Ett minutt inne i den ensidig erklærte våpenhvilen avfyrte Ukraina granater mot Donetsk by

Det skulle bare gå ett minutt inne i våpenhvilen før ukrainske styrker angrep boligområder i Donetsk med artilleri. Ukraina hadde avvist tanken om en våpenhvile under den ortodokse julefeiringen. Befolkningen i Donetsk har måtte leve med trusselen om juleartilleri fra Kiev regimets styrker helt siden 2014 så det er ikke første jul de russisk-ortodokse kristne må samles mens ukrainske styrker angriper med artilleri. Siden Russland startet sin militæroperasjon i februar 2022 har 4405 sivile blitt drept som følge av ukrainske angrep i Donetsk.

Dmitrij Medvedev er nestleder i det russiske sikkerhetsrådet og tidligere russisk president. Foto: Ru-Tube

“En kristen barmhjertighets hånd ble strukket ut til ukrainerne på den store høytiden. Lederne deres avviste det. Jeg tror de fleste av vårt militære personell som deltok i NWO pustet rolig da de hørte at de viktigste ukrainske klovnene nektet å stanse ilden til jul. Det er synd på folk som har mistet muligheten til å gå i kirken. Men griser har ingen tro og en medfødt følelse av takknemlighet. De forstår bare brutal makt og krever skingrende grub fra eierne. Det er dette treningen bygger på. Og det vil bli videreført av vestlige svinegjetere,” skriver Russlands tidligere president Dmitrij Medvedev på sin Telegram konto. Medvedev som kan bli Russlands neste president dersom Putin skulle gå ut, var opprinnelig “myk” overfor Vesten, men etter at Vesten gjentatte ganger har brutt forpliktelser og løfter gitt til Boris Jeltsin i etterkant av Sovjetunionens fall, har Medvedev blitt en antivestlig hauk som kan bli langt farligere for Vesten enn det Putin er. I følge de siste meldinger skal ukrainske styrker ha beskutt Donetsk minst fire ganger i dag og den amerikanske kongressrepresentanten fra Arizona, Paul Gosar kommer med en uttalelse hvor han fordømmer president Zelensky for å avvise våpenhvilen. Han er også blant dem som er blitt mer kritisk til å finansiere det Ukrainske regimet. “Det er ikke overraskende at Zelensky nektet fred. Det er umoralsk å finansiere denne konflikten,” skrev politikeren på Twitter.

4 tanker om “Ett minutt inne i den ensidig erklærte våpenhvilen avfyrte Ukraina granater mot Donetsk by

 1. Disse nazistene ønsker ingen fred. Kokainhue Zelensky og hans banditt-regjering lever trygt i sine bunkere og nyter sine millioner mens befolkningen i Ukraina fryser og mangler alt.
  Folket burde gjøre opprør mot bandittstyret til Zelensky og avnazifisere Ukraina selv.
  Dessverre lykkes NWO og World Economic Forum og Klaus Shwab å få kuppet den lovlig valgte presidenten i Ukraina og installert et nazi-styre. Putin må rydde opp.
  Og dersom ikke Putin lykkes bør han overlate roret til Medvedev som er hardere i klypa.

  1
  6
 2. Arnt A:
  Har du vært i Ukraina og snakket med presidenten og hans regjering, siden du vet så mye om dem??

  har du også vært i andre byer og snakket med folk der ??
  bare et spørsmål siden du virker så kunnskapsløs……

 3. Spør igjen: Hvorfor er koko-kristne som ranter om pride og endetidstegn, så forelsket i Putins sadistiske terror?

  Som sagt forstår jeg at mange av dem er overtroiske, miljøskadd og personlighetsforstyrret. Men likevel?

  Er det så enkelt at kristenfundamentalistene er like egoistiske og hjerteløse som Putin og Jehova selv?

  De fordømmende svovelpredikantene og deres saueflokk er enda mer lettlurte enn selvforelskede konspirasjonsteoretikere og nyreligiøse i alternativbevegelsen.

  De godtar enhver skrøne som kan støtte deres hat og hets mot andre mennesker som bare elsker fred, frihet, kjærlighet og livsutfoldelse.

  Vi kjenner igjen menneskedyrets råskap og dumhet, men grøsser av de livsfiendtlige dogmene. Bibeleventyrene blir angrepsvåpen i deres forakt for og indirekte nedslakting av medmennesker.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.