Hillary og Barack Hussein Obama klarte ikke å omtale terroren på Sri Lanka som et angrep på kristne, brukte ordet “påsketilbedere” i stedet

Kristne blir slaktet, men Hillary Clinton  og Hussein Obama vil ikke bruke ordet «kristen»  Det europeiske folket og stort sett hele det kristne samfunnet er fortsatt i sorg etter brannen i Notre-Dame. Det er ulike angrep på kirker samt systematisk utryddelse av kristne, som verdens medier for øvrig ser ut til å ikke ville gi oppmerksomhet. Hillary Clinton tok seg friheten til å kondolere de etterlatte på Sri Lanka ved å fordømme angrep på uskyldige, med et lite informativt Twitter-innlegg. «On this holy weekend for many faiths, we must stand united against hatred and violence. I’m praying for everyone affected by today’s horrific attacks on Easter worshippers and travelers in Sri Lanka». Clinton nevner verken ordet islam eller kristen, men erstatter ordet kristne med «Easter worshippers». Mange spørs seg selv hva dette ordet egentlig skal forestille.

Også tidligere president Barack Hussein Obama fikk seg ikke til å kalle terrorangrepet et anslag mot kristne. Begge de to demokratene falt ned på ordet “Easter worshippers” som best kan oversettes til ordet “påsketilbedere”. I hvilken kirke de på Sri Lanka tilber påsken syntes uklar, da fleste kristne som feirer påske bruker dagene på å minnes Jesu lidelse og død. Imidlertid ser det ut som om både Hillary og Barack Hussein finner det

for vanskelig å anvende ordet kristne -om dem som ble slaktet første påskedag. Annerledes lød det når det gjaldt terroren som rammet muslimer på New Zealand. Da var ikke Barack Obama redd for å understreke at “vi sørger med dere i det muslimske samfunnet på New Zealand.  Flere har i ettertid reagert på at Obama skriver at han sørger med muslimene på New Zealand men når det gjelder kristne som er rammet, virker den tidligere presidenten fullstendig ute av stand til å uttrykke den samme medfølelse med kristne. For i Obama og Hillarys verden er kristendom og kristentro åpenbart et fyord. Også avisen Dagen har omtalt Hillary og Obamas omstridte utsagn hvor kristne omtales som “påske-tilbedere”. Muligens har også redaksjonen i Dagen begynt å få øynene opp når det gjelder Hillary Clinton og hennes motstand mot kristendom. I Donald Trump har vi fått en amerikansk president som ikke er redd for å søke kontakt og forbønn hos kristne. Her kommenterer Tucker Carlson i Fox News det hele

8 tanker om “Hillary og Barack Hussein Obama klarte ikke å omtale terroren på Sri Lanka som et angrep på kristne, brukte ordet “påsketilbedere” i stedet

  • Du har rett. Dog er det tragisk. Obama og Hillary innfører her et nytt ord. “Påske-tilbedere”.
   Det er virkelig å fjerne sannheten ut av hva kristne feier.
   Folk på venstresiden er livredde for å si noe positivt om kristne. Kristne blir slaktet og de er omdøpt til “Påsketilbedere”
   Det er et lavmål men viser vel hvor Obama og Hillary har sine hjerter.

  • På en måte har Gud reist opp Trump for å avsløre ondskapen. Etter at Trump kom til makten har satans medløpere avslørt sin ondskap.
   Gud bruker ikke såkalte plettfrie mennesker. Han bruker mennesker som er villig. Donald Trump er en slik mann. Han kunne lent seg tilbake i sin pensjonstilværelse med sine milliarder og nyte sine siste dager på jorden. Men han valgte dette. Han er nok ikke mors beste barn som så mange andre og har både sine synder og annet. Men han står i gapet og kjemper for eget folk og land, og vil få tilbake gudsfrykt og bibel i samfunnet som Amerika en gang var bygd på, selv om de skriker hatet mot ham dagen lang. Slike ledere er det ikke mange av. Gud har brukt hele livet til Trump for å forberede ham for den gjerning han nå står i. Det er skuffende å se også mange såkalte konservative kristne i Norge som vanker i karismatiske menigheter som spyr ut eder og galle om Trump og lar seg fullstendig påvirke av satans løgner igjennom den venstrevridde MSM propagandaen.
   For Guds skyld håper jeg han vinner valget en andre presidentperiode. Føler det vil være et nederlag om han bare for en periode. Da vil venstresiden spotte ham og si at folket har fått nok av hans politikk. Satan og ondskapen jobber på høygir under Trump.
   I staten NY håner og spotter de Gud ved å vedta et lovverket som gjør at man kan drepe barn helt til fødsel og til og med etter. Det er å spytte på Guds skaperverk. Dommen vil bli hard. De har tid å vende om fra sin ondskap, men jeg er redd de har forherdet sine hjerter.

   2
   1
  • Amen sier jeg. Jeg applauderer ikke Trumps livstil og gjengifte, men opp gjennom historien vet vi at Gud utvelger og bruker den Han ønsker for sin hensikt og plan med verden og de siste tider. At kristne er på feil side i denne saker er dypt tragisk.

  • Ja, og også her i Norge er det heller ikke bra. Fremdeles har de ikke kommet lenger enn at de enda sier “man har rett til å bestemme over sin egen kropp” (for meg er det ufattelig at noen kan si noe så dumt).

   “Påsketilbeder”. Det var nytt for meg.

   Obama Obama
   hva finner du på
   din fremtid er grå
   jeg kan spå.
   (men du har et valg som alle oss andre)

   Hillary sier hun praying for EVERYONE affected by this attack. Hun må være fantastisk i bønn! Og slår meg nok langt ned i støvlene…

 1. Jeg ble ikke akkurat positivt overrasket etter å ha lest dette:

  “04:03Ingrid Hovda Storaas
  GA PÅSKEEGG TIL HJEMLØSE
  Pave Frans har gitt et 20 kilos påskeegg av sjokolade til et senter for hjemløse, skriver Vatikanets talsmann Alessandro Gisotti på Twitter.

  Senteret, som ligger i nærheten av Romas sentralstasjon, drives av den katolske organisasjonen Caritas.”

  Ikke noe mer kristent enn det Obama og Clinton driver med. For et hykleri.

 2. Vi er alle klar over hva som skjer. Søkelys har hatt rett hele tiden når det gjelder omtalen av ugudeligheten og avkristningen Obama og Hillary Clinton stod bak når de regjerte landet. Med valget av Donald Trump signaliserer Gud at han ikke var ferdig med USA. Hadde USA fulgt rådet fra politisk og religiøst korrekte kristenledere i Norge og latt Hillary bli president, -hadde landet vært ille ute. Under Obamas 8 år så vi stadig flere tegn på frafall og antikristelig fordervelse i USA. Nå, under Donald Trump har den negative utviklingen delvis snudd eller blitt bremset. Donald Trump har ikke vært redd for å identifisere seg med evangeliske kristne. Derfor ser vi at kristne amerikanere slår ring rundt president Trump, mens enkelte “kristne” i Norge sprer eder og forbannelser over ham i kommentarfelt.
  Egentlig burde Søkelys ha slettet forbannelsene hetsen mot Trump.

 3. “holy weekend for many faiths” Hillary?
  Islam feirer oppstandelsen til Jesus Kristus?
  Buddhister også?

  Hillary og Obama klarer nok å dempe ned sannheten om islamsk terror mot kristne som foregår. Men flere har begynt å våkne.

  En dag kommer Han som er Sannheten. Da plutselig skjønner alle hva som er sant.

Det er stengt for kommentarer.