Flere dusin amerikanske F-15 og F-16 fly ankommet Polen som et ledd i den amerikanske styrkeoppbyggingen mot Russland

Flere dusin amerikanske F-15 og F-16 jagerfly ankom tirsdag Polen,  skriver den polske forsvarsministeren Mariusz Błaszczak på Twitter. Flystyrken er en del av USA/Nato`s hurtigresponsstyrke som raskt skal være på plass i land som trues av krig. Nærmere 150 000 russiske soldater er sendt til grensene mot Ukraina, og Hviterussland skal ha sendt forsterkninger til grensene mot Latvia. Polen og Litauen. TSA News melder tirsdag at minst femti russiske kampfly er omdirigert til Krim hvor et tjuetalls russiske krigsskip er ansamlet for å øve og sende et signal til Ukraina om å avstå fra å angripe områder kontrollert av folkerepublikken Donetsk.

Samtidig som USA sender kampfly til Polen fortsetter den militære oppbyggingen av styrker i Ukraina. En video publisert på Twitter viser hvordan Ukraina er i ferd med å sendte tungt militært utstyr og stridsvogner fra Mariupol til Donbass. Mange frykter vi teller ned til full krig

 

2 tanker om “Flere dusin amerikanske F-15 og F-16 fly ankommet Polen som et ledd i den amerikanske styrkeoppbyggingen mot Russland

  1. Norge har 140 soldater utplassert i Litauen ( et geværkompani / Infanteriet er på 151 soldater ). Kan hende får disse soldatene svidd nesetippen om Ivan finner på å forflytte seg over lande-grensene.

    • Er de med på leken må de tåle steken. Bibelen sier: “Lik en mann som tar tak i øret på en gal hund, er den som legger seg bort i en sak som ikke vedkommer ham.

      Vi så det samme da Norge aktivt støttet fredsprisvinneren Obamas drap på og lemlesting av 70 000 libyere. En president som starte 7 kriger på åtte år. Mens det offisielle Norge hatet Trump, som ikke startet EN eneste krig.

      Ingen tvil om at Satan er denne verdens gud.

Det er stengt for kommentarer.