EU-hauker vil ha flere tanks og jagerfly til Ukraina -langsomt dras vi inn i den tredje verdenskrig

Krigshissere som Jens Stoltenberg, Venstreleder Guri Melby, Jonas Gahr Støre, Litauens president Gitanas Nauseda, Polens Mateusz Jakub Morawiecki, Joe Biden og demokratene og ikke minst neocons og RINOs i det republikanske partiet samt den tyske utenriksminster Annalena Baerbock jobber alle med begge hender for å trekke USA og NATO inn i det som vil bli en stor krig mot Russland.

Pr i dag er krigen i Ukraina en proxy-krig hvor ukrainske styrker, vestlige leiesoldater og jihadister fra Al Nursa og islamsk stat utkjemper en stedfortredende krig mot Russland i Ukraina. Denne vestlige krigen mot Russland har pågått helt siden før kuppet i Kiev som brakte et pro-vestlig regime til makten i landet. Den pågående proxy-krigen er allerede nå en “krig mellom NATO alliansen/EU/USA så den tyske utenriksministeren i en Annalena Baerbock i en tale i EU-parlamentet.

Sterke krefter i EU og USA jobber hardt og målrettet for å trekke USA og NATO inn i krigen med “boots on the ground”. Gradvis og skrittvis trappes NATOs engasjement i krigen opp og dette blir applaudert av hodeløse individ som ikke syntes å forstå at en slik krig lett vil kunne ende opp i full konfrontasjon med atomvåpen. Forstokkede individer i vesten syntes å leve i den villfarelse at det er fullstendig ufarlig for oss å kaste inn stadig mer avanserte våpen i krigen. Nå er det snakk om mer moderne stridsvogner og i neste omgang blir det snakk om F-16 og andre moderne jagerfly. Den samme hodeløshet ser vi uttrykt hos bermen i kommentarfelt på Facebook hvor russofobi og Putin-hatet formelig blomstrer. Det samme hat og den forakt mange av oss ikkevaksinerte opplevde under pandemien møter vi nå igjen hos dem som flagger “pride og Ukraina” på Facebook. Helge Lurås skrev i helgen en leder artikkel i nyhetsmediet “Inyheter”  med overskriften “Med hue under armen i Ukraina” som har fremkalt det typiske raseri fra venstreliberale russofober og krigshissere. Samtidig viser kommentarfeltet at det er mange lesere som er enig i den ukloke policyen Vesten kjører mot Russland. Den eneste fornuftige røst i amerikansk msm er Tucker Carlson i Fox News som rett ut sier at det Vesten driver på med “er NUTS” og ingen syntes å bry seg.

Akkurat nå er det “dypstatsskjøgen” og krigshisserne i dypstaten og demokratene som har føringen -og dersom disse lykkes med sine tanker og planer vil vi risikerer å se soppskyer over Europa. En av dem som stadig hisser til krig er Gitanas Nauseda som er president for Litauen. Han oppfordrer Vesten og NATO til å fortsette å krysse Putins røde linjer med å sende jagerfly og langdistanseraketter til regimet i Kiev, melder flere medier. Galskapen blant disse lederne for de tidligere Sovjet-statene er tydeligvis komplett. Deres ønske og drøm er full krig mellom NATO og Russland i den tro at de skal kunne beseire Russland og at Russland ikke vil ta i bruk atomvåpen dersom landets eksistens står på spill. De vil ta sørgelig feil.

2 tanker om “EU-hauker vil ha flere tanks og jagerfly til Ukraina -langsomt dras vi inn i den tredje verdenskrig

  1. VIKTIG !!!!!!!!!!!!!!!!!! VIKTIG!!!!!!!!!!!!!!

    DETTE ER ER BUDSKAP FRA GUD, VÅR FAR I HIMMELEN.

    Stå oppreist, det kommer storm over Europa. De tror de har kontroll over Babels tårn. De tror de kan stole på sin rikdom, og at den når like inn i Himmelen. De tror på sin allianse. Sku ikke hunden på hårene. Den vil bite deg. De kan ikke stole på USA. Alle kommer til å få en Babels forvirring. Den ene vet ikke hva den andre gjør. Europa, tro ikke at du slipper unna. Ukraina er lite mot den ødeleggelsen som kommer gjennom politiske vedtak, som vil fører til krig. De må ikke tro at de som trør på fiendens trapp, uten han svarer. Gjør klar til husmøte. Be for Europa.

    1
    4

Det er stengt for kommentarer.