Obamas USA: Skole tilkalte politiet da guttunge delte ut bibelvers i lunsjpausen

delte-ut-bibelversSaken er oppdatert  Å fordrive Guds Ord og kristen tro ut av skole og samfunn og erstatte det med moralsk fordervede holdninger som sier ja til homofili og ja til transseksuelle ser ut til å være den nåværende USA administrasjonens viktigste oppgave. Nylig ringte en amerikansk grunnskole Los Angeles politiet for å få dem til å straffe en 7 år gammel gutt som delte ut bibelvers til sine klassekamerater. Det er en helt vanlig rutine for Zavala familien og sende med sin 7 år gamle sønn bibelvers i matpakka til lunsjen ved  Desert Rose barneskole. I følge Liberty Counsel skal den sju år gamle gutten ha vist lappene med bibelsitater til sine klassekamerater, -som også ville ha sine egne lapper. (foto av en liten kristen helt)

Guttens mor sendte så med sin sønn ekstra bibelverslapper som sønnen kunne gi til sine venner, og hun la også med lapper med korte bibelhistorier. Etter at et barna London_Police_in_Piccadillyfortalte sin lærer at “dette var den fineste historien han hadde lest” -tok læren kjapt affære. Den 7 år gamle gutten fikk reprimande av læreren for å dele ut bibelvers og ringte også til guttens foreldre for å advare dem om at dette krenket skille mellom stat og kirke. Læreren sa også at disse lappene var forbudt å dele ut i lunsjpausene. I følge læreren kunne gutten dele ut sine lapper var utenfor skoleporten etter skoleslutt.  Familien fulgte pålegget men de ble ytterligere trakassert av skolen etter at 15 elever møtte frem for å få bibelsitatlapper utenfor porten til skolen, sier Liberty Counsel videre.  Rektor for skolen Melanie Pagliaro forlangte så at gutten kun kunne dele ut sine bibelvers kort på fortauet et langt stykke unna skolens eiendom. Den kristne familien etterkom også dette, men senere samme dag, banket politiet på døren til Zavala familiens hjem og forlangte at 7 åringen stanset utdelingen av bibelvers. Fordi noen kan bli støtt av det hele. Den kristne familien kontaktet da Liberty Counsel for hjelp til å beskytte sin sønn grunnlovsbeskyttede rettigheter.

En klar krenkelse av guttens rettigheter

Dette er en tydelig og alvorlig krenkelse av guttens grunnlovsbeskyttede rett, sier Liberty Counsel’s Horatio “Harry” Mihet. At skoledistriktet bruke politiet med å trakassere 7 åringen og hans familie og dette gjør saken ennå mer opprørende, sier Horatio “Harry” Mihet videre. “Jeg kunne ha forventet at noe slik hadde skjedd i det tidligere kommunistiske Romania, der jeg gikk i barneskolen, men politiet skal ikke mobbe en sjuåring som vil snakke om Jesus i “In the land of the free”, la han til. Også den velkjente kristenkonservative You Tube profilen Mark Dice reagerer sterkt på nyheten om hvordan skole og politi mobber en sju åring for å snakke om Jesus.

 

 

 

Mer av det samme med Hillary Clinton

Årets valgkamp i USA mellom den homo-liberale Hillary Clinton og Donald Trump gir ikke for mye håp om endring for det åndelige klimaet i USA. Hillary Clinton er en lik varm forkjemper for homofiles rettigheter som det Barack Hussein Obama er, -og Hillary har også uttrykt støtte til Planned Parenthood. Dersom Hillary Clinton går seirende ut av valget vil USA fortsette sin kurs inn under Guds dom og vrede, men dersom Donald Trump ender opp som seierherre, er det et lite håp om endring. Trump har så langt mottatt støtte fra en rekke sentrale kristne forkynnere fra trosbevegelsen, men Trump har så langt ikke vist seg som en god kristen kandidat. “Med Hillary vil vi få mer av det samme, hva vi får med Trump er ennå uklart, men han kan knapt være verre enn Clinton. Derfor holder vi en liten knapp på Trump fremfor Clinton som representerer mer av det samme. USA trenger som Franklin Graham sier, en åndelig oppvekkelse og å finne tilbake til Gud igjen.Dersom det ikke skjer vil USA fortsetter sin destruktive kurs mot dom og undergang.
5 tanker om “Obamas USA: Skole tilkalte politiet da guttunge delte ut bibelvers i lunsjpausen

 1. Det får være grenser for hvor mye Obama kan lastes for.
  Republikanerne har flertall i både senatet og kongressen, og det er også mye som bestemmes i hver enkelt delstat og kommune.
  Variasjonene fra område til område er store .

  • Godfred. Denne tendensen har fortsatt og fortsatt og blitt stadig forsterket de siste årene. Når vi ser hvordan Obama fremmer sin syndige agenda kan jeg meget godt forstå at endel kristne mener at Obama er Antikrist.
   Obamas “Change” har brakt en vind av antikristelige strømninger over USA. Selv barn som i all sin uskyld deler ut noen lapper med vår frelsers vidunderlige ord på er mål nå for ekstreme myndighet og skoleverk. Jeg er enig med Liberty Counsel at guttens konstitusjonelle rettigheter her blir brukt.

   En ting slår meg Godtfred: Slike historier om hvordan kristne blir utsatt for trakassering fra skoleledelsen og politi var fraværende under George Bush. Det var liksom ikke tema i USA da. Forøvrig er jeg enig med Jonathan Cahn i at personen Barack Obama er et tegn på dommen som kommer over Amerika. https://www.youtube.com/watch?v=MjQ0TGr4weM

 2. Artikkelen er meget korrekt og viser hvordan skole og endog politiet mobber kristne. Selv småunger skal tas fordi de så gjerne vil fortelle andre om sin frelser .
  USA er de siste 7-år blitt et tilnærmet antikristelig samfunn som driver ut alt av kristne verdier. Et stort spørsmål jeg ville ha stilt er dette: Ville en muslimsk gutt som delte ut noen surer fra koranen få den samme opplevelse? Neppe, for da ville samfunnet rope “islamofobia”

 3. Igjen Torodd. Mener Liberty Counsel at den sju år gamle guttens konstitusjonelle rettigheter er krenket. Det er fullstendig forkastelig at en skole forbyr en guttunge å dele ut noen enkle lapper med bibelvers på, -og i tillegg at man sender politi på guttens foreldre og slik mobber og trakasserer en kristen familie.
  Selv et barn har rettigheter og jeg kan ikke se at det er grunnlovsstridig at et barn gir noen venner i en skolesituasjon noen lapper med bibelsitater.
  At kirke og stat er skilt betyr ikke at menneskers religiøse frihet kan krenkes slik vi ser her.
  Dette er ikke snakk om at skolen eller en lærer formidlet bibelvers som et ledd i en form for forkynnelse, men at et lite barn delte ut noen “mannakorn” som er bibelsitater på en liten lapp til jevnaldrende som ønsket det.
  Jeg mener her klart og tydelig at skolen og politiet har krenket guttens religions og ytringsfrihet. At stat og kirke er skilt betyr ikke at folk ikke kan ytre seg på området til en offentlig skole. Det blir nesten å regne som utveksling av fotballkort.

 4. Min venn, tenk deg om litt Torodd. En gutt på sju år deler ut noen mannakorn som det kalles her i Norge.
  En stor krenkelse av stat og kirkeskillet i USA. Jeg kunne vært tilbøyelig til å forstå lærer dersom de slapp til en fullvoksen predikant til å preke for barna.
  Men her er det snakk om noen enkle lapper som det står eksempelvis “For så høyt har Gud elsket verden at…” at din reaksjon blir nesten litt for ilsk for meg.

Det er stengt for kommentarer.