Etter Mueller rapporten: Mark Dice -hun klarte ikke å hoste opp tre grunner for riksrett

Demokratenes nye stjerneskudd og problem, Alexandria Ocasio-Cortez er villig til å gå langt for å stille presidenten for riksrett. Selv om sentrale demokratiske figurer som Nancy Pelesoni og Adam Sciff begge har uttalt at riksrett ikke er veien å gå, mener Alexandria Ocasio-Cortez -at det finnes hundrevis av gode grunner til å stille president Trump for riksrett. På direkte spørsmål om hvilke tre grunner hun ville nevne dersom hun selv skulle skrive begjæringen om å stille presidenten for riksrett, ble det nokså pinlig for den kvinnelige sosialisten som etterhvert klarte å stotre frem hva som ville være hennes beste grunn, men når det kom til artikkel nummer tre ble det vel mange umh og umh.

Se Mark Dice siste video i etterkant av den store Mueller dagen som ble en stor nedtur for Fake News Media og venstrevridde klovner som hater president Trump. De to crazy muslimene som nå stadig setter det demokratiske partiet i forlegenhet bli latterliggjort i Mark Dice siste video etter venstresidens Mueller nedtur

2 tanker om “Etter Mueller rapporten: Mark Dice -hun klarte ikke å hoste opp tre grunner for riksrett

  1. Det er en fryd å se at den hatefulle venstresiden med MSM og Demokratene i spissen, sitter tilbake med ingenting. De var en del av konspirasjonen og løgnen mot Trump og de burde blitt stilt for retten for falske anklager basert på oppspinn og løgner. Sannhet og rettferdighet vil alltid seire til slutt. Venstresiden er styrt av satan og det de trenger er å vende om til Gud.

  2. Gud.. du løfter meg opp.. (synger jeg avogtil)
    Men det gjør sannelig også Mark Dice 🙂
    All ære til Gud som har laget denne sjeldne skapningen.

Det er stengt for kommentarer.