Dr Vernon Coleman: Den viktigste videoen du noensinne ser -advarer mot Covid-19 vaksinene

Dr Vernon Coleman advarer mot Covid-19 vaksinene og mener at vaksinerte står overfor en katastrofe når immunitetssystemet i kroppene våre vil gå amokk når vi neste gang blir utsatt for et eller annet virus.

Dr David Coleman er en av mange som er bannlyst fra YouTube og andre politisk korrekte sosiale plattformer. Imidlertid mener Dr Coleman at han har det viktigste budskapet du noensinne kommer til å høre om den pågående vaksine og Covid-19 situasjonen som pågår. Videoen ble publisert samtidig som nyhetene omkring blodpropp og dødsfall som en følge av AstraZenica vaksinen slo ned som en bombe i Norge og Skandinavia. En rekke land har satt den omstridte og dødelige vaksinen på pause, mens de pårørende av dem som har dødd sørger over sine kjære -som bare tok en vaksine. Over hele verden rapporteres det nå om ulike bivirkninger som følger i fotsporene til Covid-19 vaksinene -og skepsisen er begynt å øke.

Skal vi tro dr Coleman er det å gi vaksiner en skikkelig bjørnetjeneste som vil komme til å koste livet til mange. Vaksinen vil få viruset til å mutere til stadig nye utgaver og de vaksinerte vil være bærere av stadig nye mutasjoner som vil smitte andre. Vi har allerede sett hvordan AstraZenica vaksinen utløser en kraftig immunitetsreaksjon som forårsaker blodpropp, blødninger og død til noen av dem som er vaksinerte. Og sannheten er at samtlige av Covid-19 vaksinene i realiteten er så dårlig utprøvd at ingen aner hva slags bivirkninger og reaksjoner dette vil gi på sikt. Akkurat nå vet vi at seks nordmenn er blitt alvorlig syke som følge av vaksine-relatert blodpropp og hjerneblødning og familier er i sorg over å ha mistet sine kjære. I de forskjellige vaksinene står vi overfor et dårlig testet, usikkert og potensiellt dødelig medikament det er god grunn til å være skeptisk til. Dr Vernon Coleman har et budskap alle bør høre, og i et fritt og åpent demokrati må det være rom for at alle røster og motforestillinger kommer frem i lyset uten å bli sensurert. Dersom Dr Coleman har rett er det et skremmende eksperiment befolkningen utsettes for.

Facebook Comments

5 tanker om “Dr Vernon Coleman: Den viktigste videoen du noensinne ser -advarer mot Covid-19 vaksinene

 1. Det er sunt å være skeptisk til all informasjon som kommer om dette viruset.
  Vi vet at myndigheter og regjeringer hemmeligstempler informasjon for 100 år slik at vi som lever nå skal slippe å vite alt de har trodd og ment om pandemien.

  Hvis det skulle forårsake slik massedød som sokelys gir inntrykk av så er det veldig rart vi ikke har hørt noe særlig om det.

  La oss spørre litt som svar. Hvordan kan vi høre noe om noe som de velger å bannlyse, slette og blokkere?
  Doktoren i videoen er bannlyst overalt og informasjon han deler blir enten skyggebannlyst av Google og big tech eller regelrett slettet og utestengt.

  Vi har jo de siste månedene fått enormt mange eksempler på at sensuren styrer informasjonen, og Facebook har jo vært helt åpne og sagt at de stenger og sletter all informasjon om Covid og vaksiner som deres faktasjekkere mener er feil og falsk. Men du verden. Mannens innformasjon må jo kunne tåle saklig debatt og åpenhet. I vårt samfunn er slik åpenhet en saga blott og derfor får folk ikke vite alternativ informasjon.
  Det jeg mener er viktig er at folk får tilgang både til for og motargument slik at de kan ta valg på basis av informasjon de selv må veie opp mot virkeligheten og den kunnskap vi har fra tidligere.
  Det er veldig galt at noen doktorer får fritt mikrofonstativ mens andre blir sensurert og høvlet vekk over en stor sko.
  Rent personlig syntes jeg det var mye nyttig det doktoren sa i videoen.

  • Google, Facebook, tvitter og lignende er omtrent som VG og NRK. Dette er medier alle bare bør velge bort. Dels fordi de missbruker sin makt gjennom sensurering og dels fordi de påvirker folk politisk i favør av venstresiden. Alle som bruker dem støtter venstresidens agenda.

   Mediepåvirkning skjer ofte ved at man kjører frem venstresidens propaganda og misstenkeliggjør eller fjerner mest mulig objektiv informasjon som ikke passer venstresiden. Men på nettet brukes en annen metode også. Man slipper til store mengder med ubestemmelige påstander for å spore av de som leter etter “alternativ informasjon”. Litt som konspirasjonsteoriene om fluor og kjemikaliestriper etter fly eller at USA selv stod bak nine elleven-terroren.

   Det finnes mye informasjon om vaksiner og virus men det kreves mer enn å bare lete frem de mest spektakulære påstandene for å kunne gi et riktig inntrykk av hva som skjer.

   Noe av det som har vært mest skadelig for kristendommens stilling i Norge er at de som burde forstå bedre ikke skiller mellom kristne og ikke-kristne. Eller mellom verdslighet og åndelighet. Man har spydd ut forkynnelse om evig pine i helvete for alle syndige mennesker. Og alle på venstresiden har hatt en enkel jobb med å vende folk bort fra de som fordømmer dem. Til alle tider har kristne miljøer bygget høye murer rundt seg selv og de man sier man vil nå med evangeliet. Rett og slett fordi de ikke ønsker å se hva som står i Bibelen. Det passer nemlig ikke våre kjødelige tilbøyeligheter.

   Det er lett å tenke at “kjødelige tilbøyeligheter” spiller en mye større rolle når det gjelder all skrivingen om covid-19 enn ønsket om å åpenbare hvem Jesus virkelig er. Veien, sannheten og Livet. Det evige livet i himmelen. Det var vel Paulus som sa at den eneste grunnen til at han ønsket å leve videre var tjenesten han hadde fått av Gud. Alle kan lese seg til hva denne gikk ut på. Eller like viktig, hva den ikke gikk ut på.

 2. Viruset har lekket fra et millitært laboratorium og ingen vet konsekvensene av at det er genmanipulert. Mange tror at et ferdigutviklet virus skulle lanseres som en slags ny spanskesyke som skulle gi Kina større global makt gjennom at de hadde en vaksine klar for seg selv.

  Alle vet at vaksinen ble utviklet veldig raskt og er av en helt ny type. Ingen kunne grantere at det ikke var bivirkninger. Millioner har blitt vaksinert og statistikken viser vel at den virker. Sannsynligvis har den reddet en god del. Hvis det skulle forårsake slik massedød som sokelys gir inntrykk av så er det veldig rart vi ikke har hørt noe særlig om det.

  Men av alle de millionene av mennesker som har blitt vaksinert ville det dø hundrevis hver dag av en eller annen grunn uansett. Slik er statistikken. En dødsårsak som er mye mer vanlig enn bivirkningene av vaksinen er f. eks overvekt. Bør ting settes mer i perspektiv? Eller hva med å koble antikrist til usunn og fetende mat! Visse typer billig industriellt fremstillt sukker av glukosetypen skaper avhengighet, er utrolig fetende og er veldig helseskadelig. Antikristglukose?

  Først sier man at viruset er mannen på den hvite hesten og i neste omgang sier man at vaksinen er forløperen til antikrists merke. Jeg synes dette tar helt av. Jeg savner rett og slett noen litt bedre fundamenterte forklaringer på teoriene.

  Grunnen til at jeg er litt skeptisk er at dette ikke er noe nytt. Antikristteorier har florert til alle tider. Mange typer menighetesmiljøer har begrenset evne til å korrigere seg selv. Ting må prøves ut fra hva som står i Bibelen. Og hvis man ikke greier det så bør man være litt avventende med å blåse opp ting så veldig. Mange av mekanismene rundt dette er de samme som etter hvert skaper sektriske tilstander.

  Hva er vel virus og bivirkninger i forhold til virkelig forfølgelse og massedrap på kristne i andre deler av verden? Personlig håper jeg på evig liv uansett hva jeg dør av.

  • mesteparten som er skrevet her på søkelys er jo bare tull og tøys, men desto morsommere å lese. En får seg en god latter hver dag. Stadig noe nytt fra profeter og div DOKTORER fra USA, har de fått litt grått hår skal de visstnok være vise, men utdannelsen er på ungdomsskole nivå sammenlignet med Europa.
   Har noen her tenkt på hvorfor “alle” kommer fra USA, kan det tenkes at religion er big buisness der borte?? Og ikke minst: først så tjener de gode penger på YouTube for å spre tøyset sitt og når det har gått for langt slik at de blir blokkert så klager de over sensur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *