Mueller rapporten: Ingen riksrett for Donald Trump -et nytt nederlag for anti-Trump kampanjen og drømmen om å fjerne Trump med riksrett

Donald Trump ser ut til å forbli president til 2020 og deretter få en andre term som president

Mens den falske profetinnen Vonda Brewer som spådde at Robert Muellers rapport kom til å føre til riksrett og Donald Trumps fall fra makten, ser det ut som om profetiene til den tidligere brannmannen Mark Tyler og den profetiske sangeren Kim Clement ser ut til å stemme. I følge både Kim Clement og Mark Tylers budskap ville det bli mye støy omkring den påståtte “Russland collusion” men at det til syvende og sist ikke ville føre til annet enn støy. En etter en har de venstreliberale politisk korrekte gjentatte ganger terpet på sitt mantra og Russland etterforskningen og at Donald Trump ville bli stilt for riksrett. “Alt var bare løgn og spekulasjoner ut fra et psykotisk ønske om å få ydmyket Donald Trump. Nå tyder stadig mer på at presidenten sitter trygt i Det Hvite Hus, og fake news media og skarene av liberale Donald Trump hatere må nok en gang erkjenne at deres drømmer er i ferd med å falle i grus.

Selv TV2s Fredrik Græsvik begynner nå å tro på Donald Trump seier i 2020. En god dag for presidenten skriver TV2 USA korrespondent som gjennom to år har deltatt i hylekoret mot president Trump

Det var aldri “noen Russland collusion” og demokratenes redningsmann, Robert Mueller kommer til å skuffe dem som har satset på riksrett stort. Selv TV2s Fredrik Græsvik, Donald Trump hater og TV2s garantist for at Donald Trumps presidentskap ville ende i riksrett, bør beklage å ha formidlet fake news om Donald Trump. Norske medier, deriblant VGs journalist Lars Joakim Skarvøy som brakte en åpenbar fake news story om Trond Giske basert på korrupte sitater fra et kvinnelig intervjuobjekt bør nå av folk flest anses som “Fake News media”. Selv om VG har satt i gang en intern granskning av seg selv, er det ikke tvil om at VG har mistet så mye troverdighet -at redaktør Gard Steiro bør pakke sekken å finne seg  noe annet å gjøre. Folk flest er drit lei at politisk korrekte medier stadig forer oss med løgner og historier som ikke holder journalistisk mål. Donald Trump selv er ikke overrasket og skriver lørdag på Twitter dette: “As Russia Collusion fades, Ukrainian plot to help Clinton emerges.” Dermed er det på tide at amerikanske myndigheter begynner å granske Hillary Clinton og det ukrainske plottet. Samtidig er det på tide å iverksette en ny etterforskning av skandalen med Hillary Clinton og email skandalen. På tross av store ord om at Russland skal ha påvirket valgresultatet gjennom “collusion” med Donald Trump leiren, tyder alt på at Robert Muellers etterforskning ikke vil føre til riksrett mot president Trump.

Omtaler “The Russia Collusion” som den største konspirasjonsteorien i vår tid

“Etter at det nå er klart at Robert Mueller etterforskningen ikke vil føre til flere tiltaler eller riksrett mot president Donald Trump, er det på tide at fake-news media og demokratene både beklager sine mange falske utsagn mot presidenten og begraver hele saken for godt. Dog tror jeg ikke dette vil skje, fordi disse kreftene er sykelig opptatt av å ødelegge mest mulig for den sittende presidenten. Det demokratiske partiet og fake news media som CNN og New York Times lever ennå i den villfarelse at de ved å fortsette å snakke om “Russland forbindelsen” vil få velgerne til å vende ryggen til president Trump i 2020. Fakta er at amerikanske velgere er drittlei det politiske spillet i Washington og drittlei av media som ikke forteller sannheten. “Donald Trump vil nærmest bli uslåelig dersom den amerikanske økonomien fortsetter å vokse frem mot 2020. Under Donald Trumps politikk har arbeidsledigheten sunket jevnt og trutt og folk kan merke at lønningene er steget. Amerikanske velgere har mer penger mellom hendene takket være Donald Trump og tallet på hjemløse har blitt merkbart lavere etter at Donald Trump tok over. “Presidentens slagord: “Make America Great Again” ser ut til å virke og så lenge det forblir en realitet vil presidenten fremdeles ha støtte blant flertallet av amerikanere. For første gang på flere tiår har landet fått en president som gjør hva han lovet og setter USA og amerikanerne først.

Ingen riksrett for Trump, Russlands-sammensvergelsen en venstrevridd konspirasjonsteori

Utfallet av Mueller granskningen er så avgjort en skuffelse for fake news media både i USA og her hjemme. “Chuck Schumer så ut som om han hadde mistet sin beste venn da det ble klart at Robert Mueller rapporten slår fast at ikke det vil bli tatt ut flere tiltaler,” sa Trey Gowdy” til Fox News. Både i de venstreliberale mediahusene og blant Demokratene i kongressen som drømte om å bli kvitt Donald Trump med riksrett er dette en stor nedtur og venstresidens favoritt-konspirasjonsteori er nå død, slår FOX News Sean Hannity fast. “Påstandene om Donald Trumps Russland sammensvergelse var som vi har sagt hele tiden, en hoax, en bløff, en løgn født frem av hat og drevet av frykt, en 22 måneder lang heksejakt,” slår Sean Hannity fast om venstresidens konspirasjonsteori og fantasi-produkt. Også blant enkelte debattanter her på Søkelys har disse konspirasjonsteoriene blitt opplest og vedtatt som evig sannhet.  Hvor feil man kan ta når man lar seg forlede av politisk korrekt media som VG, NRK og TV2 . Sjekk ut

Her kommenterer Tucker Carlson den siste utviklingen i saken.

Ben Shapiro om Mueller etterforskningen:

23 tanker om “Mueller rapporten: Ingen riksrett for Donald Trump -et nytt nederlag for anti-Trump kampanjen og drømmen om å fjerne Trump med riksrett

 1. Morsomt å se hvordan Gud ser til at Hans plan med Donald Trump blir oppfylt.
  Jeg har lenge registrert hvordan Arnt og andre “Nick” regelrett har spottet og hånet Søkelys fordi Søkelys har vært objektiv i omtalen av Trump.
  All ros til Kjell som har måttet tåle spott og hån fordi han har ikke har vært en del av de medier som konstant har skrevet dritt om Trump og omtalt den amerikanske presidenten som psykopat og sosiopat og lignende.
  Slik jeg opplever hvordan Søkelys har dekket USA valget, profetiene og nyhetene sett fra et kristent ståsted, så aner jeg en mer åndelig dybde over Kjell enn det vi ser blant endel lesere her og debattanter.
  Stå på Kjell!!
  Søkelys kan stå med rak rygg når det gjelder omtalen av den mann Gud har utvalgt til å lede verdens mektigste nasjon frem til 2024.

  • Helt enig, Marie Eriksen.

   Det er utrolig at kristne mennesker spotter Trump. Denne Guds tjener har som Kjell riktig har skrevet, vist oss hvor kristen Trump er.

   Trump har vist oss at en kristen mann fritt kan være utro mot sin kvinne, beføle andre kvinner i skrittet og hore med dem. Akkurat som Marie Eriksen selv mener at kvinner skal behandles. Som villige sex partnere for kristne ledere.

   Sex utenfor ekteskapet og lyving er kristne dyder, har Trump og Kjell lært oss er kristne dyder.

   Da får det være at de av oss som holder oss til en partner, ikke voldtar kvinner og snakker sannferdig er motstandere av Gud og Trump slik som Marie Eriksen og Kjell mener vi er.
   De av oss som lever etter kristne regler er i dette forumet motstandere av Guds plan har vi blitt fortalt.

   Så får Marie Eriksen ha seg med kristne ledere og Kjell får vandre ut i en åker og ha seg med kvinner andre enn sin ektefelle slik Trump mener er bra og slik Søkelys og Marie Eriksen er Guds plan.

   Å for en herlig plan !

  • Til “Et av de andre nickene”.

   Jeg følger ikke så med på Trumps privatliv som du gjør, jeg bare lurte på om du vet om han ennå holder på med bl.a disse grepene? (Jeg tror ikke du trenger bekymre deg for at han fortsatt driver med det. Melania er ei grepa dame, og hadde nok satt Trump på plass.) Jeg selv er litt mer opptatt med de nye grepene han har tatt. Og litt spent er nok du også på de grepene han tar fremover -tenker jeg 😉 Det var ikke rare grepene med Obama… (Og med Hillary så hadde det uten tvil blitt stygge grep)

   Du lever etter kristne regler og har aldri drevet hor. Og du har nok heller aldri sett på andre kvinner og tenkt en gal tanke eller to.

   Jeg tenker litt på hva ditt valg ville ha vært (når du som en god og feilfri kristen liker Trump så dårlig), Hillary?

   Jeg tror Marie Eriksen vet godt hva Gud sier i sitt ord om kvinner og menn. Det Gud i hvert fall ikke synes om, er det du velger å skrive om henne i 2. og siste avsnitt. Men du ser vel på det som en “kristen plikt”. Du er en flott kristen, jeg når deg nok ikke opp til støvlene en gang.

   Ikke glem å be for Trump og Erna og kongen. De er på sin plass -om vi liker det eller ei.

  • Det er en del som setter seg på sin hvite hest Hannah. Hvorvidt Trump har noen ekteskaplige sidesprang nå vet vi jo ikke noe om.
   Vi vet at han har tidligere hatt en livsstil i strid med Bibelens lære, men han kan jo ha forandret seg.
   For meg ser det ut som om Gud har hatt sin grunn til å la Trump bli president.
   Det ser ut til å være en del av Guds suverene plan med verden.
   Gud er den som innsetter og avsetter konger.
   Vi har jo gjentatte ganger sett hvordan de såkalte ekspertene bare må måpe når Historiens Herre gjør disse forståsegpåere til spott og skam.
   Flere Nick -både her inne og i andre aviser festet slik lit til at Mueller rapporten ville føre til riksrett og at Trump ble avsatt.
   FEIL
   Gud er historiens herre og lar seg ikke pille på nesa av skråsikre eksperter. Trump hateren Fredrik Græsvik så nærmest ut til å ha gråte når han forstod at det ikke blir tatt ut tiltale mot Trump.
   Heldigvis er Gud ennå Herre og allmektig og lar seg ikke pille på nesen av norske fake news medier som VG, TV2 og NRK.
   Disse er ikke troverdige og objektive -og akkurat nå ligger VG på ryggen etter å ha publisert sitt fake news oppslag om Trond Giske.
   Det er trist å se hvor mange det ennå er som lar løgnpressen forme deres virkelighetsforståelse.

  • Jeg er ikke skråsikker på noe, men jeg tror Gud bruker Trump.

   Enig med deg at det ser ut til å være Guds suverene plan med verden. Vi lever i spennende tider, og det er en trøst å vite at det finnes folk her inne på siden som vet at Jesus kommer snart. Og som lytter på andre ting enn falske profeter.

   Nei da, vi vet ikke dagen eller timen. Men hva hvis… i natt…

   For den som måtte ønske, kanskje noe å se på i kveld hvis kristen-TV svikter:

   https://youtu.be/_a96MxEcqb0

  • Jeg leser hva du skriver Christensen. Og du har kanskje rett i dette med at jeg bør la vedkommende være i fred. Men det er håp for alle. Man har det ikke godt når man er sint. Jeg håper personen blir her på Søkelys. Ditt navn hadde jeg aldri hørt før jeg oppdaget denne siden. Jeg kan ikke si annet at jeg blir trist når jeg ser kranglesaker du er involvert i. Gud har en annen plan for ditt liv. Og jeg tror ikke du likte det jeg skrev nå. Og jeg håper du også blir her på Søkelys. Ferdig snakka.

  • Det er ikke Jan Kåre Christensen selv som har skrevet den kommentaren. Bare LES hvordan kommentaren er sammensatt.

  • Jeg slettet kommentaren da den neppe var fra Christensen. Så langt har Christensen aldri brukt anonym IP så jeg deler ditt synspunkt at den ikke var fra Christensen.

  • Ok Birgir H.
   Så trist når folk ikke har annet viktigere å gjøre.
   Jeg har vondt av dem. Tomt liv…

   Uansett. Mine ord var til han ekte J.K. Chr. Men noe av det også til han falske. Som at Gud har en annen plan med hans liv.
   Håper de skjønner at jeg bryr meg. En hilsen til dem begge fra Hannah:

   https://youtu.be/65ZZRrDMeq4

 2. Det er vel ingen tvil om at Russland og USA – særlig sistnevnte – blander seg inn i andre lands valg. Det som imidlertid er den store skandalen her, er at en presidentkandidat, og senere president, blir beskyldt av en ensidig presse – gammelmediene – å konspirere med et annet land – Russland – for å vinne valget. De av oss som har fulgt denne skandalen fra dag 1, har visst hele tiden at dette er et falsk narrativ, kun skapt for å skade presidenten. Hele etterforskningen ble startet av Hillary Clinton og det demokratiske partiet, som betalte russiske agenter og en tidligere britisk agent, for å spinne en grotesk historie om Trump, som skulle vise at han senere kunne bli offer for “Blackmailing”. Obamaadministrasjonen sørget for at Justisdepartementet, FBI og CIA ble gjort tilgjengelig for å skape dette falske narrativet. DET er skandalen, og som nå bør etterforskes, og at alle deltakerne blir stilt for en domstol!

 3. Venstresiden kommer aldri til å gi seg.
  Hekseprossessen mot Trump vil fortsette. De vil fortsatt endevende rapporten og lete videre.
  Det er deres natur.

  Jeg ser fram til når boomerangen snur og treffer diss gærningene midt i fleisen.
  Håper vi får en tilsvarende gransking over hvordan kunne det være mulig å utsett det amerikanske folket for dette marerittet som granskingen var.
  Hvem startet granskingen i første omgang?

  Hillary ligger tynt an i årene som kommer.
  Hoder vil rulle.

 4. Fredrik Græsvik i TV2 måtte vel drikke ei flaske vodka for å slukke sorgen.
  Men han presterte å sitere fra rapporten at det IKKE KUNNE UTELUKKES at noen hadde hatt kontakt med russere. Dette klamret han seg fast i resten av sendingen, og utbroderte om at det kunne bli riksrett og fengsel for Trump DERSOM han LIKEVEL hadde hatt kontakt med Russland i valgkampen.
  Mildemåne. Græsvik er sprute gal.

 5. Vel, jeg er blant dem som har uttalt meg kritisk til Donald Trump, men jeg klarer ikke å falle ned på ditt nivå Ågot.
  Alle som har fulgt norske mainstream medier har sett hvordan hatsykdommen mot Trump utvikle seg.
  Mange journalister i msm-har tatt kampen mot verdens mektigste mann og likheten deres er «langhakene». Det syntes mer og mer, for hver eneste gang de lyver eller tar feil så faller hakene deres lengre og lengre nedover.
  For noen løgnaktige fjols som har sluttet å lage nyheter og serverer oss kun fake news samt bortredigerte utklipp fra NTB, etc
  Og noen av oss har hode nok til å skjønne at det går ann å støtte Donald Trump som president og den Gud har utvalgt for USA og ta avstand fra hans tidligere liv i hor og utukt.

 6. Jeg tror det er best at kuriositeten Kjell skal få leve i fred i sin egen ensomhet.
  For det er ingen som tar han og hans konspirasjons vanvidd teorier serios. Alle ser at hans blogg og hans “teorier” er dobbeltmoral og falsk.
  Og ikke har hans skjellsord, dobbeltmoral, konspirasjons teorier og forsvar for horeri noe støtte utover en meget begrenset krets som ikke engang vet hva de selv skriver. Noe Kjell har bevist. Han kommer med ord han ikke er intelligent nok til å forstå.

  Men det er bra at de har noe å fylle sine hverdager med, Kjell og hans venner.

  Selv dobbeltmoralister har også krav på et verdig liv. Så får vi ærlige, konstruktive mennesker holde oss vekk fra Søkelys som er det motsatte av våre verdier.

  Så kan de mange som ler, fortsette å le godt av kuriositeten Kjell Andersen og Søkelys.

  1
  1
  • Flott gjør det Et av de andre nickene
   Lykke til på veien videre!
   La oss som ikke er fylt av forskrudd hat mot Donald Trump kunne fortsette med å formidle et mer nyansert bilde av den amerikanske presidenten.
   Svært mange er lei av å høre det ensidige våset som fremmes fra den politisk korrekte og venstrevridde presse i Norge.
   Vi har forlengst avslørt deres agenda og løgn.
   Søkelys vil derfor være på parti med de krefter som holder fast på de ufødte barnas rett til liv.
   Vi vil holde fast på og støtte den kandidaten som står opp for Israel.
   Det er heldigvis ikke vårt problem at slike som deg ikke er i stand til å anerkjenne Guds suverenitet og at Gud gjør som Han vil.
   Gud har sett hvordan våre politikere her hjemme men også i USA har løyet og bedradd og holdt sine velgere for narr.
   For oss som kjenner hva Skriften sier om dem som står opp for Israel er det ikke vanskelig å se Guds finger gjennom de beslutninger Donald Trump har tatt.
   Jo mer dere liberale venstrevridde skriker på med deres forskrudde og hjernevaskede ideer. Jo mer sikre blir vi på at Guds Ord og Guds profeter har talt rett om hvem Gud har utpekt.
   Det du skriver “et av de andre nickene” går inn det ene øret og ut det andre -fordi vi har sett hvordan fake news media også her i Norge har misbrukt sin makt.
   Det er mange som er hjernevasket av fake news media her i Norge. Vi har heldigvis noen få, men gode sekulære medier som har et mer balansert syn på Donald Trump.
   Resett.no er blitt et stort og svært interessant medium som er en viktig stemme foreløpig kjemisk renset for Donald Trump hat.
   Og med dette sies punktum for mer dialog med deg.

   1
   1
 7. Nick, jeg undrer litt på hvorfor du er så sint.
  Jeg har lest en del om personer som deg.
  Og skjønner hvorfor du er her inne.

  Du skriver du skal holde deg borte fra Søkelys?
  Det krever for mye av deg, og du bør ikke skrive det.
  For din egen del. (Godt ment)

 8. Du får bare le Ågot. Jeg har vondt av deg. Du klipper og limer ideer og tanker og setter dem sammen slik at det passer ditt eget narrativ.
  Det må åpenbart ha kortsluttet ett eller annet hos deg når du får det til at vi støtter Donald Trumps tidligere livsførsel i synd og opprør, mens det vi støtter og er takknemlig for er hva han har gjort som president.
  Det er flere fremtredende predikanter som har hevdet at presidenten har hatt sitt personlige møte med Jesus og at han i de siste to år har tatt inn over seg mye av den veiledning han har fått av forskjellige amerikanske kristne ledere som har bedt sammen med ham.
  Han skal ha hatt personlige samtaler om evangeliet og åndelige ting med Franklin Graham og han leverer rent politisk på de områder vi som kristne setter pris på.
  Stadig flere og flere kristne i Norge har sett at det er noe med denne mannen. Ikke fordi Donald Trump er god i seg selv eller spesielt hellig, for det har han langt fra vært, men jeg og mange andre aner og ser Guds finger i det han utretter.
  Babels konge Nebukadnesar var en ugudelig konge fra Babylon som bortførte jødene fra det lovede land, og når Daniel og hans venner var ulydig mot den ugudelige kongens befalinger -ble de kastet i ildovnen for å brennes der eller i løvens hule for å bli revet i stykker og spist. Bibelhistorien forteller hvordan dette gikk.
  Herren beskyttet sine slik at verken ilden eller løven skadet Daniel og hans brødre.

  På tross av dette ser vi i Guds Ord (Bibelen som du åpenbart ikke bruker mange minutter på i året) at Gud som er ett med Jesus faktisk omtaler Nebukadnesar som “sin tjener”. Det vil her si at Gud har utvalgt Nebukadnesar til å utføre Guds hensikt og plan.
  Også andre konger blir i Skriften omtalt på samme eller lignende måter selv om ingen av de nødvendigvis var gode mennesker i seg selv.
  Jer 25,9 se, så sender jeg bud og henter alle Nordens folkeslag, sier Herren, og jeg sender bud til Babels konge Nebukadnesar, min tjener, og jeg lar dem komme over dette land og over dets innbyggere og over alle folkeslagene her rundt omkring, og jeg slår dem med bann og gjør dem til en forferdelse og til en spott og deres land til evige ørkener,
  Jer 43,10 Og du skal si til dem: Så sier Herren, hærskarenes Gud, Israels Gud: Se, jeg sender bud og henter min tjener Nebukadnesar, Babels konge, og setter hans trone ovenpå disse stener som jeg har skjult, og han skal brede ut sitt prektige teppe over dem.

  Den åndelige virkelighet og åndelige dimensjon kan være vanskelig å oppdage for mennesker som ikke lever nær Jesus og har åndens åpenbarelse over tingene.
  Det er svært lett å skjelne hvem av de som skriver her inne som har og lever i åndens åpenbarelse og dem som vandrer rundt i kjødet som nominelle kristne som rett og slett ikke gidder søke Gud og Hans plan og vilje med det som skjer.
  Jeg takket Gud når Donald Trump nylig stod opp for det ufødte liv, men jeg vil selvfølgelig ikke takke Gud dersom det kommer avsløringer om at Trump har hatt et sidesprang etter at han ble president. Du må lære deg å skille og be om Åndens åpenbaring over tingene Ansgar Braut eller Arnt eller hva du kaller deg.

 9. Å så mye som antyde at Gud har innsatt Trump er blasfemi! Med logikken at “Gud innsetter…”, så må han også ha innsatt Hitler, Stalin, Pol-Pot og Hussein også??? Syns forøvrig det er påfallende at søkelys rakker ned på Rick Warren og hyller “president” trump. Warren er ingen “velstandsforkynner”. Han har aldri fått en krone i lønn fra menigheten, lever svært nøkternt ,og gir enorme summer i tiende og hellige gaver. Da han og kona ble gift, startet de på noen få prosent og øker jevnt og trutt; Nå gir de 93 % av inntektene sine. De bor i det samme huset de alltid har gjort, og han kjører rundt i en halvgammel pick-up. Talene hans er sunn og god undervisning.
  Å hylle trump og alt det negative han står for, og samtidig rakke ned på Warren, beviser at dere ikke er et kristent nettsted.

  • Warren er en falsk profet og hører sammen med Joel Osteen, Creflo Dollar og disse andre bedragerne som opererer i Jesu navn. Slik er det bare. Verken Rick Warren eller Joel Osteen er sanne kristne, men ulver i fåreklær ute etter penger. Heldigvis er det stadig flere som ser hvor dønn falske disse grådigere ulvene er. Joel Osteen ville ikke en gang åpne sin kirke for flomofre under flommen i Houston.
   https://www.youtube.com/watch?v=0_TiVdYqteg
   https://www.youtube.com/watch?v=myIW1rcK7EM
   https://www.youtube.com/watch?v=jm28RHsgt70
   https://www.youtube.com/watch?v=QLqGLeydAyQ
   Både Rick Warren og Joel Osteen er begge så ute å kjøre at det er nødvendig å advare mot dem.

  • Å fornekte at Gud er den som har innsatt Donald Trump er det samme som å fornekte hva Bibelen sier, og slik sett fornekter Vegar også Jesus Kristus som Herre og Mester siden Jesus er Guds Ord.
   Mange skal på den ytterste dag si “Herre, Herre” og således være en nominell kristen fordi de fornekter hva Bibelen lærer.
   Vegar her fornekter åpenbart hva Bibelen sier i
   “Dan 2,20-21 “Daniel tok til orde og sa: Lovet være Guds navn fra evighet og til evighet! For visdommen og styrken hører ham til, og han omskifter tider og stunder, avsetter konger og innsetter konger; han gir de vise visdom og de forstandige forstand;
   Daniel som var en mann av Gud lyver ikke, så når noen fornekter at Gud har innsatt Donald Trump avviser de hva Skriften lærer.
   Slik er det og slik har det alltid vært.
   Når man fornekter Guds Ord fornekter man også Han som står bak Ordet, nemlig Jesus Kristus.

   Rick Warren er en slik som fornekter deler av Guds ord og er en del av “The New World Order” med sin Chrislam og frafall fra sannheten. Enhver som har lever i Guds Ord vet hva Bibelen lærer og forsvarer ikke det Rick Warren og hans okkulte New Age lære.
   Rick Warren: America’s New Age Guru—The Eastern Mysticism Driven Life
   https://www.youtube.com/watch?v=bISqcAE-D4U
   https://www.youtube.com/watch?v=jJkVvFfZpbQ&t=2460
   For dem som virkelig vil grave når det gjelder Rick Warren ligger det mye ute som avslører at han er dønn falsk.

  • Vi som kjenner Skriftens ord kjøper ikke din argumentasjon.
   Om han så gir 99 prosent av inntektene hjelper det han intet, for man kan ikke kjøpe seg plass i Guds rike.
   Du måler hans åndelighet i penger og økonomisk fremgang. Nettopp slik mange sekulære mennesker gjør.
   Med din logikk vil Sultan Hassanal Bolkiah være den som får den beste plass i Guds rike.
   https://www.youtube.com/watch?v=px_scvL-riY&t=12
   Det som er farlig med din religion er at du avviser hva Bibelen faktisk lærer og ser på hvor mye penger enkelte har.
   Rick Warren er sikkert materielt rik, men du verden å fattige han er overfor det åndelige og bibelske.
   Han trives godt med de ugudelige og verdslige og derfor har han også presentert en bok som er tydelig preget av New Age tenkning
   Warren Smith, en bibelsk kristen har tatt et grundig oppgjør med Rick Warren og hans new-age-mystikk religiøsitet
   https://www.youtube.com/watch?v=4PStqjTZEGk&t=30

Det er stengt for kommentarer.