Prest Ludvig Nessa`s nyttårstale

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

Kongen og statsministeren har nå holdt sine jule og nyttårstaler. Ingen av de to nevnte Gud eller ba om Guds velsignelse over landet. “Kong” Harald holdt kanskje sin mest sekulære nyttårstale noensinne. En tale kjemisk renset for alt som lukter av vår Bibelske kulturarv og kristendommen som opprinnelig var en hjørnestein for nasjonen. Vi har i dag en komplett sekulær og ugudelig konge som må ty til myter fra Cherokee-indianere for å forklare forskjellen mellom det onde og det gode. I kong Haralds eller Jonas Gahr Støres verden er det ikke plass til Jesus Kristus. Det er ikke plass til Han som er verdens frelser.

Vi lever nå i et dypt åndelig mørke og det mørke våre politikere og kongehus lever i, preger i økende grad både befolkningen og en apostat-kirke som har forlatt troen på Jesus Kristus og Guds Ord. Det står dårlig til med lederskapet i Norge er konklusjonen etter å ha hørt prest Ludvig Nessa`s “nyttårstale”

9 tanker om “Prest Ludvig Nessa`s nyttårstale

 1. Pussig at Nessa sier “herren” om Gud, Jesu Far, MENS han holder i prekestolen der Jehovah Guds hellige Navn står med digre hebraiske bokstaver – JHWH.

  Det viser hvorfor det går galt med nesten hele kristenheten – akkurat som med jødene på Jesu tid som også nektet å uttale Navnet som står rundt 7000 – SYV TUSEN – ganger i skriftene, hvorav rundt 238 ganger i NT.

  Kristenheten tror med andre ord IKKE på Bibelen, som er krystallklar:

  “HVER DEN SOM PÅKALLER JEHOVAS NAVN SKAL BLI FRELST!”

  7
  3
  • Når det gjelder Ludvig Nessa kan mye pent sies. Og det gjøres det også, i de snevre kretser. Feilene som han frambringer, er barnedåp i stedet for voksen dåp. Han holder soldagen, søndag som hviledag, isteden for Sabbat, fredags kveld til lørdag kveld. Han ber svært lite for syke på sine møter, som jeg også ikke gjør. Han taler heller ikke i tunger, da han visst ikke synes det er så nøye. Han er heller ikke gift og kan da heller ikke befolke jorden, etter Jehovas befaling. Dessuten tror han på et evig helvete med pine, og det er det verste av alt.
   Så at han følger Gud Faders ord i ett og alt, er en overdrivelse.
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

   7
   1
 2. Jeg har nettopp skaffet meg andaktsboken “I dag hjelper Herren” av David Østby.
  I andakten for 1. januar skriver han: Kong Harald benyttet nyttårstalen 2017 til å understreke viktigheten av Guds velsignelse og den kristne kulturarven.”
  Kongen hevdet at velsignelsen han fikk ved kroningen opplevdes som en stor styrke.
  Trist at Kongen holder en sekulær nyttårstale i 2021. Men det er tidens trend.
  Han har vel rådgivere som bistår med skriving av talen.

  3
  1
  • Kongen er det fremste symbol for “Dyret”. Et politisk “Dyr” kristne er forpliktet til å lyde såfremt det de krever ikke er i strid med Jehovah Guds lover og prinsipper.

   “En skal lyde Gud mer enn mennesker”, sier Bibelen klart og tydelig.

   7
   3
 3. 02/01/2022, kl. 17:27 sa “guds bror”:

  Pussig at Nessa sier “herren” om Gud, Jesu Far, MENS han holder i prekestolen der Jehovah Guds hellige Navn står med digre hebraiske bokstaver – JHWH.

  Det har nok noe å gjøre med at hebaraisk ikke er dageligtale i Norge. Ikke mange forstår gammelhebraisk heller. Oversatt til norsk blir JHWH “jeg er”. Men de fleste mener at den hebraiske betydningen av dette blir gal hvis man oversetter det direkte til Norsk. Derfor kan JHWH også bli oppfattet litt galt. De fleste vet imidlertid hvem Herren er men hvem er du? Er det ikke ekstremt pussig at du bruker så mange store ord og avslører så mange “dyr”, uten å si hvem du er? Blir det ikke bare slag i lufta? Kanskje er du bare et russisk troll som skal ødelegge evangelisk kristendom?

  4
  1
  • Flott at du prøverå få oppmerksomheten rundt de viktigste frelsesspørsmål i Bibelen bort ved å indikere at Kristi Bror er et russisk troll som vil ødelegge evangelisk kristendom. Enig med deg ANONYME “hebrew”. I tillegg er han sikkert egentlig en muslimsk undergraver med mor fra Kina og rasistisk hvit bestefar fra Sør-Afrika.

   Sånn – nå har vel hebrew og jeg klart å få oppmerksomheten bort fra dette Jehovah-navnet. Ikke sant..?

   3
   2
 4. Sannsynligvis har kongen en taleskriver. Denne taleskriveren vet kanskje ikke at mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som kommer fra Guds munn (Luk 4:4-12).

  1
  1
 5. Så at han følger Gud Faders ord i ett og alt, er en overdrivelse.
  http://www.evangeliekirken-arendal.no
  ———————————–
  Godt Nyttår, Myhren.
  Eg såg videoen din om kor tempelet låg. Det var veldig interessant, så det skal eg studera meir.
  Dette med sabbaten er viktig. Gud forutsa alt i starten.
  Han forkynte enden frå begynnelsen.
  Etter 6 dagar kom sabbaten.
  Etter 6000 år kjem 1000-årsriket.
  Jorda skulle dyrkast 6 år og kvila det sjuande. OSV
  https://www.youtube.com/watch?v=6YtG0etke28&t=114s
  https://www.youtube.com/watch?v=SKsTjPWkfUk
  Me er heilt på tampen.
  Tempelet vil koma på plass. Kanskje det er slik du skriv at Klippemoskeen ikkje er plassen det skal liggja, men litt lenger sør.

  • Hei Torstein Langesæter. Godt nytt år også til deg og din familie! Takk også for tilbakemeldingen om programmet om templet i Israel. Mange ganger ligger løsningen rett foran oss, men ikke mange reagerer. Tilvante forestillinger om hva andre har sagt og ment er rådende. Godt av vi har forskere som ikke godtar alt av gammelt tankegods.
   https://www.youtube.com/watch?v=U4lzmD7QlYU

Det er stengt for kommentarer.