Et vitnesbyrd om en falsk profet: Sendte profetiske ord fra Herren om velstand og helbredelse til avdød kvinne

dayna-muldoonDen kontroversielle og omstridte “Word Of Faith” profeten Dayna Muldoon som ble offentlig avslørt av den kristne pastoren  Scott Rodriguez som konfronterte henne under et møte i pastorens nabolag har en lang forhistorie med råtten teologi, falske profetord og målrettede forsøk på å loppe alvorlig syke for penger i Guds navn er nærmest villig til å gå over lik for å slå kloa i de troendes penger. Dayna Muldoon som er kjent for å gi mennesker personlige profetier om gode dager, overnaturlig velstand og helse og liv fra Gud, blir av en pårørende etter en kreftsyk og avdød person beskyldt for å komme med falske profetord i Herrens navn.

Videoene nedenfor som ble lagt ut på You Tube for tre år siden avslører hvordan den falske profeten i konfidensielle og private brev oppmuntret en avdød kvinne om at Gud ville pøse på med velstand og helse til henne. Det var den avdøde kvinnens barnebarn som fant de konfidensielle og private fra pastor Dayna Muldoon. Se de to videoene hvor hennes barnebarn beskriver sine følelser etter å ha lest profetordene Muldoon på vegne av Herren sendte den kreftsyke og avdøde kvinnen. Foruten å tilby folk falske personlige profetord som lover velstand og fremgang, tilbyr Muldoon noe hun omtaler som “salvede David-stener” i bytte mot en kontanter.

Én tanke om “Et vitnesbyrd om en falsk profet: Sendte profetiske ord fra Herren om velstand og helbredelse til avdød kvinne

  1. Vi trenger ikke å gå lenger enn til Oslo Convention Center for å forstå at folk er lette å lure.

Det er stengt for kommentarer.