Kristne bedehus-folk kan bli anmeldt for brudd på Covid-19 reglene i Askøy -Erna Solberg brøt egne smittevernregler

Mens lokale partitopper i Arbeiderpartiet kunne feste på et hotell i Bodø uten å ta hensyn til smittevernregler og slippe bøter ser det ut til at helt andre regler gjelder for folk flest. Tidligere i denne uken ble det kjent at flere lokale partipamper i arbeiderpartiet hadde festet på et hotell i Bodø uten å bry seg med smittevern og Covid-19. Ikke uventet slapp disse bøter og sakene ble henlagt -mens ungdommer blir anmeldt og bøtelagt for å bryte smittevernreglene. Torsdag ble det kjent at Askøy kommune vurderer å politianmelde noen bedehusfolk fordi de krysset en kommunegrense for å gå på gudstjeneste. På den ene siden har vi AP-pamper som fester til langt på natt og på den andre siden bedehusfolk som krysser en kommunegrense for å dra på gudstjeneste. På den tredje side har vi en statsminister som selv bryter smittevernregler hennes egen regjering har vedtatt. Her burde det vanke anmeldelse og bøter i tre retninger -dersom det ennå er en viss likhet for regler i Norge

Vi har ungdommer som har blitt anmeldt for å ha brutt reglene, og det må være likt for alle, sier Askøy-ordfører Siv Høgtun (H) til avisen. Flere i pinsemenigheten Saron i Øygarden kommune har fått påvist den britiske koronavirusmutanten de siste dagene. Arrangementer som samler personer fra ulike kommuner, bør utsettes eller avlyses, anbefaler regjeringen. Likevel har kristne fra nabokommunen deltatt på bedehusmøter på Askøy, bekrefter styreleder Bård Hauge i Askøy Misjonsforsamling.

Brøt egne smittevern regler under familiemiddag med fler enn ti personer på Geilo

– Men vi har ingen mistanke om at disse har brakt smitte med seg. Derimot har det til et annet bedehus på Askøy visstnok kommet smitte fra Øygarden, mens noen av våre medlemmer var på besøk der, sier Hauge. Ifølge Bergensavisen var det også 66 personer til stede på et møte i Kleppe bedehus på Askøy søndag. Flere av disse har fått påvist koronasmitte i etterkant. Mange hundre er i karantene på grunn av smitteutbruddet i øykommunen, ifølge Bergensavisen. Vi vil i løpet av noen dager finne ut hvorvidt det er en regel for partipamper i AP og folk flest. Også statsminister Erna Solberg og hennes familie brøt smittevernreglene under vinterferien på Geilo. Familien samlet seg to kvelder på rad og var flere enn ti stykker da de spiste middag sammen, men jeg tviler på at dette resulterer i bøter og anmeldelse slik bedehusfolk som krysset kommunegrensen for å dra på gudstjeneste nå risikerer.

Muligens er låta “One Rule for You, One rule for Mee” fra 80 talls bandet “After The Fire” et passende refreng og mimre på i disse tider med myndighetstyranni og øvrighetspersoner som bryter sine egne regler…

 

6 tanker om “Kristne bedehus-folk kan bli anmeldt for brudd på Covid-19 reglene i Askøy -Erna Solberg brøt egne smittevernregler

 1. Dobbeltmoralen lever i beste velgående i dette drittlandet.
  Makteliten og politiet eier ikke skam i livet. Utgangen på dette er at statsministeren slipper med å legge seg flat, partipampene har jo alt fått henlagt anmeldelsen mot seg og slipper bøter, og bedehusfolket bøtelegges med 10 000 hver.
  Vi skal se at det er forskjell på kong Salomo og Jørgen Hattemaker i dette diktaturlandet. Det klokeste Høyrepampen på Askøy kan gjøre er å glemme ideen om å politianmelde bedehusfolket.
  Blir de bøtelagt bør de ikke godta bøtene men ta sakene til retten og etterspørre likhet for loven. For noen er tydeligvis hevet over lover og regler i det korrupte Norge.

  NB: Denne kommentaren er redigert da navnet kan forveksles med en annen bruker
  Forfatter av kommentaren bes bruke et annet nick

  • Bra. I min kommune gjorde en politiker det samme. Over hele verden ser vi at politikere gjør det samme. Men hvermansen blir hundset og jaktet på. De faker covidvaksiner mens noen , som Erna, “venter på tur” mens de vaksinerer en naiv befolkning med ekperimentelle vaksiner under utprøving. Tusenvis har dødd som følge av disse vaksinene og titusenvis har fått alvorlige bivirkninger. Dette såkalte “sarscov2” er så “farlig” at de har stengt ned hele verden, ødelagt folks økonomier og selvmordstall er rekordhøyt. De driver psykologisk krigføring mot oss mens de innfører total facisme. Dette burde legge listen for resten av oss. Vi er mange, de er få.

  • Det har alltid vært forskjell på kong Salomo og Jørgen Hattemaker.

   For å si det samme på en annen måte.
   Når konger, statsministre, presidenter, samfundstopper og andre av intelligentsiaen står fram på TV, og skryter av at nå har de også tatt vaksinen.

   Hva slags sprøyte tror dere at de får?

   Vil vel tro at det er BD Posiflush XS NaCl

   Mvh RJ

 2. Litt av en statsminister vi har, kan ikke sine egne regler! Kanskje ikke så farlig likevel å være både 13 og 14 sammen i lystig lag, kanskje 20 også går an? På Oslo øst går det visst også an

 3. Nå er det blitt så mye bråk at det ender nok med bøter for statsministeren også.
  Skulle ta seg ut at hun slapp straff mens tenåringer får 10 000 i bøter fordi de vil leve normalt.
  Erna og AP pampene viser vei.
  Blås i alle reglene som er innført og blir du bøtelagt, gjør som Christensen og klag og anke i alle retninger.

  • Hvordan tror dere at det går når politiet skal undersøke om straffbare forhold, når politiet selv var til stede med 14 betjenter som beskyttelse?

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.