Fordømmer arrestasjonen av pastor Artur Pawlowski -John MacArthur tror verden nå gjøres rede for Antikrist

Mange er rasende på at politiet igjen har arrestert og sperret pastor Artur Pawlowski og hans bror Dawid i fengsel for noen mindre Corona-forseelser. “Avskyelig, politiet har igjen arrestert pastoren i et Swat-stil lignende angrep på motorveien, og dradd han ut i snøen, på bakken i snøværet  mens biler kjører forbi, tjue politifolk, tjue bøller,” skriver Rebel news redaktør Ezra Levant om hendelsen. Klippet av arrestasjonen er lagt ut på sosiale medier og mange reagerer sterkt

Jesu Kristi kirke eller den del av kirken som er levende er under trengsel og forfølgelse i Canada. En rekke pastorer som ikke følger fascistiske Corona-restriksjoner og som oponerer mot regimet har blitt bøtelagt, pågrepet og sperret inne i fengsel fordi de enten har holdt kirken åpen i strid med myndighetenes ordre eller fordi de har hatt samlinger til gudstjenester uten å sjekke de besøkendes vaksinestatus. Pastor Artur Pawlowski som vokste opp i Polen under kommunist-tiden gjenkjenner den samme antikristelige ånd i det moderne Canada som han vokste opp med da Polen var en del av Sovjetunionen. En av politifolkene ydmyket  Nathaniel, Artur’s sønn som filmet hendelsen. “Ingen kriminelle å arrestere i dag?” spurte Nathaniel og Gestapo-mann Moore svarte: “Bare ham”. Men pastor Artur er ingen kiminell. Han har ikke blitt siktet og dømt for noen forbrytelser. Dette er ærekrenkende og viser et uhyrlig politi,” skriver redaktør Ezra Levant videre. “Nazi gestapo, Canada is ruled by NSDAP style criminals, like in fascist Germany before II WW. Shame on them, Nuremberg on them!,” skriver Twitterprofilen Andrea. “The police are the criminals. Breaking their oath of service,the charter,the criminal code. Abuse of power and authority. Targeted harassment. Hinshaw and Kenny behind this? Bring ’em all down!,” skriver Richard Bligdon. “Complete bullshit… Cowards every last one of them. My heartfelt condolences, to Arthur and his family. That they have to live through communism twice in their lives,” skriver Dr. Senór Squishy. En rekke kristne pastorer ser nå hva som skjer og er dypt urolige over hvor lett fascisme og tyranni vant frem i land som Canada og Australia. Dr John MacArthur som selv har vært under angrep fra myndighetene har flere ganger uttrykt støtte til pastorer som har blitt forfulgt av regimet i Canada.

John MacArthur.: Verden gjøres rede for Antikrist

Bibellærer John MacArthur som har stått i spissen for den levende kirke som ikke bøyer seg for Covid-forskriftene tror at det som skjer er slutten på demokrati og frihet i Amerika og kanskje også globalt. I et intervju med personene bak “To Live Is Christ” sier MacArthur at scenen nå settes for antikrist. At verden nå gjøres klar for antikrist og massiv slakt av folk som ikke gjør hva de får ordre om av øvrigheten. Dette er ikke bare det post-kristne Amerika, men det antikristelige Amerika,” sier MacArthur videre i samtalen.  Hør hva pastor John MacArthur sier om 2022 og fremover. Og John MacArthur er tydelig på at den Gudhatende agenda vil vinne frem. I følge MacArthur vil det være en liten rest som vil samles og høre Guds røst under disse tiders vanskeligheter og forfølgelse.

 

3 tanker om “Fordømmer arrestasjonen av pastor Artur Pawlowski -John MacArthur tror verden nå gjøres rede for Antikrist

 1. Vi vet fra 1930-årene at et i utgangspunktet normalt og lovlydig politi forvandles når samfunnet vender om og går i fascistisk retning. Og DA tiltrekker lovens håndhevere seg stadig sterkere totalitære elementer menneskelig sett.

  Det finnes nemlig en viss prosent av menneskene som i sin grunnleggende psyke har et ønske om å undertrykke og herske over andre. Det er slikt et demokratisk styresett skal søke å unngå, men når selve styresettet stter hvert ikke lenger representerer demokratiet, er man virkelig ille ute.

  Det er åpenbart at globalister med mål om en verdensregjering ikke kan akseptere det vestlige, tradisjonelle sosialdemokratiet. Det blir alt mer klart at Vesten må knuses slik at det ikke,gjenstår kritikere av den nye verdensordenen.

  Det er sannsynlig dette DYRET som nå bygger seg opp under skremselsdekke av kjønnsrollegalskap, influensaer, klimakriser og annet surriball som bidrar til at de kan benytte demokratiet en siste gang før de tar over med fullstendig diktatur ala Russland, Kina, Østen og de fleste andre steder.

  Kristenheten MÅ bort i deres øyne, sammen med islam og all annen religion. Globalistene kan ikke leve med hverken faktiske, åndelige eller intelektuelle utfordrere. ALT dette må til sist bort. Er det ikke spennende dere at det Bibelen har fortalt om i tusener av år nå nærmer seg med stormskritt.

 2. John MacArthur er ikke redd for å være tydelig og klar i sin støtte.
  Han har skjønt hva som står på spill og gjenkjenner Antikrist-ånden i vaksinepålegg og tvang. Han skjønner at vi står på terskelen til den store trengsel som skal komme over verden i tiden før Jesus kommer tilbake.
  Vaksinen har alt begynt å ta liv av mennesker og vi ser det i form av et økende antall uventede og bråe dødsfall.

Det er stengt for kommentarer.