmer avgitt av folk uten stemmerett og stemmer avlevert fra folk som ikke bor i området.
   Det er såpass mye å ta en sjekk av når det gjelder disse stemmene -svindelen er så åpen og folk i Norge så hjernevasket at de følger hva MSM sier blindt.

 7. Har hele tiden sagt at dette er rigget. Før, under, og etter. MSM og tek-oligarkene vet også dette, men er villige til å ofre demokratiet for et neososialistisk kleptokrati. Det er derfor de drev med omfattende feilinformasjon og sensur før valget. Og nå etter, i et forsøk på at opposisjonen bare skal akseptere det. Så dette kommer de nok heller ikke til å dekke på neutralt. Men dekke over.

  Har man integritet, da står man opp imot valgjukset. For rettferdighet. Mange soldater og sivile har dødd for at vi i dag skal ha demokrati. Det er tusenvis av vitner nå. Hundrevis som er valgobservatører. Og videobevis. Så hva mer trenger man?

  6
  13
  • Vitneforklaringer, videofilm, bilder, dataanalyser av stemmedump er bevis.
   Jeg trenger ikke flere bevis. Noen vil ikke aksepterer virkeligheten uansett.
   Dere som har bestemt dere for at juks ikke har skjedd vil vel neppe godta det om Joe Biden & co kommer ut og bekjenner: Vi har jukset.
   Hadde fake news media valgt å ikke fortie for å beskytte Biden, og brakt dette på førstesidene, hadde dere vært mer enn fornøyd med bevisene.
   Hadde det vært Trump leiren som stod bak stemmejukset, hadde dere skreket som mange gjorde under riksretts-farsen.

   6
   3
 8. Masse påstander. Alle kan finne opp et eventyr, men hvor er bevisene?

  Bevisene Trumps eget justisdepartement sier ikke finnes. Bevisene Kristenkonservative republikanske dommere utnevnt av Trump selv Har latterliggjort.

  Bevisene som ikke har blitt bekrefter av dommere i over noe sånt som 40 rettssaker?

  Hvis det er jukset med stemmemaskiner eller programvaren, hvorfor bekreftet opptellingen for hånd resultatet?

  Hvorfor jukset i tilfellet Demokratene til seg et mindretall i senatet?

  Hvorfor sier guvernørene i de aktuelle statene som stort sett er Republikanske beinharde Trump supportere at det ikke er skjedd noe valgjuks?

  11
  3
  • At det har foregått juks og svindel, er hevet over tvil for lenge siden.
   “We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.”

   Biden visste dette. Og dersom man ikke forstår det, er det fordi man har stoppet til øyne og øre.

   7
   14
  • Ærlig talt, for enhver som kan engelsk og hørte talen (noe jeg gjorde) er det åpenbart at han snakker om bekjemping av valgjuks.

   Og hvordan kan det være «hevet over enhver tvil» når Trumps eget justisdepartement sier det ikke finnes bevis og at de såkalte vitnene ikke er troverdige/kommer med informasjon som avslører valgjuks.

   5
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *