En krig mellom Russland og Tyrkia er profetert for 200 år siden -tyrkiske ubåter “omringer” rakett-krysseren Moskva utenfor Syria

Den spente situasjonen mellom Russland og Tyrkia ser ikke ut til å avta på tross av at russland-bombet-tyrkisk-konvoiden tyrkiske lederen har uttrykt at de er “lei seg” over at tyrkiske jagerfly skjøt ned et russisk bombefly i forrige uke. I følge en høyt respektert jødisk vismann som er kjent som Vilna Gaon vil det bli en krig mellom Russland og Tyrkia i tiden rett før Messias skulle komme. Ordene fra den jødiske vismannen skal ha falt i 1797 rett før han døde, og sett på bakgrunn av den nåværende spente situasjonen mellom Vladimir Putin’s Russland og  Recep Tayyip Erdoğan. Samtidig melder flere ubekreftede kilder at mist to tyrkiske ubåter skal ha “omringet” den russiske missilkrysseren Moskva.

Vilna_Gaon,_Winograd_pictureI sin profeti nevnte Vilna Gaon to tegn som skulle komme til å signalisere Messias snarlige komme. Det første var den russiske overtakelsen av Krim og deretter en russisk invasjon av den tyrkiske byen Istanbul. Kan den tyrkiske nedskytingen av det russiske bombeflyet bli det som danner bakteppe for en eventuell oppfyllelse av de merkverdige ordene fra 1797? I etterkant av den tyrkiske nedskytingen av det russiske flyet har Russland trappet opp sin kampanje med å bombe tyrkiske konvoier inne på syrisk jord. Samtidig melder Debka og flere andre medier at Russland i praksis har opprettet en “No fly sone” over Syria som gjør at man effektivt med utplasserte S-400 missiler kan skyte ned ethvert uønsket fly som kan oppfattes som en trussel mot den russiske militæroperasjonen som nå pågår i Syria.

Selv om både Russland og Tyrkia begge har understreket at de ikke ønsker krig over nedskytingen, kan likevel hendelser inntreffe som kan føre til en uønsket utvikling. Den tyrkiske nedskytingen har uansett skapt en situasjon som burde få mennesker til å våkne opp for virkeligheten vi nå lever i. Dersom nyheten om at tyrkiske ubåter nå omringer den russiske rakettkrysseren Moskva kan ting utvikle seg raskere enn vi liker

Vladimir Putin som står skulder ved skulder med president Bashar Assad og det syriske regimet har i etterkant gjentatt påstandene om at Tyrkia opererer med dobbelt bokholderi i forhold til den islamske staten. Tyrkia har lenge vært beskyldt for å kjøpe olje av islamsk stat og på den måten bidradd til å styrke økonomien til den livsfarlige terrorgruppen som også har henrettet et norsk gissel. Samtidig har det også blitt hevdet at Tyrkia som fikk sine gisler satt fri av den islamske staten i september 2014, har måtte gi langt mer enn de selv sier i bytte mot frigivelsen. Flere kristne profetigranskere, deriblant Steven Ben-Nun og pastor Paul Begley har kommentert dagens situasjon mellom Russland og Tyrkia og de gamle profetiske ord fra den jødiske vismannen fra 1797. Verdens maktelite vil ha menneskeheten til å innbille seg at den største trusselen i vårt århundre er klimatrusselen, og at menneskeheten kan frelse seg selv og kloden med å kjøpe klimakvoter eller kjøre Tesla eller Leaf, men mennesket vil være ute av stand til å frelse seg selv fra det som vil komme over verden i tiden før Jesu gjenkomst og den kommende apokalypse,  Sjekk ut de tre videoene nedenfor

“Det kan se ut som Russland blir puffet inn i en krig” Steven Ben-Nun

 

Facebook Comments

3 tanker om “En krig mellom Russland og Tyrkia er profetert for 200 år siden -tyrkiske ubåter “omringer” rakett-krysseren Moskva utenfor Syria

 1. Specifically, Paisios wrote: “Events will start that will culminate with us taking back Constantinople. Constantinople will be given to us. There will be war between Russia and Turkey. In the beginning the Turks will believe they are winning, but this will lead to their destruction. The Russians, eventually, will win and take over Constantinople. After that it will be ours. They will be forced to give it to us.”

  http://greece.greekreporter.com/2015/11/25/some-greeks-turn-to-elder-paisios-prophecies-on-russia-turkey-conflict/

  The text reads further, “(The Turks) will be destroyed. They will be eradicated because they are a nation that was built without God’s blessing. One third of the Turks will go back to where they came from, the depths of Turkey. One third will be saved because they will become Christians, and the other third will be killed in this war.” This is based on the Saint Kosmas prophecy.

  “Turkey will be dissected in 3 or 4 parts. The countdown has begun. We will take the lands that belong to us, the Armenians will take theirs and the Kurds their own. The Kurdish issue is at the works,” the text continues.

 2. Den 15.10.1992 hadde jeg et syn og DHÅ gav meg tydningen som var følgende: Når Russland blir synlig på verdensarenaen er bortrykkelsen nær og Jesus hadde reist seg og stod ved btyllupsbordet som var fullt.
  Videre hadde jeg et nattlig syn kl 03.30 om natten til den 4.11.95 hvor jeg så en stor rød solnedgang samtidig som månen var på sitt sted.
  Jeg stod lenge ved vinduet og stirret og kunne ikke forstå hva dette var og etter 2-3 minutter gikk jeg og la meg igjen og begynte å be om svar på hvorfor og hva Herren ville vise meg ved dette synet. Dagen etter- den 5.11.95 ble Yitzak Rabin brutalt myrdet.
  Svaret fra DHÅ kom etter noen dager i bønn og det var følgende:
  Rabins død markerer begynnelsen på enden av denne tidsalder.
  Jeg delte det med lederen i menigheten jeg gikk i men ble bare feid tilside med et sarkastisk smil.
  NÅ er begge deler imidlertid iferd med å skje. La oss være rede og i Ordet og i Sannheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.