Daniel Dencker fra Alversund kjenner på sorg og raseri over overgrepene som blir gjort mot folket med vaksinene

“Kjenner på et enormt raseri og stor sorg over overgrepene som gjøres mot folket vårt. Denne uken har jeg opplevd 4 personer som er døde etter injeksjonen. Den første en barndomsvenn som var sprek og frisk, fikk hjertebank etter første stikk og døde på vei til sykehus. Etterlater seg sjokkert kone og tre mindreårige barn. Min nær venns venninne på 39 år, samme tragiske hendelse. To kristne forkynnere i Bergen døde kort tid etter injeksjonene. Den ene har jeg hørt fra flere “kristne” at var død pga viruset, dette fikk jeg avkreftet i dag. Denne galskapen må stoppes. Vi har alle et ansvar for å advare. Men først må vi ta jobben med å finne sannheten. Fyller man seg fra giftige propaganda-kanaler, ja så blir man lett forgiftet. Da er faren for å miste gangsynet betydelig øket,” skriver Daniel Dencker som gir sin fulle støtte til dem som nå advarer mot vaksinen.

Denckers beretning om de fire vaksinedøde, hvorav en var en frisk og sprek barndomsvenn, en nær venns venninnes dødsfall og dødsfallene til to vaksinerte kristne forkynnere i Bergen, gjør inntrykk. Det rapporteres nå om stadig høyere Corona-dødsfall i fullvaksinerte Israel -og dette gjør at man naturligvis må stille spørsmålet om hvor mange av disse Covid-19 dødsfall egentlig kan være vaksinedødsfall. I juni var det knapt noen som døde i Israel av “viruset”, men nå etter at landet kan skryte av at de er nærmest fullvaksinerte, har tallet på døde økt betraktelig. Massemedia ser ut til å ikke være villige til å slå slike nyheter opp, og dem som deler slik informasjon risikerer å bli stemplet som konspirasjonsteoretikere, -og blokkert og bannlyst på sosiale plattformer. Mange reagerer negativt på at evangelist Svein Magne Pedersen pirker bort i de etablerte “vaksine-sannhetene” som MSM presenterer. “Blir trist og sint av å lese hva du skriver mer og mer om for tiden 😥. Du sier at menneskene blir ført vill men jeg mener du gjør det med alt du skriver mot vaksiner. Vi kristne skal forkynne :Jesus Kristus døde for oss men LEVER idag 🙏,” mener Inger Hindenes som blir møtt med dette svar fra Vennesla-evangelisten: “Å forkynne evangeliet gjør jeg nærmest døgnet rundt. Jeg forkynner evangeliet både “på inn- og utpust”, og tar tusener av telefoner i året, sender ut rundt 100.000 brev til folk årlig, utgir blad og bøker med evangeliets innhold etc., etc. Men om jeg ikke advarte mot den store tragedien som er i ferd med å utvikle seg, ville jeg forsømt mitt ansvar. Det er klart at folk blir irriterte over å høre at de er blitt lurt, men det må sies likevel. De som ikke ser det nå, vil se det senere, og da kan det være for sent. Profetene i Det gamle testamentet advarte folk mot det de så var galt i samfunnet og ble hatet for det, men de måtte likevel advare.

27 tanker om “Daniel Dencker fra Alversund kjenner på sorg og raseri over overgrepene som blir gjort mot folket med vaksinene

 1. Søkelys, er det virkelig 4 personer som har dødd av Pfizer/ Moderna vaksinen denne uken?

  • Kommentaren fra Daniel Decker ble postet natt til søndag på en post på Svein Magne Pedersens facebookside.
   Decker skriver “denne uke” så han må sikte til uken 7-14 august.
   I såfall er ikke disse dødsfallene ennå registrert på bivirkningsoversikten til Legemiddelverket.
   Men om de vil rapportere det som vaksine-dødsfall eller Corona-dødsfall eller det er blodpropp/hjertestans/slag er jeg usikker på.
   Jeg er ikke FB venn med Pedersen og kan ikke kommentere der dessverre.
   Men jeg ser jo ikke noen god grunn til at Daniel Decker skal lyve om dette.
   Men jeg tror ikke vi skal regne med å se dette på førstesiden i avisene.
   De fleste vaksiner som gis er Moderna/Pfizer så det er nok sannsynlig at de fire er ofre for de to vaksinemerkene ja.

   4
   2
  • Søkelys, hvis det stemmer at 4 personer har dødd av en av coronavaksinene den siste uken, er dette en svært stor nyhet, og svært alarmerende!! Du må som redaktør av denne siden sjekke kildene dine. Svein Magne Pedersen har forøvrig en åpen fb side,du kan lett gå inn og kommentere der.Jeg har stor forståelse for at vi som kristne har ulike meninger om mye. Men fakta og SANNHETEN er kjempeviktig i alt vi sier og gjør. Jeg er redd usannheter om vaksinen skaker opp mange mennesker her inne, kanskje noen plages med angst og depresjon eller enda tyngre psykiske lidelser. Pfizer, Moderne og Johnson og Johnson vaksinene har vist seg trygge. Dessverre har noen dødd etter injeksjon av disse og, men dette har vært svært syke eldre på sykehjem.

   4
   3
  • Facebook siden er åpen, men jeg har ingen kommentarmulighet der.
   Bare ta en titt på facebook-bildene jeg har hentet fra Pedersens facebook.
   Jeg har bare mulighet til å gi et likes, ingen svar mulighet dessverre.
   Men som sagt, jeg gjengir hva en person som står frem med navn sier, og det utsagnet er like troverdig som noe annet.
   Det er uansett et utsagn delt offentlig av en høyst reell person.
   Det blir rent objektivt det samme som å gjengi et kristelig vitnesbyrd fra en person.
   En person kan si “jeg møtte Jesus og han frelste meg”, Hvis vi begynner å betvile gehaltet i det kristne personer sier og deler som deres objektive virkelighet.
   Da er vi svært ille ute. En påstand fra en person veier minst like tungt som en påstand fra en annen.
   Dog har jeg liten grunn til å forvente at MSM avisene vil bruke kjøre slike saker.
   Det er ikke alle dødsfall som vektlegges i like stor grad i media. Det kommer helt an på hvem som dør og om det passer med agendaen til mediene.
   Men som sagt, jeg kan ikke kommentere på Svein Magne Pedersens Facebookside og skjermfotoene beviser det.
   Selve siden er åpen, men ikke kommentarmulighetene for meg i hvertfall.

   1
   2
  • 200 mennesker har dødd av Pfizer vaksinen i Norge. Det er en katastrofe, men blir mørklagt. Antall døde står på sidene til legemiddelverket/ FHI, men vanskelig å finne. Hykleriet her hjemme er slik at når gamle og allerede syke dør av covid, så stenger de ned landet. Ordførere kommer med kondolanser når 100 åringer angivelig dør av covid. Det er en tragedie må vite. Men når gamle og syke dør av vaksinen, er det bare å forvente. De var jo gamle og syke og skulle nok dø likevel.

   4
   5
  • Til Z:
   Ettersom tallet er, som du sier “vanskelig å finne”, kan du legge ut en link til hvor vi kan finne informasjonen som viser hvor mange som har dødd av Pfizer-vaksinen?

   7
   2
  • Takk Arnt for at du steppet inn for Z

   Fra rapporten: “Det er så langt behandlet 199 meldinger om dødsfall som har skjedd i tidsmessig sammenheng med vaksinering” (s.5)

   “I 10 av de 100 meldingene ble en årsakssammenheng mellom vaksine og dødsfall vurdert som «sannsynlig», i 26 tilfeller som «mulig», og i 59 tilfeller som «usannsynlig». Ingen ble ansett som sikre»”

   Merk at det bare er gjennomgått 100 av disse tilfellene ennå, og at “Gruppen understreker at det er betydelig usikkerhet knyttet til vurderingene. Gruppen mener likevel at det hos de skrøpeligste pasientene foreligger risiko for at vaksinebivirkninger kan starte en kaskade av nye komplikasjoner som i verste fall ender med å fremskynde dødstidspunktet.”
   https://legemiddelverket.no/nyheter/ekspertgruppe-har-vurdert-dodsfall-hos-skropelige-eldre-etter-koronavaksinering

   Men dersom vi tolker tallene litt raust:
   Dersom vi antar at tallene fra de hundre undersøkte sakene faktisk viser reelle dødsfall på grunn av vaksinen – og ser bort fra at det også gjelder syke eldre – skulle det tilsi 72 døde ((10+26)*2)) av Pfizer-vaksinen – ikke 200.
   Det skal bli interessant å se hvilken vei det bærer når etterslepet blir registrert.

   Takk likevel Arnt.

   (PS! I rapporten Arnt viser til er det oppgitt at det er satt 3 062 790 førstedoser vaksine + 1 590 975 andredoser Pfizer-vaksine. Dersom vi antar at alle 184 dødsfall i nær tidsmessig tilknytning til vaksinen faktisk er på grunn av 1. dose av vaksinen – noe som ikke er veldig sannsynlig -, betyr det at dødsrisikoen er 184/3 062 790 = 0,00006, eller 0,006%)

 2. Tragisk å lese. Disse vaksinene tar liv.
  Ondskapsfulle myndigheter forsøker å skjule virkeligheten.
  Har vondt av de pårørende til disse.
  Her tar folk en vaksine for å være “beskyttet” som Bent Høie og myndighetene sier, og så dør de av vaksinen som skulle redde dem.
  Tragisk, denne vaksinen er rottegift fra helvete.
  Myndighetene og dem som promoterer vaksinen bør bli stilt til ansvar.

  2
  4
  • Nå har aldri hverken Høie eller myndighetene sagt at noen vaksiner gir 100% beskyttelse. Senest nå i helgen sto Høie på TV og sa at etterhvert som vi åpner opp vil flere vaksinerte og uvaksinerte bli syke. Noen også alvorlig syke.
   Nå ser det absolutt ut til at de som er vaksinert får et lettere sykdomsforløp, men vaksinen er ikke en “fribilett”.

   Men, jeg tolker deg slik at du mener vi bør slutte vaksineringen. Jeg kunne tenke meg å høre hvordan du Randi tenker vi skal beskytte vår tilsynelatende friske, de med underliggende sykdommer, de svake eldre etc.
   Hvordan tenker du vi kan gjøre for å hindre at disse bllir veldig syke eller dør?
   Skal vi i det hele tatt gjøre noe?
   Hva er ditt forslag?

 3. Til Anne: Takk! det er prisverdig at du også oppfordrer til kildesjekk.

  Til Søkelys: Det burde ikke være vanskelig å finne ut om “to kristne forkynnere i Bergen” har dødd nylig. Hva de døde av kan nok være vanskeligere for oss lekmenn å bestemme. At en som er i “sorg og raseri” vet med sikkerhet hva som førte til dødsfallene er vanskelig å tro på. At han har hørt det fra flere “kristne” gjør det ikke nødvendigvis mer troverdig.
  Merk at jeg ikke avviser at de har dødd av vaksinen. Det er noen få som dør av vaksinen. Og noen dør nært i tid etter vaksinen, men av andre årsaker.

  7
  3
  • Som sagt tidligere og til Anne. En manns utsagn er like troverdig som en annen.
   Nå er det mange forkynnere i Bergen og noen er mer kjente enn andre.
   Daniel Decker refererer til en barndomsvenn, en venns venninne og de to forkynnerne.
   La meg spørre; Hvilket motiv har kilden som hevder dette for å lyve?
   Folk i hans omgangskrets ville stille han til ansvar.
   Dette var og er Daniel Deckers historie, ord -og de veier nøyaktig like mye eller lite som ordene fra en helseminister eller Erna Solberg eller FHI som har fordreiet og endret på sannheten nå i mer enn ett år.
   Jeg har like mye eller lite grunn til å tro det disse sier.
   Nå er det jo opptil disses familier om de vil ta støyten og byrden det er med å stå frem.
   De vet at selve helvete er løs går de ut og beskylder vaksinen for å drepe.
   Det finnes heller ingen spesiell god grunn til at myndighetene offentlig går ut med slik da det ikke tjener deres agenda.
   Ei heller deres ettermæle dersom det viser seg at disse har pushet et legemiddel som faktisk tar liv av folk.
   Dette er et vitnesbyrd fra en mann som skriver med fullt navn og det er et vitnesbyrd hva han føler/opplever.
   Han føler raseri og sorg og det kan jeg forstå. For myndighetene og helsevesenet er det ikke det ikke det minste vanskelig å tilsløre slike dødsfall og peke på eksempelvis blodpropp, slag, hjertestans uten at de formelt vil trekke noen forbindelse til dosen.
   For dem er dette bare kynisk og kalkulerte risker.
   De som har Bergensavisene får følge med på dødsannonsene. “Døde hurtig fra oss” “døde brått” “gikk hastig hjem til Jesus i dag” er ordlyder som godt kan skjule et vaksinedødsfall.

   3
   3
  • “Hvilket motiv har kilden som hevder dette for å lyve?”
   Jeg tror heller ikke han har noe motiv for å lyve, men hos meg lyser en varsellampe når en påstand er veldig vag og referer til “noe som noen har sagt”. Noen ganger er det fremdeles helt sant, ofte viser det seg at der er mangler, misforståelser eller uklarheter i forhold til den egentlige historien.
   Dersom vi bruker Søkelys som eksempel: Noen artikler inneholder påstander og utsagn som ikke nødvendigvis er usanne, men i artiklene kan det være utelatt vesentlig informasjon. Å utelate noe kan i noen tilfeller sammenlignes med å lyve.

   “Det finnes heller ingen spesiell god grunn til at myndighetene offentlig går ut med slik da det ikke tjener deres agenda.”
   Jo, det er en grunn til det. Det heter personvern og helseregisterloven.
   Det er ulovlig å publisere helseinformasjon om personer dersom det er mulig å finne ut hvem informasjonen omhandler.

   Når det gjelder Torolf Karlsen, som Birger viser til, er det tragisk at han er død. Jeg velger å tro på Birger når han sier at Torolf var døde etter å ha blitt syk av Covid-19. Om han var vaksinert vet ikke jeg, men det er enda mer tragisk dersom han var det.

   At noen dør av Covid også etter å ha blitt vaksinert er et faktum. At de aller fleste som dør er syke og eldre er også et faktum. Artikkelen antyder derimot at det de fire døde på grunn av at de hadde tatt vaksinen. Det finner jeg (foreløpig) lite troverdig.

  • Hvorfor har Søkelys fokus BARE på de tilfellene som inkluderer vaksine? Det er noe jeg har veldig vanskelig å forstå.

  • Ja i dette ugudelige selskapet hyller Hermansen de andre vantro.
   Fariseere finner sammen med andre fariseere.
   Slik var det på Jesu tid og slik er det nå.
   Fariseerne kom i flokk og følge for å ta Jesus og anklage ham.
   Sånn er det også nå.

 4. Søkelys, du skriver følgende :”En manns utsagn er like troverdig som en annen.” Er det virkelig det? Hva med mennesker som taler usant,rett ut sagt LYVER, er løgn det samme som sannhet??? ( For all del, jeg sier ikke at Daniel Dencker lyver, men jeg tror der er misforståelser ute og går). Som kristen, føler jeg meg forpliktet til å alltid tale sannhet. Skriften taler også sterkt til oss om å være “sanndrue”. Feks. Fil.4,8: For øvrig brødre :Alt som er sant,alt som er ære verdt, alt som er rettferdig,alt som er rent, alt som er verdt å elske,alt som folk taler vel om, alt som duger og er ros verdt- gi akt på det! I dag ser man mye som skurrer i forskjellige såkalt kristne nettforum, men også i noen” kristne “TV kanaler er det endel som ikke er kristent! Det som skjer, er at ikke- kristne håner oss som tror på Kristus. Aldri før har det versert så mye ubibelske påstander som nå. Desto viktigere er det å være ren og hellig i det man sier og gjør, så ikke noen kan laste oss. (Paulus)

  • Jeg gjengir det en person skriver på en åpen Facebook side.
   Det er en helt vanlig praksis.
   Det er nøyaktig like troverdig som dersom man skulle sitere at en person sier “jeg møtte Jesus og Han frelste meg”
   Rent objektivt finnes det ingen bevis på at vedkommende har møtt Jesus eller at Jesus har frelst vedkommende.
   Utover dette har jeg ingen kommentarer til det du skriver.

   1
   3
  • Søkelys, du sier du “gjengir det en person skriver på en åpen FB side”, og at “det er vanlig praksis”. Men da kan du regne med at du gjengir falske opplysninger? Er en kristen nettside som “Søkelys” tjent med dette? Står du selv inne for evt. å spre usanne rykter?

   3
   1
  • Jeg regner ikke med at en kristen mann som Daniel Decker lyver. Jeg merker meg at du mener han lyver. Men det blir din sak.
   Det er tydelig av artikkelen at dette er noe Daniel Decker har delt blant annet til dem som besøker Svein Magne Pedersens Facebook side og jeg er enig men Svein Magne Pedersen.
   Det gjør inntrykk å lese slikt.
   Det er såpass mange som dør av vaksinen at jeg ikke ser noen god grunn til å betvile hva Dencker skriver.
   Sånn er det og sånn blir det.
   Og jeg er ikke overrasket heller over dødsfall. Dette er et medisinsk forsøks-eksperiment som ingen aner utfallet av.
   Jeg advarer mot vaksinen fordi det er snakk om et forsøksprosjekt av en tvilsom medisin med et betenkelig innhold.

   2
   2
  • Så du mener med andre ord at Daniel Decker lyver Anne.
   Mange er døde av vaksinen. Og vaksinen gjør noe åndelig med den som tar den.

   1
   3
  • Søkelys, jeg sier ikke at han lyver bevisst, men jeg tror det er misforståelser her. Hvis 4 personer dør av Pfizer vaksinen i løpet av en uke her i Norge, er det en megastor sak som alle mulige media ville ha slått stort opp. Narrativet her er selvsagt vaksine motstand og dette er helt ok!!! Vi har lov til å være motstander av dette. Men, hovedpoenget mitt er at alt du skriver på en KRISTEN nettside, må være dokumentert, det må ha en sannhetsgestalt som er en kristen verdig. Ellers sprer du rykter i øst og vest.

   2
   2
  • Det står ikke et ord om Pfizer vaksinen noe sted her.
   Dette er bare religiøs trolling
   Men det er flere i Norge som har dødd av Pfizer vaksinen enn de andre
   Det er 184 som har dødd av Comirnaty (BioNTech/Pfizer) vaksinen.
   9 som har dødd av Moderna “Spikewax” og 6 som har dødd av AstraZeneca.
   Det er med andre ord Pfizer som ser ut til å ha flest dødsfall knyttet til sitt medikament

 5. Dere som har tatt dyrets merke er virkelig ivrige etter å forsvare deres ugudelige valg. Dere vet hva dere har gjort og hva slags konsekvenser det vil få i evigheten. Det er derfor dere så aggressivt må forsvare deres handlinger og klandrer dem som ikke støtter dere i deres frafall fra levende tro. Det at dere siterer noen bibelvers for å virke fromme og religiøse er ikke noe nytt. Også prestene som vier homoseksuelle kan sitere bibelvers.

  2
  3
  • Geir
   Folk tar vaksinen fordi de ikke stoler på Jesus og løftene i Bibelen.
   Vaksinen er ikke dyrets merke men mer et tegn på at folk har vendt seg bort fra Guds Ord og Guds løfter.
   I tillegg er den et bevis på at folk ikke lenger er i stand til å skille rett og galt. Guds ord sier at skal bli forført av pharmakeia.
   Den endelige forførelsen er når de tar dyrets merke under dyrets rike.
   Men vi er ikke kommet dit ennå.
   Men jeg tror at mange kristne synder mot Gud ved å ta vaksinen.
   Men de gjør det fordi de er skremt og har sine ører åpne for all søppel som kommer fra urene kilder.
   Dersom de ydmykt kommer til Jesus, ber om tilgivelse og søker Herren av et helt hjerte, kan Herren helbrede dem for vaksinens skadevirkninger. Vi ser jo at folk dør av vaksinen og mange har tatt den ford de ikke lytter til Den Hellige Ånd. De kan få helbredelse og full gjenopprettelse ved Jesu blod dersom de vender om og ydmyker seg innfor Ham.
   Men dessverre ser jeg at mange i hovmod og stolthet holder fast på vantroen og ulydigheten mot Den Hellige Ånd.
   Jeg håper de våkner opp før det er for sent.

   1
   2
  • Jeg har sett hvor forherdet de vaksinerte er blitt mot sannheten. De er fulle av klander og bruker bibelsitater for å dekke over sin vantro.
   De klandrer oss som står i mot dyrets merke fordi de ikke stoler på Herren. Det er ikke vanskeligere enn det.
   Jeg har merket meg de navn her inne som er vantro. Om de er kristne eller ikke spiller ingen rolle. Det er mange som tror de er kristne men som ikke er det, fordi de gjennom vantro vanærer Guds hellige navn.

Det er stengt for kommentarer.