En advarsel til Amerika -Russland og Kina er Guds redskap til dommen over USA

Vanlige kristne får nå drømmer om dommen over Amerika og den tredje verdenskrig. I drømmer de troende hevder er fra Herren er Russland og Kina de nasjoner Gud bruker for å ødelegge USA og dømme denne frafalne og ugudelige nasjonen. En rekke kristne står nå frem med sine profetiske advarsler om hva som vil ramme USA i nær fremtid. Dette skjer fordi USA har latt Guds lys slukne, latt seg avkristne og valgt synden. Amerika kan være endetidens Babylon som skal ødelegges med ild

I en mer enn to timer lang video lagt ut for å advare Amerika deler flere kristne de advarsler de har fått. USA har under Joe Biden mistet mye av sin autoritet og dominans og har blitt et klekkeri for all slags ondskap og styggedom. USA sprer ikke lenger evangeliet men buskapet om Pride og seksuell forvirring til nasjonene. Vil profetiene og de profetiske drømmene fra de kristne i videoen under ble oppfylt? Og eventuelt når?

https://www.youtube.com/watch?v=Div1qZCWUWU

16 tanker om “En advarsel til Amerika -Russland og Kina er Guds redskap til dommen over USA

 1. Jeg tror opprykkelsen vil skje like før USAs ( Babylons) fall , dvs at vi som hører Jesus til , vil ikke måtte oppleve skrekken og gruen som følger rytteren på den røde hest , sorte hest og den gul blekke hest , vi ser riktig nok klart at rytteren på den røde hest er i ferd med å entre verden, men den har først tatt freden bort fra jorden når Kina går med i en varm konflikt mot USA og vesten , det blir en kort krig, som beskrivelsen av Babylons fall vitner om , men også som beskrevet i Valdres profetien , det vi ser nå er opptakten til 3 verdenskrig og jeg tror at det er i denne perioden vi vil bli rykket opp i sky , jeg har selv hatt ett syn der jeg ble vendt 180 grader rundt og rykket rette opp, det var i slutten av februar 1999 og sånn ca formiddag – midt på dagen, det var en helt vanlig dag , jeg gikk tur mot Stavanger sentrum og var i ferd med å passere politi huset i Stavanger, jeg husker jeg så bort på politi huset og tenkte at politi kunne jeg aldri bli , fordi jeg hadde på rulle bladet å ha kjørt en motorsykkel uten skilt , da plutselig, som ut av intet ble jeg vendt 180 grader rundt og rykket rett opp i skyene, det var helt uten for meg selv , det var ingenting som overhodet var i mine tanker, tvert imot jeg var deprimert og nedstemt i mine tanker , jeg var lys våken når det skjedde, så dette var ingen drøm , synet var fra Gud det vet jeg helt sikkert, nå vet jeg at mange vil spotte og håne dette synet og jeg tenker med å dele det her på Søkelys, så blir det som å kaste perler for svin, men håper at noen vil ta det til seg og huske disse ord fra bibelen : Når dere ser alt dette skjer , da vit at deres utfrielse er nære !

  9
  9
  • Ingen bør spotte og håne overnaturlige opplevelser man som kristne blir delaktige i .

   4
   6
  • Har den største respekt for det synet du ble vist. Takk for ditt vitnesbyrd om dette Rune.

   3
   5
  • Ture Andersen.

   Ja visst kan man tillegge merkelige sinnsopplevelser og sterke følelser til ånder og demoner og himmelske budskap, men ingen har hittil kunnet belegge denne sammenhengen. Tvert om viser alle seriøse undersøkelser at slike opplevelser er naturlige, ikke overnaturlige.

   Jeg vil derfor ikke kalle det «hån og spott» når noen påpeker at hallusinasjoner, drømmesyn og religiøse åpenbaringer kan oppstå naturlig og forklarlig ved sinnslidelser, gjennom enkle, fysiske øvelser, massesuggesjon, epileptiske anfall, ved bruk av rusmidler, under søvn og andre sinnstilstander, og så videre og så videre.

   Alt tyder på at sanseinntrykk og opplevelser tolkes og forstås i hjernen, i kroppen.

   Ingen av spåkonenes, astrologenes, trollmennenes og profetenes alltid nokså rundt formulerte forutsigelser som på et eller annet vis har stemt med virkeligheten, er kunnet belegges som annet enn tilfeldigheter, flaks og kvalifiserte gjetninger. Selv om det virker overjordisk usannsynlig, er det faktisk noen som gjetter riktig og vinner 1,3 milliarder på første forsøk.

   Dessuten: Når mange får sine syner og visjoner, fornemmelser og overbevisninger som de opplever som kommer til dem utenfra, hvordan i alle dager skal vi skille ren galskap, naturlige reaksjoner på mangel på søvn og mat, misforståelser, overtro og liknende fra det guddommelige og oversanselige? For selv kristenfundamentalistene må vel nå innrømme at alvorlige sinnslidelser og religiøs galskap ikke absolutt alltid skyldes satans demoner?

   😘

   8
   4
  • Aril :
   Jeg har hatt overnaturlige opplevelser ved flere tilfeller. Men : Andre var også tilstede og så / hørte det samme som jeg gjorde. Dine teorier holder ikke mål. Du løper Satan sitt ærend og han vil til slutt straffe deg noe helt forferdelig.
   Men : Vender du om så vil du oppdage at vår Allmektige Gud kan hjelpe deg daglig om du ber om hjelp .
   Her ett eksempel fra mitt liv ( jeg har mange eksempler ) :
   Jeg veier altfor mye. En sommer kona og jeg var på Mørekysten ble det meget med fysisk aktivitet . Mitt venstre kne sviktet så jeg knapt kunne gå over stue- gulvet . Jeg gikk til fastlegen og han henviste meg til en privat klinikk i Bergen der de gjennomførte MR-undersøkelse av kneet. I mellomtiden holdt jeg mine hender på dette kneet og ba vår Gud om helbredelse flere ganger hver dag . Etter et par uker var kneet helt fint og jeg bestilte ny time hos fastlegen. Selvsagt trodde han at det var mitt kne som skulle diskuteres. Han fortalte om alle de skader kneet hadde fått og at operasjon var nødvendig. Jeg avbrøt legen min og sa at kneet mitt nå var helt OK og at jeg kom til ham for å fornye førerkortet.
   Dette er nå noen år siden og knærne mine er fremdeles helt i orden – selv om jeg arbeider og herjer både på sjø og land.
   Vend om Aril !

   2
   7
  • Kjære Søkelys mm.

   Selvsagt betviler jeg ikke opplevelser og erfaringer. Vitnesbyrd uttrykker (vanligvis) ekte følelser.

   Men selve tolkningen av hva vitnet så, hørte eller følte, må det være lov til å undersøke kritisk hvis påstandene er svært utrolige eller følgene blir farlige. Det er dessverre eksempler på folk som har hørt himmelske røster oppfordre til ugjerninger. Eller de har misforstått ord og tegn. Da er det fint å oppklare ting!

   Selv om det dessverre er noen, også kristne, som er uærlige, kan vi i vårt moderne samfunn stort sett stole på hverandre. Ja, tillit er nødvendig for at den daglige omgangen skal gli smidig. Gjensidig tillit er en fordel for alle.

   På grunn av en sekulær veldferdsstat som vanligvis følger reglene, og et samfunn av oppegående, hensynsfulle og velutdannede medmennesker, scorer Norge best når det gjelder tillit.blant verdens nasjonale befolkninger. Men vi må selvsagt være våkne og passe oss. Men altså ikke overdrive.

   Samfunn og mennesker med lite tillit er sørlige saker. Mistillit, mistenkeliggjøring og hat er grunnlaget for populister, konspirasjonsteoretikere og svovelpredikantene. Og slike gutter/jenter det vil gamle Norge ikke ha.

   Men det er ikke farlig å gjenta dette: Det er lett å la seg lure og gjette feil. Enten det gjelder tryllekunstnere, snåsakaller eller personlige historier som anekdotiske bevis for alt og alle alltid. Hittil har for eksempel ingen inkassert nobelpris for å ha bevist helbredelse ved bønn. Ja, den omnipotente ørkenguden er en stakkarslig hjelper som verken gir oss medisiner eller kunnskap direkte, ikke lar skadde lemmer vokse ut slik salamandere kan, eller stopper kriger, befrir slaver, avverger massevoldtekter og folkemord. Eller redder planeten fra naturkatastrofer. Det går mer i å finne nøkler og ha englevakt og kanskje helbrede vonde rygger og en snufsete nese.

   Selv om vikingene virkelig hørte med egne ører at Tor dundret med hammeren når det lynte, vet vi at tolkningen, gjetningene og forståelsen, var feil. På samme anerkjenner vi at ubehaget i mareritt er ekte nok, men også at drømmetydning kan forvirre.

   Nei, ingen er immune mot selvbedrag. Ja, de mest beleste av oss kan være enda flinkere til å narre seg selv. Folk med høy akademisk utdannelse er trent på å konstruere bortforklaringer som de selv lar seg lure av. Verdens alle religiøse apologeter er nettopp slike. Overtro og.meningsløsheter gjemmes bort i imponerende tåketale.

   Så la oss oppleve og dele erfaringer. Men la oss også være skeptiske, kloke og hensynsfulle, ikke lettlurte, innbilske og overtroiske. Følelser og fornuft er fantastisk. Men vi bør innrømme hvor lettlurte vi er. Og at magefølelser og “sunt bondevett” ikke kan brukes på alle mysterier. Slik unngår vi farer, svindlere, og grådige pengepastorer. Da går det oss godt og vi får leve lenge i landet.

   😇

   9
   1
  • Lye, du skrev: «Når dere ser alt dette skjer , da vit at deres utfrielse er nære»

   Lurte litt på om du med ordet «dette» viser til noe av det du skrev i innlegget ditt, og hva da?

   2
   1
  • Hei Hannah , vi skal høre om krig og vi skal høre rykter om m.m. var det jeg mente
   Nohas ble reddet fra stor flommen , Israelerne ble reddet fra faraos hånd , Lot ble reddet fra Sodoma , mye tyder på at Gud vil ta oss bort fra den verste trengsel som er i ferd med å komme over jorden og jeg ber inderlig om at Jesus må løse oss ut fra den skrekk og gru , som er i ferd med å komme over jorden

   1
   2
  • Ok. Skjønner.
   Ja riktig.

   Som med Noah og Lot tar Gud oss BORT fra det. Ikke GJENNOM det.
   Du har en trygghet i dette. Hold på det Rune. La INGEN rikke deg. Kjøp gjerne boken til Leif Jakobsen og fôr deg med, i tillegg til Bibelen. Eller han og Charles Hansen videoer. Det stemmer med Ordet.

   Ikke bruk tid på dem som prater depressivt og drar deg ned. Trengselstiden er Jakobs trengsel.

   Vi lever på denne jord. Statisk sett kan vi rammes av mye. Og har vel også iblant blitt rammet… Men Gud er med😊👍❤️

   Jeg tror på bønn om beskyttelse. Og Gud gir enorm styrke i alt. Man kan være halvdau og kjenne gleden i Jesus. Og ENORM fred. Bare Gud klarer dette. Himmelens og jordens skaper.

   Freden er INGEN innbilning, den er virkelig. Og sann. KUN Gud kan gi det. OG det er i HENHOLD til Guds Ord. Det er NORMALT for en kristen.

   1
   1
  • Så….
   hvorfor ser man svært lite fred og glede her inne…(?)

   Ført vill? Det gjentas i Bibelen «se til at ingen fører dere vill»

   Viktigere for Jesus å svare på et helt annet spørsmål disiplene hadde var det å heller advare dem om DETTE.

   BLI ikke ført vill.

   Jeg har folk rundt meg overalt som er ført vill. I så mange ting Bibelen har advart om. Gud vil oss det beste. Han vet best, selv om jeg ikke har lyst. Så kommer jeg ved Guds nåde på rett kjøl igjen. Han svikter aldri. En dag blir alt herlig😇

 2. Det er da ingen grunn til å tvile på noen slike opplevelser folk deler. Fordi NÅR vi forteller så VET vi faktisk at vi risikerer å bli latterliggjort.

  Det ER også naturlig at det er litt vanskelig for en del mennesker å tro på dem som har opplevd det – når de SELV ikke har opplevd noe slikt. Og man bør forstå dem når de mener hjernen kan spille folk et puss. Ikke vanskelig å forstå dem. Ikke verre enn det.

  Selv legger jeg ikke så mye vekt på å bli trodd. Jeg vet selv hva jeg eventuelt så eller drømte.
  Folk må jo bare spotte. Ikke har jeg så behov for å dele heller. Noe er ment til en selv.

  Altfor mye deles -er MIN mening. Se på nettet. Det florerer. Svært mye unyttig. HVA er hensikten med mye av det? Jesus kommer snart uansett om det er 1 mill. eller 100 drømmer om det. Gud ser også til hver og ens behov.

  Man bør også være klar over HVOR lett disse som stadig ser på slikt fyller da fyller hjernen sin med ting -som KAN ( jeg skrev KAN) resultere i drømmer og syn om akkurat det samme. Dette ER naturlig. Dette gjelder noen. Men IKKE alle.

  OG det er VIKTIG å vite; man er IKKE det grann mer åndelig, mer kristen enn andre om man opplever slikt. DET er det SVÆRT mange som innbiller seg.

  Og samme om folk er enig med meg -eller ikke; Dette gjelder ikke alltid, men SVÆRT OFTE er det KUN en drøm. KUN et syn.
  Ikke noe mer enn det.

  Hører man TYDELIG stemmer om merkelige, unødvendige ting så er det ikke Gud. Gud taler gjennom sitt Ord. Gud talte tydelig gjennom sine folk i det gamle testamentet. Nå har jeg DHÅ og Ånden leder og hjelper meg i alt.
  Selv om en drøm/syn kan bety litt for både for en selv og andre en deler det med.

  Poenget mitt er bare at disse drøm/syner er SVÆRT vanlige. I følge Guds Ord skal det også skje. Det har da også vært svært mye av det allerede. Om det HAR økt er vel vanskelig å vite sikkert når det ikke fantes noe YouTube tidligere og tusener aldri FIKK fortalt. Selv om noe har vi i alle år lest i bøker og blader.

 3. Gud brukte gudløse nasjoner til å straffe Israels folket. De ble hærtatt flere ganger av imperier og endte i fangenskap eller ble drept. Til slutt gikk Israel til grunne for sin gudløshet. Landet ble gjenopprettet i 1948.

  USA er bygget op bibelens troskap. Forfedrene som bygde nasjonen var gudfryktige mennesker. Utrolig å se Biden regimet tråkker på gudsfrykten og fremmer hedenskap og gudløshet. Han vburde omvende seg på sine gamle dager, da han ikke har mange år igjen før han må stå ved Gud dom og risikerer å ender i fortapelse.

  Så at Gud igjen kan tillate gudløse nasjoner til å straffe USA for de har veket bort for sitt gudgitte mandat er ikke utenkelig.

  2
  9
 4. God kveld.

  ” I drømmer de troende hevder er fra Herren er Russland og Kina de nasjoner Gud bruker for å ødelegge USA og dømme denne frafalne og ugudelige nasjonen. ”

  Dette er den gammel testamentlige modellen hvor Gud dømmer nasjoner som står imot Gud og Israel. USA og forsåvidt alle andre land har aldri vært født på ny som nasjon og de er ikke Guds nasjoner. Landene har hatt og har Guds folk ennå i seg.

  Apg 17:31 For Han har fastsatt en dag da Han skal dømme verden i rettferdighet ved Den Mannen som Han har innsatt. Han har gitt alle grunnlag for å tro dette ved å oppreise Ham fra de døde.»

  ” Dette skjer fordi USA har latt Guds lys slukne ”

  Ingen kan få Guds lys til å slukne. 1.Joh 1:5 sier Gud er lys og om Gud bor i oss hvordan kan Gud slukne og om lys betyr liv kan vi ikke få bort et evig liv som vi har mottatt også.

  1.Joh 2:8 Likevel skriver jeg et nytt bud til dere, som er sant i Ham og i dere, fordi mørket forsvinner og det sanne lyset skinner allerede

  ” USA sprer ikke lenger evangeliet men buskapet om Pride og seksuell forvirring til nasjonene ”

  1.Peter 4:17 For tiden er kommet da dommen skal begynne med Guds hus. Men hvis den begynner med oss først, hva blir da avslutningen for dem som er ulydige mot Guds evangelium? ”

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.