Tsjetsjenere iført sivile klær vil gå inn i mengden og begynne å drepe med kaldt blod

Krigen i Ukraina vil ta en ny og langt mer blodig vending dersom WarNews24/7s oppslag i kveld viser seg å være riktig. Moskva har en ferdig plan: Russiske og tsjetsjenske soldater uten insignier og iført sivile klær vil gå inn i mengden og begynne å drepe med kaldt blod. Moskva vil hevde at det har brutt ut borgerkrig i Kiev,” skriver nyhetsstedet lørdag. De russiske invasjonsstyrkene har møtt mer motstand enn forventet. Nettopp derfor trengs en ny strategi, og strategien Moskva skal ha valgt kan bli svært blodig.

Gjennom å ta i bruk tsjetsjenske soldater som er kjent og fryktet for sin brutalitet vil Putin forsøke å effektivt knuse de ukrainske styrkene. De tsjetsjenske krigerne frykter ikke annet enn Allahs vrede og vil derfor være svært effektive redskaper for Moskva. Så langt har Russland møtt mer motstand enn de forventet og de russiske styrkene har

https://www.youtube.com/watch?v=zjmCHImcDUc

måttet tåle store tap og i tillegg har ukrainske styrker slått tilbake flere av angrepene. Men nå vil Putin slippe løs de tsjetsjenske styrkenes hellige vrede over de ukrainske styrkene. Disse krigerne er kjent for si blodtørstighet og brutalitet fra den langvarige krigen i Tsjetsjenia. “Allahu akbar” “Allah er størst” er kampropet til disse erfarne krigerne.

https://www.youtube.com/watch?v=b3zGwDalZWM

https://warnews247.gr/oi-tsetsenoi-bikan-kievo-sfodres-sygkrouseis-rosoi-provlepoun-emfylio-polemo-kai-dialysi-tis-oukranias/

9 tanker om “Tsjetsjenere iført sivile klær vil gå inn i mengden og begynne å drepe med kaldt blod

 1. Om disse soldatene stiller uten nasjonalitets-merke : Så er dette brudd på Geneve-konvensjonene. Russerne gjorde det samme da de invaderte Krim i 2014. Dessuten var deres kjøretøyer også uten slikt merke.
  Om det er riktig at disse tsjetsjenske soldatene også går i sivile klær – så er det russiske regimet ledere for banditter – ikke soldater. Slike soldater er selvsagt eksperter på nærkamp : Der man kan bruke kniv , øks , spade osv.
  På Krigsskolen måtte vi opp til eksamen i nærkamp og fikk karakterer i denne disiplinen. Det gikk meget hardt for seg og en kadett måtte på sykehus – husker jeg.

  • Tsjetsjenske islamister er en del av de russiske spesial styrker øremerket for sabotasje og nærkamp. De er ikke bare i Kaukasus og Ukraina de er over hele europa de kom når merkel og eu åpnet grensene i 2015.

 2. Dette er jo ren ondskap!
  Djevelen har sittet til bords sammen med Putin og hans generaler for å planlegge strategier!

  3
  1
 3. Vi kjenner til at russerne er i stand til å bruke ” sleipe ” metoder for å ta livet av folk. I England har flere avhoppere og regime-kritikere blitt utsatt for nervegift. De har smurt slik gift på dørhåndtak ; og forgiftning er et faktum. Det er nok med et ” knappenåls-hode ” med gift : Så kan døden inntreffe. Videre er det kjent fra åpne kilder at russerne har kring 20 spioner som kjører rundt i landet vårt : Både i bobiler og i SUV-er. Om det skulle være en politiker – eller annen samfunnstopp – her i landet de ønsker å avlive ; så kan disse lett gjøre det.
  På Sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern har russerne disponert en leilighet i mange år – der de har full oversikt over alt som foregår på denne basen. På folkemunne blir denne boligblokken kalt ” russer-blokken “. Når våre to spionskip legger til kai for å skifte mannskap og ta inn forsyninger : Så dukker det stadig opp ukjente menn på kaien og fotograferer de som forlater skipene og de som går om bord. Videre arrangerte våre sjøfartsmyndigheter opplæring av maritime navigatører – der de fikk inngående kjennskap til vår kyst og våre fjorder. Det hele endte opp med såkalt ” Farledbevis “. I ettertid kom det frem at over 100 av disse navigatørene kom fra Russland. Går slikt an – spør jeg.

  • Putin er Guds redskap for å føre dom over denne verden, hadde vestlige ledere forstått hvem Putin var , så hadde de bøyd sine knær og ropt høyt til Gud om å visse nåde for dem og deres nasjoner, i plassen sender de våpnene til Ukraina og heller bensin på bålet , de forstår ikke at Putin er som en skadeskutt bjørn, desperat og livsfarlig og han sitter på dommedags våpen.
   Putin er Gog og Gud bruker Gog som sitt redskap!
   Babylon ( USA) står for fall , sammen med resten av vesten !

   Nå fremover vil ting skje fort og det vil aldri ha vært en verre tid Jorden.

 4. USAs imperialistiske kriger har ført til mye død og fordervelse. Men det er den gode siden liksom. Putin er nå den store satan, og det er fullstendig uakseptabelt det han gjør. Krig er fra satan. Poenget er at hykleriet til Nato og vesten er stor. USA løy på seg en invasjon av Irak. Det eneste de oppnådde var død og fordervelse. Det samme med Afghanistan

 5. Tsjetsjenere bruker ambulanser for å komme inn blandt sivile. De har blitt avslørt i dag. Flere har blitt til fange.

Det er stengt for kommentarer.