President Trump: “Stoler mer på Vladimir Putin enn på “avskum” som jobber i amerikansk etterretning

President Donald Trump tok til det sosiale nettverket “Truth Social” for å avlevere et tydelig budskap til dypstaten som ser ut til å lede verden inn i den tredje verdenskrig. Den tidligere amerikanske presidenten sa at han stolte på den russiske lederen Vladimir Putin mer enn “avskum” som jobbet i amerikansk etterretning, gjengir RIA Novosti fra en artikkel i Newsweek. USAs tidligere president sa også at denne krigen aldri hadde oppstått dersom han var president og at den ville være over innen 24 timer etter at han tok styringen av USA

USAs tidligere president er svært kritisk til at dypstaten og neocons ser ut til å ha full kontroll på Joe Biden. Under Biden har har USA blitt ledet inn i en konflikt med Russland som ikke hadde skjedd dersom Trump var president. Joe Biden ser ut til å sende verden inn i tredje verdenskrig og alt som skal til for å stoppe denne krigen er en telefonsamtale fra USAs president til Zelensky. Dette ville ha vært en telefonsamtale Donald Trump hadde tatt umiddelbart dersom han mirakuløst ble innsatt igjen som USAs president. Trumps fokus under sin tid som president var å skape økonomisk trygghet for amerikanerne samt å bremse det grønne skiftet og forsinke “The Great Reset”. Derfor trakk han også USA fra Paris-avtalen og talte globalistene midt i mot under et stormøte i World Economic Forum. For Trump trumfet nasjonalstaten ideene til den globale elite. I tillegg var Trump opptatt av å skape fred mellom Israel og deres naboer. Slagordet “Make America Great Again” viste at Donald Trump hadde rett fokus. Enhver statsleder bør prioritere sin egen nasjon og gjøre det godt for sine egne. De sittende regimer i Europa og det nåværende regimet i Washington lever for å ødelegge og rive ned det som er og har vært, og

deretter bygge på tesen om å “build back better”. Det vil si rive i stykker den velferd vi har hatt, rive ned de kristne verdiene USA og Europa tradisjonelt har bygd på og erstatte det med Woke ideologi, LGBTQ agendaen og ideen om at verden skal frelse seg selv fra klimahelvete de nå truer med. Globalistene utgjør en spesiell elite som skal frelse planeten og woke-saueflokken og de politisk og religiøst korrekte kirkesamfunn ser ut til å følge blindt dette “Dyret” som utøver sin makt gjennom globalistene. Med Donald Trump på sidelinjen er det kun Russland og president Putin som står i mot LGBTQ agendaen og Sodoma ånden som råder grunnen i Vesten. Tidligere amerikansk utenriksminister og nær venn av Joe Biden understrekte “den utvalgte elites viktighet” for å frelse planeten under World Economic Forums møte i Davos nylig.

5 tanker om “President Trump: “Stoler mer på Vladimir Putin enn på “avskum” som jobber i amerikansk etterretning

 1. I Johannes åpenbaring står det hvordan det vil gå med Babylon ( USA) etter Babylons fall , vil Trump som leder for det falne Babylon være spiselig både for Russland, Kina og USA

  Trump styrtr USA vel under hans president periode, økonomien gikk bra , han startet ingen kriger og han var Israels beste venn , hvordan blir han som leder for det falne Babylon ( Les om hodet som hadde fått ett bane sår )

  Mange vil si hvem er vel som Trump ?

  Pass dere for Trump, det er noe veldig skummelt med ham.

  1
  5
  • Husk også hvordan Trump vendte Netanyahu ryggen, og nå er Netanyahu Israels president.
   Jeg tror at Trump vil komme tilbake som USA sin president på ett gitt tidspunkt i nær fremtid, men etter USA har tapt 3 verdens krig og ligger i ruiner etter atomvåpen angrep, noe som mye tyder på er nært forestående, jeg tror at Trump blir innsatt som leder etter godkjenning fra Kina og Russland, akkurat som Zelnsky sitter som president for Ukraina som en pupet for USA..

   Trump oppfyller kriteriene for å være antikrist mer en noen andre , spesielt det at både han selv og Israel har omtalt Trump som Israels beste venn , og når vi ser på tiden vi lever i , er det rett å slett ikke tid igjen for at noen andre kan innta denne unike posisjonen som Trump har eller i Israel, det kan ihvertfall ikke være Erdogan for han er alt annet en Israels beste venn og han blir det neppe heller.

   Så her er min konklusjon utfra verdens bilde som jeg ser det utfolde seg i dag og satt opp mot beskrivelser i Johannes Åpenbaring og Eisekel , så er Donald Trump den personen beskrives som antikrist og Vladimir Putin den personen som beskriver som Gog fra Magogs land, fyrsten av Ros som ligger i det ytterste nord .

   En nå avdød venn av meg , sa han hadde hørt det profetert at om Jens Stoltenberg tok en andre periode i Nato, kom han til å stå på siden av antikrist på hammagedon, Jens Stoltenberg går på sin andre periode som Nato sjef .
   Min venn døde i februar 2021 ett år før Russland gikk inn Ukraina.

  • Netanyahu skuffet Donald Trump gjennom å gratulere Joe Biden med valgseieren raskt.
   Trump hadde vært venn med Netanyahu og han oppfattet Netanyahu som en venn som sviktet.
   Når det gjelder din gjetning av Trump som Antikrist og Putin som Gog så er det spekulasjoner på nivå med Torstein Langesæters mange feilslåtte spådommer.
   Hvordan mener du at Trump skal få makt over alle nasjoner og alle tungemål?
   Hva eller hvilke ti nasjoner skal utgjøre “Dyret”
   Hvem mener du er de ti horn og de sju hoder?
   Dyret som stiger opp av havet?
   Skriften snakker også om et annet dyr som stiger opp av jorden,
   Dette andre dyr… Hvem mener du det er?
   Altså Rune: Hvem er de ti horn med ti kroner og hvem er de sju hoder på dyret?
   Hvem er det andre dyr som skal bruke hele makten til det første dyr -det dyr som hadde sju hoder -hvor av ett ble såret liksom til døde og ti horn?
   Foreløpig mangler dine teorier bibelsk substans.
   Det samme gjelder forsåvidt Ture Andersens teorier og Torstein Langesæters teser.

  • Jeg sier jeg tror og uttaler meg ikke skrå sikkert, mye av det du spør om er ting jeg ikke har særlig klarhet over, men jeg skal gi deg ett grovt oversikt bilde av hva jeg tror vil skje fremover og dette bygger jeg på hvordan verden ser ut i dag , hvordan bibelen sier verden vil bli og diverse profetier bla Valdres profetien.

   Så cirka sånn tror keg ting vil skje fremover:
   Nato utvider krigen mot Russland, Russland går til angrep mot Sverige og Norge av strategiske grunner , Kina går til angrep på Taiwan for å avlaste Russland, situasjonen blir farlig og uforutsigbar, noe som gjør at Kina og Russland går til forkjøps atomangrep på USA, Japan, Australia og avsluter med en atombombe i nordsjø bassenget, for og slå ut energi forsyninger til Europa og på den måten gjøre dem ute av stand til å føre en krig , når så tsunamien fra denne atombomben trekker seg tilbake, så kapitulerer Europa, da starter Russland å forsyne Europa med olje og gass , det blir satt inn Kina og Russland vennlige ledere for å styre Europa og de får Kinas militære til å hjelpe seg med dette., videre tror jeg Putin får smaken på militær suksess og han forstår at vegen til verdens makten går igjennom ha kontroll på energi resurser, så han vender seg mot midt østen , sammen med sine alierte , ser ha seg ut Israel som mål , fordi de sitter på store energi resurser og mye annet verdifult bla teknologi osv. i tillegg er det veldig lett å få med Iran, Tyrkia og andre på dette , siden de hater dette .
   Så hvor kommer Trump inn i dette bilde ? Jo Trump har stått i opposisjon til eks Biden og andre vestlige ledere , han har utalt seg svært positivt om Putin, han var under sin president periode Israels beste venn og han gjorde mer for Israel en noen annen president gjorde også er det sånn at selv om USA ikke lenger eksisterer som vi kjenner det i dag, så ligger det som ett atombombet kontinent og trenger fortsatt en slags ” representant ” og dette kan meget vel være Donald Trump, vel å merke om han overlever atombombene som blir sendt mot USA.
   Som sagt så er dette en teoretisk kalkyle ut fra dagens verdens situasjon og hvordan jeg tolker den i forhold til hva Bibelen sier og diverse profetier , som jeg mener har hold i seg og er fra Gud.
   Dette er noe jeg har fra min egene tanker og teorier bygd på det jeg har fått fra Gud igjennom bibelen og profetier han har gitt til sine tjenere .
   Så merk ikke alt kan jeg forklare, noe ser jeg etter hvert og mye forstår jeg ikke.

  • Ett par ting til , Jens Stoltenberg er også en type som snur seg med vinden for å redde sitt eget skin og vi går utvilsomt mot en 3 verdens krig de tror jeg de fleste er enige om.

   Uansett Q , siden du tydeligvis ikke er enig med , så vil jeg gjerne høre dine tanker om de spørsmålene du stilte meg , kanskje kan du bringe nytt lys over det , noe jeg ikke har sett .

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.