Forfølgelsen av kristen Colorado-baker fortsetter, må kjempe mot nytt søksmål fordi han nektet å bake en kake for feire kjønnsbytte

Den amerikanske delstaten Colorado fortsetter å forfølge Jack Phillips som nylig vant frem da amerikansk høyesterett slo fast at det å nekte å bake en kake til et likekjønnet bryllup ikke betyr at man diskriminere homofile. Den kristne Colorado-bakeren har gjennom flere år blitt forfulgt av militante homofile krefter samt av lokale myndigheter som mener at Phillips som driver bakeriet Masterpiece Cakeshop, diskriminerer homofile og lesbiske. Nå blir forfølgelsen av den kristne bakeren trappet opp etter at den antikristelige organisasjonen “Colorado Civil Rights Division” nå har gitt sin støtte til et nytt søksmål mot bakeren.

Det er svært destruktive og antikristelige krefter som ser ut til å stå bak “Colorado Civil Rights Division” som nå fører sin groteske krig mot bibeltro kristne i delstaten.

Denne gangen er det en mann som hevder at han er utsatt for diskriminering etter at han fikk nei fra bakeriet på en bestilling av en rosa kake som angivelig skulle brukes i forbindelse med å feire et kjønnsskifte. I sitt tydelige svar sa Phillips at han ikke kunne bake en kake til et slikt formål, da dette er i strid med hans religiøse overbevisning. Advokater ved Alliance Defending Freedom (ADF) har tatt ut et føderalt søksmål på vegne av Jack Phillips og Masterpiece Cakeshop for å slå tilbake mot “Colorado Civil Rights Division” som har tredoblet sin religiøse fiendtlighet mot den kristne bakeren. På tross av de samme kreftene led nederlag i høyesterett gir de seg ikke, og det er tydelig at deres mål er å knuse alt som smaker av bibelsk kristendom. “Det er nå helt tydelig at Colorado ikke vil finne hvile før Phillips enten stenger sitt bakeri eller går med på å trosse sin egen religiøse overbevisning og går på kompromiss med sin tro,” heter det i søksmålet som er fremmet på vegne av den kristne bakeren. Delstatens gjentatte forsøk på å knekke Phillips er ikke bare en krenkelse av konstitusjonen men de har også overtrådt en rød linje som demonstrerer delstatens uvilje mot kristne som lever i overensstemmelse med Guds eget ord og samvittighet. Retten må se til at det blir en slutt på Colorados gjentatte trakassering og mobbing av Jack Phillips og Masterpiece Cakeshop,” heter det videre i det føderale søksmålet. Vi oppfordrer nok en gang til forbønn for den kristne bakeren som stadig må stå i striden fordi han er tro mot Guds ord og den felleskristne tro.

Skrevet av Kjell Andersen

 

 

 

 

 

 

 

6 tanker om “Forfølgelsen av kristen Colorado-baker fortsetter, må kjempe mot nytt søksmål fordi han nektet å bake en kake for feire kjønnsbytte

  • Se her ja. Her har hallingdølen vært ute med fantestrekene sine igjen. Den lille klikken av JV’ere øvst i Hallingdal er nå ute etter verdensherredømmet her inne på selveste Søkelys. Da dommedag ikke kom i mai ble de så skuffet at de går til ytterligheter mot oss.

   Den verste av dem har til og med sagt at jeg skal dø slik som de fleste mennesker rundt oss gjør. Hørt på makan til tullbaal. La oss sette ham fast folkens. Frem med Bibelen! Den finner du sikkert i en kjellerbod et eller annet sted.

   Jeg skal i alle fall aldri bry meg om ham mer. Ikke ett ord! Og denne gangen er det sant. Tror jeg tralala…

   5
   1
 1. Stakkar baker. Han har virkelig kjempet. Vi må huske på ham og familien hans i vår bønn. Gud hører. Må han kjenne styrke og djervhet…
  Det må virkelig være tøft å stå i en sånn kamp. Det er ikke mange slike tøffinger. Men noen få finnes rundt oss -her i Norge også. Nede på Sørlandet har jeg hørt om en… Virkelig et forbilde. De fleste av oss har ikke følt hvordan det er å stå i gapestokken etter å stå på vårt og vært bibeltro.

 2. Når jeg handler på Rema blir jeg ikke stoppet og spurt om teologi eller hvilket parti
  jeg stemmer på. Bakeren i USA kan vel takke seg selv for sjauen, og nekte folk å handle det ene eller det andre er ikke smart, selv om en kjenner avsmak for livsstilen fra Sodoma- Gomorra

  • Tror jeg oppsøker en muslimsk baker og ber om å få levert en kake til menigheten med teksten “Jesus er Herre” og et stort kors.
   Hvis han nekter så skal jeg “liksom ikke skjønne noen ting” ?

   I stedet for å dømme ham slik, er det vel å det å be du er kalt til?

Det er stengt for kommentarer.