1948-2028 -Den siste generasjon? Noen tror vi er inne i den siste sjuårsperiode nå og trengselstiden

Sal 90,10 Vårt livs tid, den er sytti år og, når der er megen styrke, åtti år, og dets herlighet er møie og tomhet; for hastig blev vi drevet fremad, og vi fløi avsted. I 1948 ble staten Israel gjenfødt. Jesus sa at den generasjon (genea) som ser at dette skjer, ikke skal forgå før det skjer alt sammen. Den siste nedtelling startet ved at fikentreet begynte å blomstre ved staten Israels gjenfødelse i 1948. Bibelen antyder at en generasjon er sytti år og med stor styrke åtti år. 1948 + 80 blir 2028 og dersom den siste sjuårsperiode er før 2028, er den begynt i år. Dette er i hvert fall hva enkelte kristne tror om tiden vi lever i, og sett på bakgrunn av alt som skjer, pandemi, sensur, meningsundertrykkelse, ekstremvær, ulike kriser, truende mangelsituasjoner også i vår vestlige verden og det økende presset mot bibelske kristne, kan vi godt forstå at man kan konkludere slik.

Likevel, Bibelen er tydelig på at ingen kjenner dagen og timen, men at det er mulig å kjenne tiden. Vi ser endetidstegnene oppfylles like foran våre øyne, men en villfarelsens ånd har gjort at de vantro ikke ser og forstår hva som skjer. Noen kristne tror som den unge mannen i videoen at vi er gått inn i den store trengsel og at Jesus kommer tilbake på slutten av denne sjuårsperiode frem mot 2028. Jeg sier, kanskje, kanskje ikke. Vi går om 16 dager inn i et nytt sabattsår som varer frem til september 2022. Mange tror at dramatiske ting vil skje. At Gud vil ryste verdens økonomier for å tukte nasjonene. Vi får se. Men om vi er i den siste sjuårstrengsel, igjen et stort tja og kanskje/kanskje ikke.

https://www.youtube.com/watch?v=hWPPLKFV_EM&t=5s

 

3 tanker om “1948-2028 -Den siste generasjon? Noen tror vi er inne i den siste sjuårsperiode nå og trengselstiden

 1. Ved å studere profeten Daniel : Har jeg kommet frem til at Yeshuas gjenkomst blir våren 2027. Vi er således inne i Trengselstiden – mener jeg. Jordskjelv er det stadig – siste store på Haiti for få dager siden der et par tusen mennesker gikk i døden. Vi skal også få GOG-krigen : Men når denne starter vet vi ikke. Hungersnød kommer nok også snart. Mye tyder på at vi får en sosialistisk regjering til høsten. Da vil jødehatet blomstre som aldri før. Lebesbymannen uttalte at sosialisme er gudsfornektelse. Senhøstes vil nok våre trengsler øke og lederen i Senterpartiet uttalte i Stortinget for noen måneder siden : – Det sier bare poff ; så er butikkhyllene tomme. Så sant , så sant – tror jeg.

 2. Til Ture
  Sakarja 14:12 Men Herren skal la kjøttet råtne på dem mens de står på sine føtter, og deres øyne skal råtne i sine huler, og tungen skal råtne i deres munn. Kan dette være nøytronbomben?

  • Ja , dette er en av A-bombens virkninger. Ved høy radioaktiv stråling kan slikt skje – og ved mindre dose så begynner håret å falle av i store dotter.
   Det er flere virkninger når en A-bombe settes av :
   – kraftig lysglimt
   – kraftig varmestråling – til og med bildekk tar fyr.
   – Uhyre kraftig vind – hus og annet knuses
   – Uhyre kraftig vind den andre veien pga undertrykk
   – radioaktiv stråling
   – sekundærstråling av terreng / gjenstander som har vært utsatt for radioaktiv stråling.
   Men det fins måter å beskytte seg på om en A-bombe går av.

Det er stengt for kommentarer.