Pastor Jesse Jackson innlagt med Covid-19 -fikk sin første vaksinedose i januar

Det amerikanske borgerrettighetsikonet og pastoren Jesse Jackson (79) og kona Jacqueline Jackson (77) er ifølge nyhetsbyrået AP innlagt på sykehus etter å ha testet positivt for covid-19. Jackson fikk sin første dose med coronavaksine i januar og litt senere den andre. Den velkjente borgerrettighets aktivisten  og pastoren trodde dermed at han var fullt beskyttet mot Corona og Covid-19 sykdom. Noe som i økende grad viser seg å ikke stemme

AP skriver videre at de får behandling på Northwestern Memorial Hospital i Chicago.  Legene overvåker tilstanden deres, skriver sønnen i en uttalelse, ifølge nyhetsbyrået.Jesse Jackson sto ved Martin Luther Kings side da han ble skutt og drept i 1968 og han har vært en frontfigur i de svartes kamp for rettigheter i USA. Pastoren er bare et av et voksende antall av eksempler som viser at vaksinene ikke beskytter for Corona-smitte og Covid-19 sykdom

3 tanker om “Pastor Jesse Jackson innlagt med Covid-19 -fikk sin første vaksinedose i januar

 1. “pastoren trodde dermed at han var fullt beskyttet mot Corona og Covid-19 sykdom. Noe som i økende grad viser seg å ikke stemme”
  ” voksende antall av eksempler som viser at vaksinene ikke beskytter for Corona-smitte og Covid-19 sykdom”

  Skadefryd er vel den sagt å være den eneste sanne glede.
  Om Jesse Jackson “trodde han var fullt beskyttet” eller om han trodde han var 90% beskyttet vet vi ingenting om. Jeg vil anta at han trodde han var mer beskyttet og ikke ville bli like syk enn om han ikke var blitt vaksinert.
  At eksemplene viser at “vaksinene ikke beskytter” mot smitte og sykdom er feil, men de viser at man ikke er immun mot smitte eller sykdom. Akkurat slik helsepersonell og myndigheter har hevdet hele tiden.

  Det nå snart på tide å slutte å mase om at noen har sagt at vaksinen er 100% effektiv og at man ikke kan bli syk.
  Det stemmer sikkert at noen har kommet med en slik påstand, men det har aldri vært offisiell informasjon fra regjering eller helsemyndighetene. Tvert i mot.

  • Men stiller du ingen spørsmål i det hele tatt – med alt sammen? Når da samfunnet stiller spørsmålstegn med uvaksinerte, og gjør skadefryd over folk som er imot vaksiner, og får Covid (på pcr tester som er upålitelige – og kan stilles inn og få de resultatene du vil) – og kaller de konspirasjonsteoretikere – anit-vaksinere – du vet – der er problemet – ikke det at vi peker på alle som blir alvorlig syk av denne giften, eller dør. Vi er i ett mindretall – og som oftest gleder vi oss ikke – vi bare lurer på hvor folk i alle dager har hodet sitt hen – og ikke minst hjertet.

   Har man kontakt med Den Hellige Ånd – og lever nær Ham – så vil man ikke ta disse vaksinene. Men har man sløvet ned sin samvittighet – og lever etter sine fysiske sanser, mer enn å være nær Herren og Ordet – så klart, da følger man strømmen – den brede veien – mye enklere – enn å kjempe imot.

   Bare død laks flyter med strømmen – bare de levende kjemper seg oppover mot strømmen – sånn er det også med altfor mange kristne, som bare driver med strømmen, og mange mot fortapelsen – fordi å være kristen, handler hele tiden å vende om fra ting – og å angre når man synder – det er sånt ingen blir ferdig med – før vi dør – og så blir herliggjort – om vi da bevarer hjertet.

   Og det å være kristne handler om å våke – og å kjenne igjen sin fiende, når han kommer. Men det største problemet til Kristi Kropp – er at de forakter profeten – som ser fienden. Blant menigheten har de lærere, pastorer, og evangelister – men ikke profeter og apostler – som Ef. 2:20 sier er menighetens grunnvoll – ikke rart at alt går rett til skogen da – først ser det bra ut på det ytre, så bare forvitrer man – og så vil man se skaden – på de valgene man tar, når man velger de enkleste kjødelige veiene.

   Fordi Gud satte inn alle tjenestegavene – og hvorfor forakter da menigheten de 2 viktigste? Og synes de er så “negative”. Når de da kommer med Profetens advarende finger – men kristne har sløvet seg ned – de ser ikke forskjell på korn eller tornebusker – og da har man ett stort problem.

  • “Men stiller du ingen spørsmål i det hele tatt ”
   Jo, jeg stiller spørsmål rundt mange ting. Jeg opplever ikke at folk generelt har en skadefryd når de som er imot vaksiner f.eks. blir syke. Men jeg ser nok at noen kan få sitt egoistiske “hva sa jeg”-øyeblikk når en aktiv koronafornekter eller antivaksineaktivist blir smittet eller syk. Den ser jeg. Sånn skal det ikke være.
   Jeg stiller også spørsmål om hvorfor noen få som er redde for vaksinen er så sinte, aggressive og direkte stygge når de “bare” skal advare mot vaksinen. Når Paulus ber oss være medfølelende, gode, milde, ydmyke og å tilgi hverandre (Kol 3, 12-13) mente han ikke at vi skulle kalle hverandre for djevler og det som verre er.

   Å være skeptisk til, redd for eller mot vaksinering er ikke å være konspirasjonsteoretiker. Å koble en pandemi sammen med deep-state og et imaginært skummelt innhold i vaksinen mener jeg personlig er å konstruere sin egen virkelighet. Det er konspirasjonstenori. Når man i tillegg slenger på at det er antikrist som står bak alt fra pandemi, til tørke og leveringsproblemer tenker jeg at noe er ikke helt bra.

   Hvordan du klarer å koble sammen pandemi, vaksiner og Den Hellige Ånd skjønner jeg ikke, men du er hjertelig velkommen til å prøve. Dersom du, eller barna dine aldri har tatt en vaksine er det helt OK, men om du noen gang har tatt en vaksine – om det er mot malaria, meslinger eller influensa: hvordan klarer du å skille mellom de vaksinene som sløver dine åndelige sanser fra de som ikke gjør det?

   “..det største problemet til Kristi Kropp – er at de forakter profeten – som ser fienden”
   Det viktige da er å ikke følge en selverklært og falsk profet. At noe som tilfeldige personer som tjener store penger på opptredener på Youtube, div talkshow eller på nett klinger godt betyr ikke at det er riktig eller at personen er en sann profet.
   Jeg legger også merke til at noen på Søkelys måler sannhetsgehalten i det som påstås etter hvor mye hån, spott og motstand de eller deres meningsfeller får. At bibelen sier at vi skal bli hånet og spottet betyr ikke at all spott, latter og hån er en bekreftelse på at hårreisende, ville og til tider tåpelige påstander må være av Gud. Det kan også være en bekreftelse på at det faktisk er ren idioti.

   1. Joh 4,1: Mine kjære, tro ikke enhver ånd! Prøv åndene om de er av Gud! For det er gått mange falske profeter ut i verden.
   og vers 11. “Mine kjære, har Gud elsket oss slik, da skylder også vi å elske hverandre.”

Det er stengt for kommentarer.