Pastor Artur og Dawid Pawlowski arrestert igjen -politiet slår hardt ned på all opposisjon mot Covid-tyranniet

Den polskfødte menneskerettighetsaktivsten og pastor Artur Pawlowski som er bosatt i Canda ble igjen arrestert av canadisk politi for å ha deltatt i en fredfull demonstrasjon utenfor huset til Jason Copping som er representant i Albertas lovgivende forsamling. Den fredfulle protesten er et ledd i kampen mot obligatorisk vaksinering og Corona-pass som er i ferd med å bli “merket” som gir deg adgang til det normale livet. Uten dette “merket” og uten det medfølgende “merkebevis” er du en annenrangs borger uten rettigheter under regimet til statsminister Justin Trudeau.

Pastor Dawid Pawlowski arrestert av Gestapo

Vi var for å preke, er dette hva dere gestapo og nazister gjør, -arresterer pastorer og forkynnere spør Artur Pawlowski da polit-gestapo i full uniform og med blinkende blålys arresterer Dawid Pawlowski og legger ham i bakken i snøen. Ikke mindre enn fem blålysblinkende politibiler og ti politifolk stoppet de to pastorene som var på vei hjem etter å ha prekt under en demonstrasjon foran huset til den lokale “Herodes”, Jason Copping som er blant dem som vedtatt drakoniske Corona-restriksjoner. Restriksjoner som innebærer at folk må ha latt seg “merke” med vaksinen og kunne fremlegge “bevis” på merkingen før de kan entre gudstjenester og folkeansamlinger i Alberta, Calgary og andre områder i Canada. På bare to år har Canada gått fra å være et moderne demokrati til en slags Sovjet-stat som har tatt full kontroll over kirken og medlemmer av undergrunnskirken arresteres og trakasseres av politiet. For dem som har litt hukommelse går minnene tilbake til 1970 årenes Sovjet da hemmelig kommunistisk politi slo hardt ned på all opposisjon mot kommunismen. Nå opptrer regimet i Canada i samme ånd. “Er dette hva det gjør? Arresterer predikanter? Arresterer pastorer,” spør pastor Artur før også han blir arrestert. Kristne forkynnere som ikke etterlever fascistiske Corona-restriksjoner og pålegg utgjør nå en større trussel for regimet i Canada enn det ekstrem islamiske og IS gjør. Derfor bruker politiet store ressurser på å knuse kristne som opererer i opposisjon til drakoniske tiltak og vaksine-pålegg.

Facebook Comments

5 tanker om “Pastor Artur og Dawid Pawlowski arrestert igjen -politiet slår hardt ned på all opposisjon mot Covid-tyranniet

 1. Canadas ledere har vist seg å være blant Vestens mest totalitære. Nå er det rundt 80 år siden Vestens Adolf ville underlegge seg både Europa og hele verden. Vestlige velgere har glemt alt sammen, men for oss som hadde nazismen i rimelig nær fortid er det lett å se alle tegnene på en ny runde.

  Jeg vokste opp midt i Oslo, der mor og far hadde en leilighet i umioddelbar nærhet av Gestapos garasjehovedkvarter. Der hadde de gutta på skauen i dekning mens dxe kunne se ned fra fjerde etasje på Gestapistene som i svarte skinnfrakker kjørte bilene sine ut og inn av den underjordiske garasjen ikke langt fra hovedkvarteret i Viktoria Terrasse.

  Men det er ikke bare i Kanada vi ser totalitarismen utvikle seg med stormskritt. Tyskland er som vanlig på farten, for ikke å snakke om Storbritannia – og for den saks skyld Frankrike og Sverige. Om folket ikke våkner NÅ er vi miudt i marerittet igjen. Eneste positive er at dette trolig er det siste “dyret” før menneskene skal møte sin Skaper jehovah ved Hans sønn Kristus for den siste styrkeprøven som egentlig er med Satan og demonene.

  Så nå gjelder det som det aldri før har “gjullet”. Og ENESTE mulige måte å overleve dette er å stille seg hundre prosent på Guds og Kristi side. Lykke til alle sammen!

  10
  1
 2. Hvem skal våkne? Kristenfolket? Majoriteten av disse godtar jo restriksjoner og pålegg fra myndighetene. Det er samme tonen som i resten av samfunnet; vaksinepass må innføres for at samfunnet skal åpnes og fungere normalt igjen. Tror de.
  Jeg stoler ikke på norske myndigheter. De sviktet en folkegruppe under 2. verdenskrig: jødene. Politiet var med på ugjerningene, mens vanlige borgere lot det passere. Tenk at det kunne skje i Norge!
  Nå kan det skje mot de uvaksinerte. I Norge. Utestengelse fra jobb og samfunn, bøter, fengsel. Fortvilelse, nød, lidelse kommer i kjølvannet. I de siste tider skal ikke en gang prestene bli spart fra katastrofer og død, står det i Det Gamle Testamentet.
  Hvor er Gud når disse kanadiske pastorene blir trakassert?
  Setter man seg ned og reflekterer over dette kan man bli deprimert. Hvor skal min hjelp komme fra?

  4
  1
  • Du må be til Jehovah Gud og avslutte i Jesu navn Otis. Du må be intenst om hellig ånd og åndens frukter. En av disse åndens frukter er nettopp TRO. “Hver den som påkaller Jehovahs Navn SKAL BLI FRELST”, sier Hans ord. Men det betyr ikke at vi slipper unna prøvelser. Tenk på disiplene og apostlene!

   Jeg stoler 100 prosent på Jehovah Gud. Men Han kan selvsagt mene at jeg ikke holder mål. Da takker jeg uansett for at jeg fikk lære Ham å kjenne, og at jeg derved vet at den evige død er den evige søvn uten legeme, tanker, bevissthet eller gjerning.

   7
   1
  • Til “Kristi bror”: Det er uvant for meg og kanskje andre også, at du kaller Gud for Jehova. Eller dobbeltbenevning “Jehova Gud”.
   I vennlig spørsmålsform spør jeg: Hvorfor?

  • Fordi vår frelse er hundre prosent knyttet til Guds Navn JHWH/ Jehovah i følge Bibelen der Navnet står rundt 7000 ganger hvorav 238 i NT. Det er helt klart at:

   “HVER DEN SOM PÅKALLER JEHOVAHS NAVN SKAL BLI FRELST!”

   Det var Satan som fikk jødene til å slutte å bruke Navnet. Det sies endog at det var Jesu bruk av sin Fars Navn som fikk jødene til å drepe ham. De innførte dødsstraf for den som sa Navnet høyt. De måtte bytte det ut med “herren”.

   Bak denne anonymiseringen av selveste Skaperens Navn står selvsagt Satan Djevelen. Men i NT står det eksplisitt at:

   “I de siste dager skal det atter fremstå et folk for DITT NAVN”.

   6
   5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.