Etter Joe Bidens nederlag i Afghanistan: Taliban går dør til dør for å jakte ned kristne -har navnelister på kristne som skal drepes

Joe Bidens feilkalkulerte og skandaløse tilbaketrekking av vestlige styrker fra Afghanistan har påført den aldrende presidenten mer enn ripe i lakken og gitt en alvorlig knekk i USAs omdømme som en troverdig alliert. Selv liberale venstrevridde medier har kritisert presidenten for hans manglende lederskap og hans totale feilkalkulering av hvordan regimet ville takle å stå alene mot Taliban. Nå, tjue år etter at NATO og USA satte i gang sine militære operasjoner mot Taliban og Al Qaida og begynte okkupasjonen av landet, har USA og NATO tapt og islamistene vunnet frem. Det var ikke bare det afghanske regimet som ble sviktet av Biden, men også afghanske kristne, som nå blir jaktet ned av Taliban.

Talibans raske overtakelse av makten i Afghanistan har rystet verden. Verken det hvite hus, Pentagon eller NATO hadde forestilt seg at den afghanske hæren som er bygd opp over tjue år, skulle kollapse på få dager. For den kristne kirke i Afghanistan er USAs nederlag og Talibans seier en stor katastrofe. I følge meldinger fra ulike deler av landet skal krigere fra Taliban nå gå fra dør til dør for å spore opp kristne og man sjekker folks mobiltelefoner for å se etter kristent innhold. En anonym leder for undergrunnskirken i Afghanstan. En pastor X fra organisasjonen Global Catalytic Ministries sier at Taliban har en liste med kristne navn de vil jage opp for å drepe. Et annet utsagn fra afghanske kristne forteller at Taliban også går dør til dør for å ta kvinner og barn. Folk må merke sitt hus med en X dersom de har jenter over 12 år, slik at Taliban kan ta dem. Dersom Taliban finner et hus som ikke er merket med en X vil de henrette hele familien. Etter USAs og NATOs svik overfor det afghanske folk er frykten for fremtiden stor også blant kristne i Afghanistan. Imidlertid er det ikke bare Biden som ville trekke USA ut av landet. Tidligere president Donald Trump hadde også besluttet tilbaketrekking fra Afghanistan men sier selv at dersom han hadde styrt, hadde det skjedd i ordnede former. For kristne i Afghanistan hadde resultatet blitt det samme dersom Trump hadde gjennomført tilbaketrekkingen.

 

 

 

10 tanker om “Etter Joe Bidens nederlag i Afghanistan: Taliban går dør til dør for å jakte ned kristne -har navnelister på kristne som skal drepes

 1. MEN KJELL ANDERSEN DA!

  Har du ikke forstått at dette går på skinner for de virkelige makthaverne – de som innsatte den psyke Biden og forfalsket valget?

  De nye, virkelige makthaverne er globalkapitalistene som ønsker seg en eneste verdensregjering gjennom et fornyet FN men med deres lederskap, investeringer og finansiering. Dette stemmer helt med Åpenbaringen der Dyret (nasjonene og de foran nevnte), Dyrets bilde (FN) og Skjøgen/Babylon den store (religionene) går i retning av et voldsomt sammenstøt.

  Det siste egentlige hinderet for disse er det vestlige demokratiet. Reellt folkestyre må derfor bort. Først da ligger veien åpen for Bilderbergerne , Davosgjengen og deres nyttige idioter – politikerne.

  Vesten står derfor rett foran sin styrte ødeleggelse paradoksalt nok til sine hjernevaskede innbyggeres jubelrop. Trøkk failed state-innbyggerne fra totalt ikke-kompatible kulturer inn i Vesten og det tar ikke lang tid før Vesten er både økonomisk og intellektuelt ruinert. Og da ligger veien åpen for New World Order helt etter Djevelens ondsinnede masterplan.

  Men Jehovah Gud og Kristus vil slå dette jordkuppforsøket over ende rett før det nesten lykkes – i HARMAGEDDON! Tiden nærmer seg med stormskritt, så den som vil overleve må være rask med å komme i et godkjent forhold til Skaperen, sønnen og deres rikes representanter!

  6
  1
  • Herlig med litt satire🤣 Det er nok den beste måten å møte disse “globalist-sosialist” greiene, konspirasjonsteoretikere🤯🤓

 2. Men her fulgte han jo bare fredsavtalen Trump lagde etter langvarig dialog med Taliban!

  Hvordan tenker du at denne tilbaketrekkingen ville vært gjort annerledes med Trump og med et annet utfall?

  1
  1
  • Hvor mange er dere Roperid? Av totalitære globalsosialister som vil kuppe planeten en gang for alle? På hvilke nivåer har dere innbyrdes kontakt?

  • Til Hans Christian:
   Selv om vi er helt enige om at hele Afganistan-affæren har vært en katastrofe så svarte ikke du på spørsmålet til Roperid. Du kom bare med en useriøs insinuering om noe helt annet.

   Og siden jeg ofte blir satt i samme bås som Roperid – noe jeg lever fint med – kan jeg opplyse om at siden Foreningen for totalitære globalister er topphemmelig, så kjenner vi ikke identiteten til hverandre. Derfor har vi foreløpig sett oss nødt til å kommunisere via Søkelys. 😛

  • Til Betina:
   jeg håper da at det er noe med meg.
   Og ja, jeg ser at den siste kommentaren jeg skrev til Hans Christian var noe spydig. Dessverre klarte jeg ikke å la være. Beklager det.

 3. 22/08/2021, kl. 21:56 sa Roperid:

  “Men her fulgte han jo bare fredsavtalen Trump lagde etter langvarig dialog med Taliban!

  Hvordan tenker du at denne tilbaketrekkingen ville vært gjort annerledes med Trump og med et annet utfall?”

  Etter hva jeg har forstått ville Trump valgt en årstid hvor talliban er mindre operative. Trolig hadde han sikret Kabul med omegn og den millitære flyplassen når det ble åpenlyst at den afganske hæren gav etter. Men frem for allt tror jeg Trump hadde lyttet til strømmen av advarsler mot at akkurat det som skjedde kom til å skje hvis man bare gav etter for taliban slik Biden gjorde.

  Den talibanske hæren var nesten som leiesoldater. Når pengestrømmen så ut til å ta slutt mistet de motivasjonen. En annen ting er at USA stort sett ledet forsvaret mot taliban. Når USA plutselig trakk seg ut av denne rollen ble den afganske hæren stående uten noen egentlig overkomando. Mye kunne sies men stort sett kan man si at Biden gjorde så mye galt at man kan mistenke at taliban gav ham ordrene. Og nå blir faktisk Biden korrigert av sine egne underordnede. Noe slikt har aldri skjedd før å tyder på at han er så senil at ingen lenger tror det er mulig å skjules.

  Det skremmende er at vestlige politikere ser ut ti å leve i sin egen boble av illusjoner. Islam har eksistert i århundrer og alle burde forstå hvilken makt denne religionen har over politikken, kulturen og muslimene. Den er som en eksistensiell plattform for all tenkning. Og akkurat som i nazitiden kan man lett finne tekster i de islamske bøkene som forherliger og legitimerer bestials ondskap “i det godes tjeneste. Og som man så i nazitiden blir mange mennesker innspirert av dette.

  I kolonitiden var det vanlig at medisinmennene og heksedoktorene i stammesamfunnet ble avslørt som juksemakere. Da gikk ofte hele stammekulturen i oppløsning. Det man erfarte var at det var nesten umulig å erstatte det de rev ned med noe som kunne fylle tomrommet. Det er noe som må bygges fra grunnen av før det gamle rives ned.

  Jeg tror det ville være lett å rive ned islams troverdighet ved å vise til de seks såkalte orginale koranbøkene. De skulle innholde mohammeds orginale budskap som han fikk fra allah men de er mildt sagt avslørende for hvordan islam oppstod som et rent politisk prosjekt for å motivere til krig og erobring av mer land og makt for eliten. Det samme kan sies om det som faktisk står i Koranen. Mye er beviselig feil både geografisk og historisk. Allahs opphav var etter alt å dømme en av mange guder i byen Petra. Alle de eldste moskeene peker mot denne byen. Akkurat denne guden ble av en eller annen grunn plukket ut til å være den eneste. Den ble tillagt de ønskede meningene lenge etter at mohammed var død. Tradisjonen er at islams kun bygger på muntelige overleveringer som noen til slutt skrevet ned.

  Selv tror jeg kun kristendommen er det eneste som kan erstatte islam på en konstruktiv måte. Men det er vel uvisst om dagens praktiseringen av kristendommen fremstår som troverdig. Jeg har en følelse av at den vestlige kulturen har fallt og snart havner i samme situsjon som stammesamfunnene som etter hvert gikk helt i oppløsning når de helt grunnleggende referansene for tro, liv og lære plutselig forsvant. Etter noen gennerasjoner bli menneskene fremmedgjorte individer uten annen mål og mening enn det som skal skje i neste øyeblikk. Ofte neste rus.

 4. DE kristne i Afghanistan må bli omfattet av vårebønner til vår Hellige Far!

 5. Jeg syntes ikke synd på disse afghanske kristne. Bibelen er tydelig på at Taliban er en myndighet innsatt av Gud. Paulus skrev tydelig
  Rom 13,1-5 Hver sjel være lydig mot de foresatte øvrigheter! for det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som er, de er innsatt av Gud, så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom. For de styrende er ikke til redsel for den gode gjerning, men for den onde. Men vil du slippe å frykte for øvrigheten? Gjør det som godt er, så skal du ha ros av den; for den er Guds tjener, dig til gode. Men gjør du det som ondt er, da frykt! for den bærer ikke sverdet for intet; for den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det som ondt er. Derfor er det nødvendig å være lydig mot den, ikke bare for straffens skyld, men også for samvittighetens.
  Dersom disse kristne er redde for å bli utryddet av Taliban er det fordi de har krenket de myndigheter som er innsatt av Gud.
  Taliban er den opprinnelige myndighet innsatt av Gud i Afghanistan, og de ble fordrevet av okkupasjon. De kristne i landet skulle ha forblitt lojale mot Taliban, nå er de sviktet av okkupasjonsmakten, men hadde de vært lydige mot den myndighet som er innsatt av Gud, hadde de sluppet å være redde. Dette er de tanker Birgir Hermansen stadig formidler

Det er stengt for kommentarer.