Erna Solberg begikk straffbar handling -bør straffes

Jusprofessor: – Soleklar straffbar handling:Jusprofessor ved Universitet i Bergen, Hans Fredrik Marthinussen, skriver på Twitter at statsminister Erna Solbergs smittevernbrudd ikke bare er brudd på en anbefaling. – Det er en soleklar straffbar handling. Den er svært oppsiktsvekkende i den situasjonen vi befinner oss i. Politisak, slår han fast i innlegget. Politiet har foreløpig ikke opprettet sak eller etterforskning av Solbergs smittevernbrudd.

– Dette er ikke noe akutt oppdrag for oss i kveld, og vi iverksetter ikke tiltak knyttet til det nå. Det er naturlig at det følges opp og vurderes i morgen på dagtid. Per nå har vi ikke noe anmeldelse eller oppdrag knyttet til det, sier operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Facebook Comments

4 tanker om “Erna Solberg begikk straffbar handling -bør straffes

 1. Hvis statsminister Solberg blir straffedømt for denne episoden på Geilo ; så får hun ikke visum – og kan ikke reise til USA. I går fortalte hun på spørsmål – om politiet som voktet henne – visste om de 14 som var inne på samme rom som hun selv. Hun forklarte at politifolkene bodde på et annet hotellrom og visste således ikke om dette. slikt tror jeg ikke på : Det er klart for meg at disse politifolkene fulgte med på hvem som kom inn på samme rom som statsministeren – ellers kunne jo en terrorist sneket seg inn og gått til angrep på Solberg.

  • Norge har nå en “statsminister” uten tillit. En klovn som har gjort knefall for islam, en latterlig klovn som driter i egne regler og anbefalinger.
   Vi har i tillegg en helseminister som forventer at folk lar være å reise hjem til familien i påsken, mens han selv reiser over kommune og fylkesgrenser for å dra på hytta.
   For en ynkelig patetisk gjeng som styrer dette landet.
   En gjeng som tror og mener at de selv er hevet over lovene mens som pålegger alle andre å ha maks fem eller ti gjester.
   Har nordmenn ennå tillit til disse klovnene?
   Nå er i ikke AP bedre heller der de som klovner danser rundt i gatene under gay pride.

  • Jahn Teigen kalte seg en klovn uten scene. Vi har dessverre en klovn til statsminister med en alt for stor scene. Vi får kaste henne ned derfra i september i år.

 2. Hmm… hva skal de gjøre med dette….

  Merkelig tid vi lever i 🙂 Hanvold sa nettopp at vakter kom kl. 6 på morgenen og sjekket om koronaregler blir holdt. Kanalen snakket om innhold i vaksinen, munnbindtvang o.l. Jeg tenker at nå blir det bråk. Tipper de fleste av dere ville ha sett studio direkte i kveld. Ligger nok der på facebook etter kl 23.

  Etterpå sier en mann at vi taler der andre tier. Det stemmer ofte, men takket være Søkelys og andre nettsteder er disse ting ikke nye for oss. Men nå er det flere Visjon Norge-seere som våkner. Det er bra. De skulle ha lest Søkelys 🙂

  Etter coronaen kom så er utenlandske talere borte vekk fra kanalen og mye har blitt bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *