Også i Vennesla heises nå homoflagget

Vennesla kommune har med den nye ordføreren fra KrF valgt ny kurs. Som kjent nektet tidligere KrF ordfører Magny Torhild Roland Bransdal å heise dette skammens symbol opp i bygda i fjor. Nå har Vennesla fått ny ordfører, også denne fra KrF. Nils Olav Larsen som er navnet på den nye ordføreren i bygda har tydelig tatt signalene fra dagens KrF ledelse og går inn for å heise det seks-fargede regnbueflagget foran bygdas rådhus. Nåværende ordfører Nils Olav Larsen (KrF) var enig med sin forgjenger, men da han fikk en henvendelse fra FRI Sør i forkant av Skeive Sørlandsdager i år, svarte han ja,” skriver Fædrelandsvennen.

Hele tre homoflagg vaiet i vinden i Vennesla, -og igjen har vi fått et eksempel på hvor skeivt det står til med dagens KrF. KrF er et parti vi ikke trenger, og de siste meningsmålinger peker ut en klar retning for KrF.  Fortsetter partiet sin homoliberale kurs, vil det tidligere kristne partiet komme under sperregrensa. Og hvilken dag det skal bli! På den siste meningsmålingen faller KrF til 3,9 prosent og dersom dette hadde blitt valgresultatet hadde partiet bare hatt tre delegater på stortinget. I en kommentar i VG skriver Frithjof Jacobsen, politisk kommentator i VG dette: “KrF er på stø vei mot den politiske undergangen. Partiet kan dra med seg regjeringen i fallet. Hvor lenge kan partileder Knut Arild Hareide bli sittende?” KrF har under Knut Arilds ledelse tapt betydelig terreng og gjennom en rekke homoliberale utspill har partiet støtt fra seg sitt eget grunnfjell som er konservative kristne som vil ha et parti som står opp for kristne verdier. Det KrF vi har i dag er ikke et slikt parti…. Etter mitt syn er KrF blitt et parti vi egentlig ikke trenger. KrFs politikk er på mange måter dekket opp i de andre politiske partiene synspunkter, og er således ikke lenger relevant i norsk politikk. Dersom man ved neste valg skal stemme noe “kristent” er det egentlig bare ett alternativ. Nemlig Partiet De Kristne. Dessverre har PDK lenge sagt at de vil samarbeide med Frp, som igjen er et parti som bør være uspiselig for en sann Jesu etterfølger.

7 tanker om “Også i Vennesla heises nå homoflagget

 1. Det er helt i Antikristens ånd. Derfor burde partiet hete Antikristelig Folkeparti.

  • Ja, og hva så? Denne verdens gud er Satan Djevelen, sier Bibelen. Og denne verden er det som er i krig med Gud. Vil du inn på Stortinget blir du denne verdens venn. Og den som vil være verdens venn blir Guds fiende, sier skriftene.

   Problemet for mange her inne er at de vil være BÅDE kristne OG verdens venner. Det var ikke Kristus, som gjemte seg vekk da folket ville ha ham til konge i Israel.

   KrF er ikke mer kristent enn DDR var demokratisk. Det er bare et spill som Djevelen benytter for å narre kristenheten. Kristne kan ikke som politikere inngå kompromisser. EN lite surdeig syrner hele deigen, og troløs i litt er troløs i stort, sier Bibelen.

  • Man må nesten se bort fra at et parti kan stå fullt og helt på Guds Ord i sine partiprogram, når man skal velge. KRF er jo uansett det mest “kristne” partiet vi har, uansett hvordan du ser på det!

   Dersom et parti skulle fortjene å bli kalt “antikristelig”, så måtte det blitt FRP!

   1
   3
  • Da dropper du ut av Guds ord ja. Det er greit. Men mener du sosialistene er bedre? Deres politiske manifest finner du hos Karl Marx der det heter: Religion er opium for folket!

   Tror du ikke snarere at politikken er Satan Djevelens forsøk på å utfordre Guds rike?

   4
   1
 2. Dette blir ett veivalg for mange!
  Mørket skal bli mørkere og lyset lysere.Det vi har sett,og ser skje nå, er helt etter skriften.
  Skillet mellom lyset og mørket blir større.
  Og de som tror at kristene er imot homofile,tror feil.Jesus elsker de homofile,men synden fører til død!
  Jesus elsker mennesker som lever i samboerskap,men ikke synden!Han gav jo sitt liv mens vi enda var syndere!
  Derfor vend dere bort fra synden!!!!
  Jesus tok alt av synd på korset!!!
  Derfor skal man ikke som kristen gå i noe “pride” tog! Eller vie homofile!
  DU LURER DIN BROR ELLER SØSTER UT PÅ EN SYNDIG VEI SOM FØRER TIL FORTAPELSE!!!!

  Matteus 5,vers 29.30 :Om ditt høyre øye lokker deg til fall, så riv det ut og kast det fra deg! For det er bedre for deg å miste én kroppsdel enn at hele kroppen blir kastet i helvete. 30 Og om din høyre hånd lokker deg til fall, så hugg den av og kast den fra deg! For det er bedre for deg å miste én kroppsdel enn at hele kroppen kommer til helvete.

 3. Krf står ved et veivalg.

  Jesus eller verden!

  Sannheten eller løgnen!

  Den liberale ledelsen i partiet bør kastes på dør ellers er partiet som et troverdig “kristent” parti snart historie. Ledelsens troverdighet er langt under sperregrensen.

  Jeg skammer meg over Hareide og hans liberale lakeier!

 4. Legg merke til hvor arrogant ordføreren svarer – vel vitende om at politiet er med på laget hans. Lover og regler tilsidesettes ved behov.

Det er stengt for kommentarer.