Et budskap fra den andre siden av graven -der Jesus også vil være

Svein Vidar Wangen var midlertidig gjest i Fauske i Nordland. Hans livsreise startet 23 mars 1938 og skulle vare frem til 30 oktober 2020. Året som vil gå over i historien som et år av trengsel og vanskeligheter ble for Stein Vidar Wangen det siste året under hans reise. Videoen lagt ut nederst i dette oppslaget ble først offentliggjort etter at Svein Vidar Wangen var gått ut av tiden, da han den 30 oktober gikk hjem til Jesus. Den 23 mars 2016 skrev Svein Wangen dette på Facebook: “Jeg begynner å se 80 tallet komme klarere og klarere fram i lyset. Det er skummelt, men også befriende. Paulus sier at han ville heller være sammen med Jesus i himmelen en og være her på jorden.

Ja vi ser vel fram til den dagen alle vi som venter på at forløsningsdagen skal komme. Vi stevner framover med forventning og tro i våre hjerter, Jesus kommer snart og henter oss kjære søsken. Den tro Wangen fra Fauske har bar han gjennom livet, og den bar ham gjennom hans siste dager, gjennom sykdom og  den bar også gjennom død og grav -og frem til nærheten med Jesus. De fleste av oss tenker ikke på vår siste dag og selv om vi alle innerst inne vet at en dag kommer turen til oss, så velger vi å skyve dette ukjente, dette ubehagelige vekk fra oss. Bibelen forteller oss at dette livet vil ha to utganger. Evig liv med Jesus eller evig fortapelse i ildsjøen. Svein Wangen var en lederskikkelse i pinsemenigheten Betania i Fauske. Som en bønnens mann har Svein båret mange og mye innfor nådens trone, enten det gjaldt familien, menigheten, byen eller andre behov. Han hadde et stort hjerte for mennesker, og ivret etter å fortelle andre om Jesus. Da Tuva Evangeliesenter ble etablert på Leivset, var Svein en av de som bidro til at det ble knyttet nære bånd mellom dem og Betania. Han var et forbilde i det å leve for noe større enn seg selv, og han så på arbeid som en velsignelse – enten det var fysisk eller åndelig. Det siste året opplevde Svein mange tøffe runder med sykdom og behandling. Han snakket stadig mer om at han lengtet hjem til himmelen, og til å møte sin kjære Frelser. Den siste tiden tilbrakte han på Buen korttidsavdeling ved Helsetun på Fauske, omkranset av sine nærmeste,” heter det i minneordene etter Svein Wangen. I videoen under får vi høre Svein Wangens siste ord til slekt og venner, men kan også være ord til dem som vandrer på livets vei uten å kjenne Jesus.

6 tanker om “Et budskap fra den andre siden av graven -der Jesus også vil være

 1. Det er rart at det er så lett å unngå Guds ord i bibelen. Dersom Wangen allerede er kommet til himmelen, hva da med opprykkelsen i endens tid? Og en annen sak. Dersom helvete med evig pine finnes, hvorfor skriver da Paulus at det bare er Faderen som har evig liv? Skal vi høre mere på Andersen i Søkelys og Wangen her enn vi lærer av bibelen? Jeg bare spør og venter ikke svar…. Det er ikke lett å innrømme sine feil…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  1
  1
  • Anders

   Gehenna er ingen løgn. Men det er skapt for djevelen og hans engler – og alle som har kjærlighet til å følge Lucifer. Det er ett valg som alle voksne får – Helvete er bare en plass, hvor mennesker ikke vil ha noe med Gud å gjøre – så da tar Gud bort alt, som vi i dagliglivet tar som en selvfølge – ingen vann – ingen trær – bare ild – og smerte – fordi Gud også er Ild – å være i nærheten av Ham, med sin synd, så brenner man rett og slett opp. Om da ikke forsoningen har renset deg – så du er ren.

   Dessuten er det Gud som skapte alt – Han lager lovene – hvem er da vi – at vi skal lyve på Han at Han lyver – det går nok her nede, fordi Han svarer deg ikke nå – men etter din død – foran tronen – så vil du få svar på alt – og du og vi alle – må stå til ansvar for våre liv her nede. Da ville ikke jeg vært hovmodig – for i nærheten av Gud – blir man liten – veldig liten…..

 2. Til Myhren
  Det er Jesus som snakker om fortapelsen. Han vet mer om fortapelsen enn noe menneske. Han sier i Mat 10:28 “frykt ikke for dem som dreper legemet, men som ikke kan drepe sjelen. Frykt heller for ham som kan ødelegge både sjel og legeme i Helvete”

Det er stengt for kommentarer.