Etter terroren i Tel-Aviv -norske Israel venner reagerer sterkt på at norske skattekroner går til å finansiere palestinsk terror mot jøder

Onsdagens palestinske terrorangrep i Tel-Aviv kom til å kreve fire liv. De fire døde rømmer-i-panikkisraelere finner vi den 42 år gamle Ido Ben-Ari som satt å spiste i en restaurant sammen med sine barn og kone. Ido Ben-Ari ble skutt og drept i terrorangrepet, men hans kone ligger på sykehus. Det neste offeret var Mila Mishayev på 33. Mila skulle snart gifte seg og rakk og ringe sin kommende mann før hun døde som en følge av blodtap. Det tredje offeret var den 58 år gamle Dr. Michael Feige som var en kjent  sosiolog og antropolog.

Dr. Feige har skrevet flere bøker på engelsk og hebraisk og vant  Association for Israel Studies pris for beste bok i 2010. Det fjerde offeret for det norske Israel venner i dag kaller monstre var firebarnsmoren Ilana Navaa, 39, fra Tel Aviv som etterlater seg fire døtre. Disse fire er bare noen av alle som har falt som ofre for palestinsk terror. En terror som kan fortsette fordi Norge og det internasjonale samfunnet fortsetter å pumpe millioner på millioner av kroner inn i prosjekter i Gaza og på Vestbredden. Norge og den såkalte “giverlandsgruppen for Palestina” er nå med på å sponse terrorister som utfører drap og terror mot sivile jøder. Som kjent blir de palestinske selvstyremyndighetene opprettholdt av enorme summer fra Norge og en rekke hamas-terrorandre land som gjennom flere tiår har spyttet inn store summer av våre skattekroner i det palestinske terrorprosjektet, Det har fra før vært kjent at norske skattekroner er blitt brukt til å belønne familier til terrorister som sitter fengslet i israelske fengsel nettopp på grunn av drap og terrorisme. Selv om de norske pengene nå ikke direkte går til å belønne disse, er virkeligheten den at pengene strømmer inn til en korrupt palestinsk administrasjon som så bruker pengene til en rekke destruktive prosjekt. Mens de norske pengegavene tidligere gikk direkte til å belønne familiene til jødemordere, bruker man nå de norske pengene på noe annet, samtidig som man tar penger fra noe annet å gir til terroristenes familier. Det hele går likevel ut på et, og blant norske Israelvenner er det mange som reagerer på at Siv Jensen og Erna Solberg fortsetter den sosialistiske praksisen med å sponse palestinsk terrorisme.

Norge som tidligere har høstet konsekvensene av å jobbe i mot Israel ser ikke ut til å ha lært det døyt. “Tanken på at våre skattepenger går til disse monstre gjør meg ganske kvalm nå,” skriver en Israel-venn på Facebook og det er ikke vanskelig å se det absurde i at norske skattekroner som kunne vært brukt på syke og gamle her hjemme, går til å finansiere fiender av Israel og det jødiske folk. ” Det er vel derfor en fordømmelse over dette terrorangrep lar vente på seg fra Norge. Vi har vo vert med på å sponse det,” skriver Terje Skulbørstad etter å ha sett Hamas lovprisning av gårsdagens terror. ” Ja fremdeles underholder vi familier etter terrorbombere og Norske myndigheter tror de er med å bygger opp Gaza. Det Norske skattekroner går til er mer terror i Israel, men det skjønner de ikke. Når barn på Gaza får utlevert en kopi an en kalasnikov når de starter dagen da er det noe galt, men det skjønner
norske-aviser-ordlydikke de lærde i Norge,” skriver Sten Lorentzen. ” Hvor lenge skal slike terrororganisasjoner få lov å holde på UTEN at omverdenen begynner å sette krav om at de må begynne å oppføre seg som siviliserte, ansvarlige og voksne ledere? Tipper det aldri vil skje – i alle fall ikke de nærmeste ti årene,” spør Ingar Mo. “Det er inntektskilden til Hamas og ABBAs å drive terror. Dei er ikke interessert i fred med Israel. Hva skal dei leve av da? -skriver Marit Johanne Larsen. Torsdag kom den palestinske selvstyremyndighetens “president” Mahmoud Abbas med en fordømmelse av terrorisme som rammer sivile, men han valgte ikke å omtale gårsdagens angrep med navn. Norge spytter hver år store summer inn i det palestinske prosjektet. Onsdagens terrorangrep er og forblir terror enten norske medier liker det eller ikke. Dersom vi ser på hva norske medier kaller det blir gårsdagens terror ikke uventet omtalt som “skyting i Tel Aviv”, av VG, Fædrelandsvennen, P4, Dagens Næringsliv, Altaposten, Dagbladet TV, og Nettavisen. Også Aftenbladet, Aftenposten, ABC nyheter og NRK brukte termen skyting. Kun avisen Dagen og Romsdal Budstikke brukte termen terror om det hele, mens Vårt Land overhode ikke omtalte angrepet.