-En luresprøyte med vev fra aborterte fostre, kvikksølv, svineblod og celler fra apenyrer

I en tidligere post slår Pedersen fast at  dette er LURESPRØYTA: Myndighetene har tatt kontroll over kropp og sjel på mange – uten at folk vet hva det innebærer, skriver Pedersen og fortsetter: “De som har tatt sprøyta trenger nåde og kraft fra Gud, slik at han restarte kroppen igjen og helbrede det som er blitt skadd på innsiden. Jesus forvandlet vann til vin, så denne kraften kan, ved tro og bønn utløses på skadde sprøytemottakere. Ingen trenger denne giften som har følgende ingredienser: Vev fra aborterte fostre. kvikksølv, formaldehyde, MSG, aluminium, egg-protein, svineblod og celler fra apenyrer,” skriver evangelisten om den kontroversielle og potensielt dødbringende vaksinen myndighetene nå pusher på folket. Samtidig føler etterlatte etter dem som har dødd etter vaksinen både et raseri og sorg -over myndighetenes uansvarlighet

En rekke kristne ledere har lenge hevdet at de omstridte Corona-vaksinene inneholder griseblod, celler fra aborterte fostre og celler fra nyrer til apekatter. Dette er noe som har blitt avvist av legemiddelindustrien selv, men likefullt er det jo ofte slik at penger teller mer enn sannhet. De samme legemiddelselskapene som avviser at vaksinene inneholder celler fra aborterte babyer sa også at legemidler som Oxycontin, Oxynorm og Tramadol ikke var avhengighetsskapende. Dette når legemidlene ble introdusert. De fleste mennesker stoler på den informasjon legemiddelselskapene selv gir, og siden vi er vant til å stole på dem som leverer oss pharmakeia, tror de fleste av oss ukritisk på den informasjon som blir gitt. Imidlertid er det 100 prosent sikkert at mange har fått voldsomme reaksjoner etter å ha tatt Covid-19 vaksinen og når Pedersen sier dette: Trolig 45.000 døde i USA av giftsprøyta. Seneffekten vet vi ikke noe om. Over 200 døde i Norge. 23.000 har fått skade av vaksinen i Norge. Folk er blinde som ikke skjønner at de er blitt lurt gjennom frykt for et virus som ikke er verre enn influensa. Joda, vi vet at mange har dødd, men å bruke en dødsvaksine mot viruset er uetisk, uvitenskapelig og mot alle medisinske regler,” skriver Pedersen som møter motbør fra enkelte av dem som har kommentert som mener evangelisten burde holde seg for god til å stille spørsmål ved den oppleste og vedtatte MSM sannhet om vaksinen.

Kjenner på sorg etter de som har dødd av vaksineringen

“Kjenner på et enormt raseri og stor sorg over overgrepene som gjøres mot folket vårt. Denne uken har jeg opplevd 4 personer som er døde etter injeksjonen. Den første en barndomsvenn som var sprek og frisk, fikk hjertebank etter første stikk og døde på vei til sykehus. Etterlater seg sjokkert kone og tre mindreårige barn. Min nær venns venninne på 39 år, samme tragiske hendelse. To kristne forkynnere i Bergen døde kort tid etter injeksjonene. Den ene har jeg hørt fra flere “kristne” at var død pga viruset, dette fikk jeg avkreftet i dag. Denne galskapen må stoppes. Vi har alle et ansvar for å advare. Men først må vi ta jobben med å finne sannheten. Fyller man seg fra giftige propaganda-kanaler, ja så blir man lett forgiftet. Da er faren for å miste gangsynet betydelig øket,” skriver Daniel Dencker hvis kommentar gjør inntrykk: “Det du skriver her, gjør inntrykk. Det er slikt folk trenger å høre,” svarer Pedersen på kommentareren fra Danuel Dencker.

Facebook Comments

5 tanker om “-En luresprøyte med vev fra aborterte fostre, kvikksølv, svineblod og celler fra apenyrer

 1. Ja, Pedersen er jo et troverdig sannhetsvitne. Vi husker jo VG’s avsløringer av mannens «barnehjem» i India. Det er klart det er penger i skremsler. Covidfrykt, endetid og helvete er god butikk for pengepredikanter.

 2. Må Gud velsigne Svein Magne Pedersen og hans tjeneste og virke.
  En mann som våger å tale ut mot abort. vaksinen og synd og vantro får min støtte.
  Jeg kjenner Ånden leder meg til omvendelse.
  Har tidligere skrevet mot Svein Magne Pedersen og angrer.
  Takk Jesus for at du har reist opp Pedersen til å være Din basun i tiden som er nå.

  1
  3
 3. Alversund ligger i min hjem-kommune. Men jeg har aldri hørt om disse tilfellene før nå. Vi har to lokalaviser : Men intet av dette har de formidlet. Den ene avisen eies av Bergens Tidende og den andre av A-media. Jeg har tidligere hatt fast spalte i begge disse lokalavisene.

  • Vi må nok regne med at vaksinedødsfall vil bli knyttet opp mot noe annet.
   Hjertestans, blodpropp, slag osv.
   Nå har avisene promotert vaksinen i 8 måneder, jeg kan umulig forestille meg at statstøttede aviser ser det som tjenelig å begynne å skrive noe som undergraver vaksineprosjektet. Men jeg tror nok ikke at Daniel Decker lyver i det han skriver.
   Han har intet å tjene på å lyve om dødsfall knyttet opp mot vaksinen.

   5
   3
  • “Vi må nok regne med at vaksinedødsfall vil bli knyttet opp mot noe annet”
   Ja, når “sannheten” er bestemt på forhånd blir alt annet en løgn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *