Først Alex Jones og så gateforkynner Kerrigan Skelly -sensuren senker seg på sosiale medier

Gatepredikant Kerrigan Skelly. (Foto: Fra You Tube)

Økende sensur rammer kristne også  Radiovert og Infowarsgrunnlegger Alex Jones fikk nylig oppleve å bli bannlyst og kastet ut fra en rekke sosiale medier fordi disse mener at denne ikke bør få lov til å nyte godt av ytringsfriheten. Imidlertid er det ikke bare Alex Jones og andre alternative røster som vil bli rammet av de krefter som ønsker å bekjempe ytringsfriheten som vi alle burde ha kjær. Nylig opplevde den kristne gatepredikanten Kerrigan Skelly at en av hans videoer, hvor han proklamerte hva Bibelen sier om homofili, -ble fjernet av You Tube, -fordi den i følge You Tube kvalifiserte til å omtales som en såkalt “hatefull ytring”. Kristne som bruker sosiale medier til å fortelle hva Bibelen sier om homofili blir nå anklaget for å komme med “hatefulle ytringer” og dermed skal deres røst bringes til taushet

Gatepredikant Tony Miano ble arrestert i London for såkalt “hatefulle ytringer” fordi han holdt frem hva Bibelen sier om homofili. Nå er den voksende politiske og religiøse sensuren på sosiale medier i ferd med å bli et stort problem for troendes ytringsfrihet. (Foto: Søkelys)

“Bibelens ord om homofili vil på et eller annet tidspunkt komme til å bli definert som en hatefull ytring -som ikke kan ytres i det offentlige rom og vi går nå inn i en tid hvor kristne som holder fast på Guds Ord -og dermed ikke er “barn av regnbuen” vil møte på stadig mer trøbbel og begrensninger når det gjelder det å kunne uttrykke sine meninger i det offentlige rom og på sosiale medier. Søkelys har tidligere kunne fortelle om hvordan gatepredikanten, Tony Miano som er kjent fra det kristne tv programmet “The Way Of The Master” som sendes på ulike kristne tv kanaler -ble arrestert og satt i arresten fordi han holdt frem hva Guds Ord sier om homofili, under et gatemøte i London. Den kristne forkynneren som har besøkt Norge flere ganger i forbindelse med “Tilbake til Guds Ord” konferansene er en tidligere politimann som nå bruker all sin tid på å forkynne Guds Ord, -til en verden som blir stadig mer fiendtlig innstilt til kristne som holder fast på den kristne tro -slik den har vært fra apostlenes dager. Det vi så skje med Alex Jones og Inforwars er bare en liten pekepinne på hvordan vi kristne vil få det fremover.

Vanskelige tider ligger foran og ytringsfriheten står for fall

“Først tok de Alex Jones, og nå kristne som proklamerer hva Bibelen sier om homofili…og hvem blir de neste som rammes? Min profeti har lenge vært at sterke krefter nå er i ferd med å fordrive bibelsk kristendom bort fra det offentlige rom -og inn i kirkelokaler og bedehus -og det vi ser nå er en forsmak på det som kommer av sensur, innskrenkninger og forfølgelse.  Vi lever nå i en tid hvor det å si “at mennesker risikerer å gå fortapt” eller “risikerer å måtte tilbringe evigheten i et evig helvete” kan rammes av lover og regler som omhandler “hatefulle ytringer” eller ordensforstyrrelser -og dermed er en straffbar handling. “Bibelske kristne: “Spenn sikkerhetsbeltet, gjør deg rede for en humpete og utfordrende fremtid. Dem som ennå tror at et liv som en sann kristen er å sammenligne med ett opphold på et Cruiseskip vil snart våkne opp til det faktum at et sant liv med Jesus er som å jobbe på et krigsskip.” I videoen under forteller gateevangelist Kerrigan Skelly om hvordan You Tube nå forsøker å kneble hans røst. Skelly sier blant annet at han frykter at hans You Tube kanal kan bli tatt ned, for alt som skal til er ” three strikes” -og nå har han en.

Les også: Tony Miano pågrepet i London etter å ha kalt homofili for synd

 

11 tanker om “Først Alex Jones og så gateforkynner Kerrigan Skelly -sensuren senker seg på sosiale medier

 1. Så fint. Endelig toner ateistene flagg så det suser. Til slutt vil Gud legge dem i hjertet “å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Det betyr at den religiøse skjøgen som opp igjennom århundredene har vært nyttige idioter for konger og keisere, vil ødelegges av “dyret” – nasjonene.

  Da vil ateistiske globalister si “endelig fred og sikkerhet”. Og når de har sagt dette kommer en brå undergang over dem – Harmageddon – krigen på Guds den allmektiges store dag”.

  Men de ekte kristne som ikke feiger ut vil da ha beskyttelse av Gud og overleve enden. Deretter rykkes de salvede kvinner og menn opp til himmelriket mens en stor skare av kristne med et jordisk håp overlever Harmageddon og får leve videre på jorden i evighet. (Evighet kommer av ad olam og betyr egentlig “til ubestemt tid”.)

  7
  2
 2. Men propagandaen MOT Israel går sin gang. Operasjon Dagsverk går i år til organisasjoner som går inn for boikott av Israel, stikk i strid med regjeringens politikk. Likevel vil ikke regjeringen ta stilling.

  Det er MIFF (Med Israel For Fred) som siden mars har tatt opp at norske skoleelever til høsten skal være med og samle inn penger til organisasjoner som går inn for økonomisk boikott og right of return for palestinerne. I praksis vil det eliminere Israel som jødisk stat.

  KFUK-KFUM Global samarbeider med tre palestinske organisasjoner som ikke legger skjul på hva som er det langsiktige målet.
  https://www.document.no/2018/08/20/regeringen-er-med-pa-ferden-operasjon-dagsverks-penger-gar-til-a-undergrave-israel/

 3. Det er Jesu egne ord som nå går i oppfyllelse – og langt verre skal det bli. Ja , vi får snart ikke lov å ytre oss om hva Bibelen sier om sodomi : Statsminister Solberg fortalte til de homofile , mens stort regnbue-flagget vaiet på statsministerboligen , at hun skulle sørge for at lovverket blir innskjerpet for å beskytte denne gruppen. Snart skal hun gå i homo-tog i Stavanger !

  Men muslimene som tar livet av homofile ; de slipper unna – forstå det den som kan ! Kanskje er det oss kristne som må endre vårt tankesett. Jo verre livet blir for oss : Jo bedre er det. De myrdet Jesus og alle 12 disiplene ble visstnok også myrdet ( hersker tvil om en av disse unnslapp ).

  Ja , vi må bare forberede oss på et langt vanskeligere liv som kristne : Bare vent til myndighetene kommer med databrikken – og du får to valg : Den skal under huden a) I pannen b) I høyre hånd.

  1
  3
 4. De fleste kristne og de som tilhører sekten Jehovas Vitner ; har i sin visdom funnet ut at de skal unnslippe endetidens forferdelser.
  Disse tror at de skal ” surfe gjennom livet på varme bølger ” og unngå alle vanskeligheter. De kristne tror på en opprykkelse FØR trengselstiden mens JV-erne bare drømmer om sitt egendefinerte Harmageddon. Mange som tilhører denne sekten ; vet IKKE at Harmageddon er en kjempestor slette langt nord i Israel.

  Men hva sa Yeshua om de siste dager rett før Han kommer tilbake : – Om det ikke hadde vært for de utvalgtes skyld ; så ville intet kjød blitt frelst. Altså : De utvalgte må gjennomgå den forferdelige trengselstiden sammen med alle andre før det store ( panser- ) slaget på Harmageddon-sletten. Der vil totredjedeler av jødene til slutt bli drept. Som kjent består ” Israels rest ” av 1/3 av befolkningen.

  Da kommer Yeshua til bake til Oljeberget i Jerusalem : som nå har blitt delt i to.

  Ja , har du vært nede i Kedron-dalen og grundet på dette ? Det har denne skriveren.

  1
  3
 5. INGEN skaper større blest om Jehovas Vitner enn Ture Andersen. Han kan knapt skrive ett eneste innlegg uten å nevne dem. Forvridd tøv om denne sekten øker bare de svakes interesse for dem. Dagen etter kan vitnene enkelt tilbakevise de bisarre påstandene og kjapt starte sympativervingen.
  For vitnene må denne Ture fortone seg som et PR-byrå sendt fra himmelen etter som all reklame er god reklame. Kjell Andersen holder likevel ALLTID sin hånd over ham. En kan være fristet til å spørre seg hva grunnen kan være for at vrøvl som dette skal vedvare på Søkelys? For ikke lenge siden var bloggen overøst av en hr. Langesæter som valset ned kristendommen og omtalte Jesus som bortimot en svindler.Er ikke dette en kristen side da? Eller er poenget å få nyinteresserte til å vende seg mot Jesus? Jeg bare spør.

  5
  2
  • Så hvis man er uenig med deg så er man på lag av Vakttårnet? Dette er med respekt å melde psykiatri Kjell Andersen. Denne mannen trenger kjærlig veiledning.

   3
   2
 6. Opprykkelsen etter trengselstiden

  Om du har tilgang til avisen Norge i dag , datert 24. august 2018 ; vil du finne et meget interessant innlegg skrevet av Robert Adams. Han har også skrevet boken : ” Den kommende apokalypse “.

  Denne herr Adams har hatt flere gode innlegg i avisen Norge i dag – der han grundig forklarer – med henvisning til Bibelen – hvorfor opprykkelsen kommer etter trengselstiden.

  Personlig tror jeg at starten på det Skriften kaller trengselstiden ; slett ikke er langt unna tidsmessig. Om jeg har tolket profeten Daniel rett : Så er det i overkant av TO år til. Vi ser nå at underlige ting er i ferd med å skje på jorden.

  I 2011 styrtet store flokker med fugl døde til jorden i USA. Samme år var vikene i Nord-Norge fulle av død sild. I forrige uke rapporterte Bergens Tidende at store mengder med død krill var havnet i fjæresteinene i Os ved Bergen og viste bilde av dette. Slikt har man aldri registrert før.

  Ja , tenk på alle flommene flere steder i Norge , tenk på den høyst unormale tørre sommeren i 2018. Vi er snart ved starten av trengselstiden – tror jeg.

  2
  3
 7. Jeg undres mer og mer av uttalelsene / trugsmålene disse JV-erne kommer med.

  Det er deres religion jeg har gått imot – har ikke kommet med personangrep på noen av disse anonyme personene. Men meg truer de : Både med døden og nå sist med at jeg trenger psykiater. Jeg står frem med fullt og rett navn. De som bruker dekknavn ; lider trolig av både frykt og angst for å bli avslørt : Kanskje disse trenger psykiater for å bli kvitt angsten for egen identitet ?

  Tja , er det slik fatt med denne sekten ; så begynner jeg etter hvert å forstå president Putin : Han la ned forbud mot Jehovas Vitner over hele Russland.

  2
  1
  • Tror såkalte kristne som slipper Putins forfølgelser har større grunn til bekymring.

   Ellers tror jeg de vranglærende vitnene er kjempegla for Ture Andersens vedvarende kampanje mot dem. Endelig kan de vise til at de oppfyller Bibelens profetier om de egentlige kristne. Dette sveiser dem sammen og gir dem lett tjente argumenter i forkynnelsen:

   Hele verden hater oss! Kan det bli bedre? Mens kristenheten vier homoseksuelle i Sodoma-kirkene sine. Som en skrev. Et PR-byrå kunne ikke gitt dem mere religiøs kred.

   Gratulerer Ture, med støtta til vranglærera.

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.