UDI og korset: Tretti sølvpenger bare! UDI snur og krever likevel ikke at korset fjernes

korset-fallerEt kors til besvær for kristne organisasjoner på desperat pengejakt Søkelys har hittil ikke omtalt saken omkring UDIs krav om at kristne leirsteder som skal bli brukt til asylmottak må pelle ned korset og andre kristne symboler, da denne saken er blitt rikelig omtalt i blant annet Dagen. Likevel fant vi et innlegg som er postet der som vi finner så talende at vi vil gjengi det her. Innlegget har overskriften “tretti sølvpenger bare” og viser at problemet primært ikke er UDI men heller kristne organisasjoner som så lett putter sin kristne identitet i skapet, i bytte med noen lusne kroner. (Foto fra Syria hvor IS fjerner kristne symboler slik NMS gjør i bytte mot penger)

“Trist det jeg har lest, at NMS i Troms er villig til å fjerne korset, og alle kristne symboler! Da er det nok pengene som frister mer enn å beholde korset, og hva det har betydd gjennom århundrer. Dette er å selge troen og identiteten for mer enn tretti sølvpenger.
«Tretti sølvpenger bare!, Tretti sølvpenger bare…» Dette var teksten til en av sangene til sangevangelistene Egil &Arne.

Det som er agendaen til UDI er at korset skal fjernes hvis kristne leirsteder skal få ta imot asylsøkere.

Har det virkelig blitt slik at det er UDI som skal styre våre kristne veivalg?

Da er det trist det jeg har lest, at NMS i Troms er villig til å fjerne korset, og alle kristne symboler!

Da er det nok pengene som frister mer enn å beholde korset, og hva det har betydd gjennom århundrer. Dette er å selge troen og identiteten for mer enn tretti sølvpenger.

Predikanter har gjennom tiden kritisert Judas, hvordan var det mulig for han å forråde Jesus for ynkelige 30 sølvpenger. Hva med dere som eier leirstedene i dag? Uansett menighetstilknytning, hvor mange sølvpenger er dere villig til å selge korset (Jesus)for?

Spørsmålet er hva det da er igjen av dette som våre forfedre kjempet for.

Fold det gamle merket ut, er en sang du sikkert har sunget du som eier et leirsted. Korset er vår kristne identitet og kraftkilde.

Hva med korset i flagget, blir det det neste?
Hvordan feire påske uten korset?
Jul uten Jesus?
Korset er vår seier. Når jeg tenker på hva Jesus gjorde for oss alle. Da må vi tørre å stå imot alle som vil fjerne KORSET. Denne kampen skal vinnes å få oss som er glad i vår kristne arv til å ha mot til å si i fra.

Vi har sovet lenge nok,på tide å våkne!

Håper at dere som eier leirsteder har det samme mot som Rune Edvardsen i Sarons Dal som sier: «Kjærligheten kommer fra Korset og det blir hengende så lenge jeg er leder i Sarons Dal.»

Ole Paus sier det så bra i Dagen. «Underlig at man skal vise barmhjertighet i praksis. Samtidig som man fjerner det kristne symbolet som er bakgrunnen for det.»

Innlegget er skrevet av Odd B Andreassen