Evangelist Pedersen beklager at ordskiftet i vaksine-debatten er blitt hardt -men står for det han har sagt

Det har falt harde ord mellom de ulike sider i vaksinesplittelsen i kristenheten. Nå søker evangelist Svein Magne Pedersen å dempe den harde tonen. «Jeg graver ned stridsøksen og beklager harde ord og vendinger i denne saken. Unnskyld til alle fra en evangelist som har som mål: å vinne verden med Jesu kjærlighet og evige sannheter som eneste våpen», skriver Svein-Magne Pedersen i et Facebook-innlegg søndag morgen. Imidlertid står predikanten fast på hvert ord han har skrevet. “Jeg står bak det jeg har hevdet i forbindelse med vaksinen, for jeg møter lidelsen på nært hold nesten daglig gjennom telefonen og i møte med mennesker. Jeg står fortsatt for de 13 punktene jeg har skrevet mot vaksinen. Denne saken er blitt hauset opp av media, noe de må ta ansvar for,” skriver evangelisten søndag morgen.

Det er med andre ord en predikant som ønsker å bidra til å dempe det harde ordskiftet som har oppstått omkring den kontroversielle vaksinen. Vi merker oss at Pedersen står fast på at det er en farlig og ødeleggende gift som blir gitt uskyldige mennesker som tar den fordi de tror det er klokt og vil styre unna Corona-syke. Det er nok av eksempler på at vaksine ikke gir noen beskyttelse, og i denne saken er folk tjent med å kunne holde en god tone mellom hverandre selv om folk er uenig om vaksinen. Vaksinen og de forskjellige utgaver av viruset er kommet for å bli. Som Søkelys skrev allerede når vaksinen ble presentert vil det bli behov for stadige påfyll og doser. EU planlegger å gi minst åtte doser til alle i forbindelse med Corona-passet og Norge bruker å følge EU. Dermed kan de vaksinerte påregne seg å måtte ta jevnlige skudd med “boostere” for å holde immunitetssystemet i beredskap for forskjellige utgaver av Kinaviruset

3 tanker om “Evangelist Pedersen beklager at ordskiftet i vaksine-debatten er blitt hardt -men står for det han har sagt

 1. “EU planlegger å gi minst åtte doser til alle i forbindelse med Corona-passet og Norge bruker å følge EU.”
  Jeg har ikke informasjon som sier at dette er feil, men jeg har heller ikke sett dokumentasjon på at det er riktig.
  Kunne du gitt oss litt mer dokumentasjon?

  PS! Bildet du postet på artikkelen så ikke ekte ut

 2. Jeg skjønner virkelig ikke kristne som ikke forstår hvordan Myndighetene beveger seg – men bare ukritisk stoler på de. Det var vel lederen i Pinsebevegelsen som advarte mot Youtube profeter ol. – jeg for min del, vil advare folk å høre på han, om ikke han holder seg til Ordet og Ånden.

  Sannheten tyter ut overalt, der Ånden får rom – og vi burde lytte til hjertet – ikke hodet. Og selv hodet vil si at disse vaksinene er feil – om du leser hva jeg eks. skriver om det på min blogg:

  http://www.korsfestet.com

  Jeg skjønte at noe var galt, allerede da mediene nektet å kalle det Kina virus – og at de nektet å se at det ble sluppet ut fra Wuhan med vilje – om du har fulgt med på Document.no – så vil du se sammenhengen om det – her har jeg lagd en liten serie rundt det:

  https://www.korsfestet.com/447091180

  Det er kinesere som jobbet i labbet – som flyktet til Vesten for å fortelle sin historie – men media nektet å skrive om det. Dette er fordi Jesuitten Anthony Fauce, var med og lage dette viruset – og støttet det fullt ut. Du må huske på at Demokratene + Kina = sant – derfor hater de Trump – han var i veien for deres ambisjoner.

  Svein M. Pedersen ser faren med vaksinene på nært hold – det gjør ikke Norge Idag eller TV visjon. Og jeg lurer på om det vil spise opp tjenestene deres på sikt, om de ikke tar tak i det. Når man snakker om å være avholdende fra alkohol, narkotika, røyk – og så tar man vaksiner, som er verre enn å gå på fylla i 2 måneder. Så skjønner jeg ikke helt tankegangen. Og så forkynner man helbredelse for de syke – og så sier de (Tv visjon) “Vi kommer snart (Moldovia), vi må bare vaksinere oss”.

  For min del merker jeg at en del folk som vaksinerer seg, blir høy på pæra, som om de ser ned på uvaksinerte ol. Og farter rundt om kring over grensene – og blir helt yr i toppen av sine nye tilstand – og stiller ingen spørsmål med de autoritære udemokratiske vaksinepassene. For et virus som er litt farligere enn influensa.

  Og hva med at WHO forandret definisjon på pandemi i 2009 – hvorfor snakker ikke media om det. Før så var en pandemi på antall døde – nå er det på antall smittede. Dette er ikke styrt av forskning – men av løgn og atter løgn. Det finnes ingen forskning som peker på at nedstengning hjelper mot virus – og heller ikke ansiktsmasker – fordi viruset bare smetter inn gjennom det.

  Alle disse spørmålene må man stille – ellers får faktisk den onde makten over deg, om du ikke våker over kroppen din – som er Herrens tempel:

  “Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? Dersom noen ødelegger Guds tempel, skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og dette tempelet er dere.

  Ingen må narre seg selv! Hvis noen av dere regner seg som vis i denne verden, la ham da bli en dåre, så han kan bli virkelig vis. For denne verdens visdom er dårskap i Guds øyne. For det står skrevet:

  Han fanger de vise i deres list,
  og et annet sted:
  Herren kjenner de vises tanker,
  han vet at de er tomme.
  Derfor må ingen skryte av å være tilhenger av mennesker. For alt hører dere til,….” 1 Kor. 3:16-17.

  Mange kristne nå – som har tatt vaksinen – trenger å ydmyke seg for Herren, omvende seg – så Han kan få lege dem. På jobben var det en muslim som hadde tatt AstraZeneca – og fikk blodutredelser – jeg spurte om jeg kunne be for han – og jeg fikk lov. Og det forsvant – All ære til Jesus!

  • Tore: kan du gi meg ett klart bibelvers på at det er synd å ta vaksinen? Jeg ser versene du har brukt fra 1. Kor 3, men kan det egentlig brukes i sammenheng med vaksinen? Versene du henviser til dreier seg om falske lærere i menigheten, selv om vi alle har et generelt ansvar å passe på vår kropp.
   Jeg tror det er viktig å huske på at mange kristne vil tenke at de beskytter seg mot viruset ved å ta vaksinen, i stedet for å bli alvorlig syk som mange har blitt, til og med kristne. Noen takker Gud for vaksinen også, det er forskjellige meninger her.
   Vi finner forøvrig de samme versene noen kapitler lenger ute, og det er tydelig at det gjelder hor når Paulus snakker om kroppen som Den Hellige Ånds tempel. Da er det også naturlig å trekke inn hva vi fyller oss med igjennom skjermene, jeg tror nemlig at det kan gjøre langt mer skade enn hva vaksinen kan gjøre.

   Jeg tror ikke vi har en klar fasit her, det er ikke sort/hvitt etter min mening. Å ta vaksinen kan koke ned til hva du selv tror er synd; det kan være synd for deg, mens for en annen person trenger det ikke være det. Ha dette i tankene og les igjennom Romerne 14, spesielt siste vers.
   Vaksinen er et veldig betent tema, det gjelder begge parter, og det er derfor veldig lett å bruke bibelvers på en måte som passer oss selv best, som også er en fallgruve.
   Jeg tror spesielt en sannhet er viktig her, og det er Romerne 14:1-4: Ta dere av den som er svak i troen uten å gjøre dere til dommere over hans tanker. Den ene har tro til å ete alt, men den som er svak, eter bare grønnsaker. Den som eter, må ikke forakte den som ikke eter. Og den som ikke eter, må ikke dømme den som eter. Gud har jo tatt seg av ham. Hvem er vel du som dømmer en annens tjener? Han står eller faller for sin egen herre. Men han skal bli stående, for Herren er mektig til å holde ham oppe.

   Hilsen en som også takker nei til vaksinen.

Det er stengt for kommentarer.