Falsk pengegrisk profet med ultimatum til Donald Trump: “Gå av eller bli sparket ut!”

Vonda Brewer som hevder seg å motta ord direkte fra Den Hellige Ånd er like forført som nordmenn som har vært utsatt for politisk korrekt Fake News media også i Norge.

Vonda Brewer som er mest kjent for sitt “profetiske hat” mot president Donald Trump, samt sin famøse men feilaktige spådom om at Hillary Clinton ville vinne USA valget i 2016 gir seg ikke. Den kvinnelige “profetinnen” som er en del av den såkalte “ny apostoliske reformasjonen” har siden sommeren 2016 hostet opp en rekke “profetier” om Donald Trump og amerikansk politikk. Fellesnevner for hennes “profetier” eller spådommer er to ting, et psykotisk hat mot Donald Trump og et tjuetalls åpenbaringer eller “ord” fra det hun mener er “Den Hellige Ånd” som har vist seg å være like falsk og feilaktig, som hennes åpenbaring om at “Crooked Hillary” ville slå ut Jeff Bush i presidentvalget i 2016

Vonda Brewer som anser seg selv for å være en profet og endel av den omstridte “Ny-Apostoliske Reformasjonen” (NAR) har helt siden 2010 operert i “det profetiske” og mener selv at hun mottar åpenbaringer, drømmer og ord fra Den Hellige Ånd. Vonda Brewer som står bak en virksomhet som kaller seg “Heart Hope” tilbyr blant annet hjelp til drømmetydning. Vonda hevder seg å kunne tyde drømmer ved hjelp av Den Hellige Ånd. “Jeg gir hjelp til å kunne tyde dine drømmer gjennom “Den Hellige Ånds” åpenbaring og jeg kan formidle både befrielse og frelse,” forklarer Brewer i en epost til en tidligere følger. “Meningen av en drøm blir avdekket via åndelig åpenbaring og en personlig samtale med den som har hatt drømmen,” skriver Vonda Brewer som understreker at hun står til rådighet gratis er likevel tydelig på at et kjærlighets-offer i form av penger, gaver eller sjekker vil føre til en mer effektiv drømmetydning. Vonda Brewer som har 6 686 følgere på You Tube og et ukjent antall følgere på Facebook oppgir seg være en selvstendig næringsdrivende som opererer med “profetier, “drømmetydning” og spirituell guiding”. Hvor troverdig denne “profetinnen” er kan du sjekke av denne videoen hvor hun spår at Hillary Clinton ville slå ut Jeff Bush under valget i 2016. Med andre ord, to bomskudd i en profeti!

Brewer har i tillegg skrevet en bok med tittelen “Dream Quest” som kan kjøpes på Amazon for knappe 300 kroner. Boken er et sammensurium av tankegods fra New Age, psykologi, bibelvers og forfatterens egne ideer og tanker og bibelske kristne som har lest boka mener at boka best er egnet i søppelkassa. For det viktigste for Vonda Brewer er penger. Det samme gjelder hennes falske profetier og i videoen under fremsetter Vonda Brewer sitt ultimatum til Donald Trump: Nemlig at Donald Trump må gå av frivillig, ellers vil Gud bruke Mueller som redskap til å sparke Donald Trump ut av Det Hvite Hus. (gjennom riksrett) som hun profeterte i en tidligere video.

https://www.youtube.com/watch?v=RbsaoWubgNI

Vonda Brewer, raser her mot Donald Trump og krevet at Donald Trump går av, ellers vil han bli sparket ut av Det Hvite Hus. Den forvirrede kvinnen tror virkelig at Donald Trump lytter til hennes videoer. Nå etter at det er blitt kjent at Mueller rapporten totalt avviser at president Trump har gjort noe ulovlig og at påstandene om “russia collusion” ikke var noe annet enn en venstreliberal konspirasjonsteori sier Willy Wiksaas dette: “USAs president Donald Trump er frikjent for å ha samarbeidet med Russland under valget, for å bli president og utkonkurrere Hillary Clinton, mao. han hadde ikke jukset, noe motkandidaten hadde bl.a. med e-poster. Ingen har bedt om granskning av henne.
I USA er det stor lettelse også hos Demokratene over at roen kan senke seg over amerikanerne. At politikere på venstresiden hos Demokratene ikke gir seg, er deres problem. Anders Magnus NRK uttaler at de fleste i USA er glade på presidentens vegne og også at Demokratene tilkjennegir det samme synet.
Mens Fredrik Græsvik i TV2 mener det stikk motsatte, så ivrig er den samme reporteren nærmest går i fistel. VG og Dagbladet følger opp, de tror fremdeles at presidenten har fått hjelp fra Russland. Må si at vi har sannelig en troverdig presse,” slår han fast.

En irettesettelse fra Vonda Brewer til de som ikke gir henne penger

Penger er det som teller for den falske profeten Vonda Brewer.

Som med de fleste andre profetene innenfor trosbevegelsen og Ny apostolisk reformasjon er penger og kollekt det sentrale. I videoen under vil du kunne høre den falske NAR profeten Vonda Brewer fremsette et ultimatum. Dersom du ikke behandler henne på samme måte som enken behandlet profeten Elias, så vil du komme til å dø. Dette er ikke en spøk. Den kvinnen tror virkelig at hun er en sann profet som Elias og forventer at du skal gi henne penger så du kan bli mirakuløst frelst. Dette er ikke av Den Hellige Ånd, det er ikke en bibelsk irettesettelse, med et vanhellig raseriutbrudd og vi siterer Brewer fra en video hun nå har fjernet: “Jeg har en irettesettelse fra Den Hellige Ånd,” innleder Vonda Brewer i sitt budskap. “Refselsen er ikke til dere som er kommet til min kanal for første gang, Gud velsigne og bla bla bla,” forklarer Vonda før hun begynner å snakke om hvem som skal refses og irettesettes. “Men det er noen folk her som Gud vil refse, det er de som har fulgt kanalen i opptil seks år, og så forklarer hun hva det dreier seg om. Nemlig penger, eller nettopp mangel på dem. “Det er skuffende, jeg ser mange av abonnentene som har spist og spist av Guds ord (hennes spådommer) i årevis, og disse har ikke gitt penger til henne….““‘Oh so my God will let me die -” this is what people are saying – “My God will let me die over a twenty dollar subscription and not tell me and my children about the two week window, because you’re saying the Lord is requiring me to step up. And if I want to hear the word of the Lord, you’re SELLING the world of the Lord. If I want to hear it, I’ve got to get it off of Facebook, off a private release page that I have to pay twenty five dollars a month for?”So you’re spewing out all that venom. And do you know what the Holy Spirit said to me to tell you? He told you six weeks ago that your “miracle” depended on it.” forklarer Brewer i videoen under. Etter å ha hørt gjennom videoen som hun nå har fjernet, er det ikke tvil. Det vi står overfor i  Vonda Brewer er en grisk falsk løgner som utelukkende går etter penger, og når ikke hun får dem, blir hun rasende og bruker religiøse trusler mot dem som ikke vil gi henne det hun vil ha. Se selv hvordan denne griske ulven avslører seg selv.

En kvinne som hadde fulgt Vonda Brewer og hennes kanal i to år skrev dette som en reaksjon på “irettesettelsen” som Vonda Brewer formidlet fra Den Hellige Ånd: “Jeg kan ikke tro mine egne ører. Dette får min sjel til å gråte, Jeg vil bruke meg selv som et eksempel. Jeg er fortiden arbeidsledig. Jeg er en enslig mor og jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne betale husleia og mat til mine barn. Likevel gav jeg 100 dollar selv om jeg egentlig ikke hadde råd fordi jeg ønsket at profetinnen skulle gi meg noen ord fra Gud og be for meg. Jeg ba spesielt om forbønn fordi jeg er uten arbeid og har et sykt barn,” og alt du kunne svare var at ikke jeg gav nok,” skrev en kvinne som respons på irettesettelsen fra Vonda Brewer. “I videoen under publisert av “Endtime Apostasy” avslører virkelig hvem og hva Vonda Brewer er. En falsk profet og ulv i fåreklær

 

 

 

4 tanker om “Falsk pengegrisk profet med ultimatum til Donald Trump: “Gå av eller bli sparket ut!”

 1. Det er bare trist. Selv satan gjør som om til en lysende engel. Det er ikke vanskelig å si: “så sier Herren”. Det kan alle gjøre.

  • Du har rett i det Z.
   Mange bruker Jesu navn for å skaffe seg penger og selv leve i rikdom. Denne “profetinnen” skal ved flere tilfeller ha sendt profetiske budskap som “du skal bli helbredet og leve -dersom du gir meg penger,” til personer som forlengst har dødd av sykdom.
   En kristen bror som hadde en mor som var i kontakt med Vonda Brewer la ut en video hvor han avslørte hvordan Brewer har null profetiske evner. https://www.sokelys.com/?p=19319

 2. Avslørende artikkel igjen. Har sett noen videoer på You Tube med henne, og jeg skjønner godt at hun ikke lar folk kommentere eller gi tommelen opp eller ned på hennes budskap.
  De “profetiske budskap” Vonda Brewer kommer med er rene satiren.
  Det triste er at menn som Jan Åge Torp og flere andre pastorer og forkynnere i Norge er blant dem som eksponere NAR evangeliet.
  Satt å så på Visjon Norge hvordan denne NAR profeten Rick Vera puffet folk i gulvet, og både Jan Hanvold og Jan Åge Torp som begge jobber for å introdusere falsk lære i Kristi kropp ble begge puffet i bakken av “profetens” salvelse.

  2
  1
  • Det morsomme er at hun etter at Muller rapporten frikjente Donald Trump fullstendig, har hun slettet alle videoene om at Gud hadde åpenbart for henne at Donald Trump skulle avsettes.
   Nå oppfordrer hun til forbønn for president Trump og har rettet fokus mot Nord-Korea i stedet.
   Hun er den mest pinlige og mislykkede spåkvinnen som jeg har sett.
   Dog skjønner hun når løpet er kjørt. Noe ikke enkelte hjernevaskede anti-trumpere som har skrevet her i Søkelys er i stand til.

Det er stengt for kommentarer.