Vennesla evangelist feirer 75 år i dag hvorav 50 år i tjeneste for Guds rike

Evangelist Svein-Magne Pedersen som har gjort seg bemerket de siste årene som en av oss som advarer mot Covid-vaksinen fyller 75 år i dag. “I år er det 50 år siden jeg begynte min forkynnertjeneste. Jeg har levd et innholdsrikt, krevende og velsignet liv. Jeg arbeider vanligvis 70-timers uke, tar sjelden ferie (maks 14 dager), blir ikke trett og føler meg som en 17-åring. Ordet «pensjonist» er for meg uaktuelt,” skriver Pedersen som ikke har tenkt å gå av med pensjon ennå. Guds kall til tjeneste er et livslangt kall og Pedersen som har forkynt budskapet om Jesus som frelser og helbreder har delt evangeliet til områder hvor det bor seks milliarder mennesker. Vi ønsker å gratulere Pedersen med dagen i dag og takke for hans innsats for å advare mot Covid vaksinen.

3 tanker om “Vennesla evangelist feirer 75 år i dag hvorav 50 år i tjeneste for Guds rike

 1. Gratulerer så mye til Svein Magne Pedersen med 75 år. Det må vel sies at hans forkynnelse om å bekjenne helse ser ut til å holde han både frisk og vital i tjeneste for Gud. Han fortjener en stor takk for sitt tydelige budskap angående covidsprøyter som så mange har fått store problemer etter å ha tatt.

  7
  1
  • Han uttalte for noen år siden at han hadde opplevd at folk ble syke igjen som var blitt helbredet for hjerte/karsykdommer fordi de ikke la om kostholdet. Sa også at han selv hadde lagt om kostholdet. Jeg husker jeg reagerte på det. Jeg pleier å si at for meg blir det helt feil å sitte i sofaen og spise skræpmat og be Jesus om helbredelse.

  • Selvfølgelig er det viktig å legge om kostholdet, men jeg tror også Gud kan hjelpe en med å bli kvitt dårlige vaner. Det blir som å be Gud helbrede en for kols, men fortsette å røyke. Dette er sunn fornuft, men nå er det også mange sykdommer som kommer av andre ting enn kosthold. Så, ja, en kombinasjon av å få nye muligheter, og gjøre noe med det selv om det kan være vanskelig å vende dårlige vaner. For min del har julen gitt meg et skikkelig sukkerkick som jeg nå prøver å bli kvitt, og som jeg egentlig ikke liker, da kroppen fungerer best ved et sunt og variert kosthold.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.