Tror krigen i Ukraina er i ferd med å brenne ut -Russland har i realiteten vunnet!

Natos genralsekretær Jens Stoltenberg sier fint lite etter at Ukrainas oppskrytte offensiv har kollapset.  Foto: Youtube stream

Europeiske politikere er blitt mer og mer tause om krigen i Ukraina. Ei heller Jens Stoltenberg virker spesielt opptatt av Ukraina og Zelensky fortiden. Strømmen av vestlige ledere som besøker Kiev har avtatt kraftig og regimet i Washington snakker fint lite om Ukraina etter at Ukrainas store motoffensiv er blitt en total fiasko. Det kan se ut som om NATO og Washington har resignert overfor det faktum at Russland vinner krigen og at Kiev tross omfattende militærhjelp ikke har vært i stand til å ta tilbake annet enn et lite knippe ubetydelige landsbyer. For Kiev og Zelensky har motoffensiven vært en katastrofe som kan ha kostet mer enn 25 000 soldater livet. I tillegg er store mengder av NATO utstyret som de tyske Leopard-stridsvognene ødelagt. Det samme gjelder de amerikanske Abrams stridsvognene som ikke har vært spesielt effektive for regimet i Kiev.

“En stor fiasko for NATO og Ukraina,” sier Alexander Mercouris i samtalen med Alex Christoforou under søndagens The Duran program. Det kollektive Vesten har miskalkulert de russiske styrkene fullstendig og fra det kollektive Vest er det nå nesten taust om Ukraina. Man har begynt å innrømme at den ukrainske motoffensiven har vært en fiasko og EU ledere snakker stadig mindre om Ukraina. Selv gammelmedia og globalistenes propaganda-apparat ser ut til å erkjenne at Ukraina er en tapt sak og at Russland har vunnet krigen selv om Ukraina er i stand til å angripe “myke russiske mål” ved hjelp av droner og raketter. Fredssamtalene i Saudi-Arabia ebbet ut i nesten intet og for afrikanske land virker Russland og BRICKs nå langt mer attraktiv enn for bare noen få måneder siden. Det er bare et tidsspørsmål før det kollektive Vest erkjenner at Ukraina har tapt og vestlige ledere er i ferd med å bli tause mens de venter på å finne en vei ut av uføret de har dradd seg selv og Ukraina inn i. Skråsikkerheten om Ukrainas seier som vi hørte fra våre ledere i massemedia er blitt helt borte. Som Søkelys har slått fast mange ganger: Uten at NATO går direkte inn i krigen med personell på bakken, vil Ukraina tape krigen. Se kveldens Duran..

2 tanker om “Tror krigen i Ukraina er i ferd med å brenne ut -Russland har i realiteten vunnet!

 1. Troverdig? Neppe. The Duran er en tvilsom kilde basert på ytre høyreorientert partiskhet, promotering av russisk propaganda, høyreorienterte konspirasjoner, mangel på åpenhet, bruk av dårlige kilder, plagiering og mislykkede faktasjekker.

  2
  1
  • Finner at dette egentlig er svært troverdig. Etter Ukrainas fiasko er det blitt forholdsvis taust fra både EU og NATO om Ukraina. Jeg tror vestlige ledere har begynt å forstå at det er meningsløst å holde liv i en død hest. Jeg har en følelse av at Vesten nå er i ferd med å krype ut av den kinkige posisjonen de har satt seg selv i med å støtte Ukraina. Det er bare snakk om tid før Russland starter en ny offensiv for å presse Ukraina vekk fra russiske områder.
   Ukraina er i ferd med å bli tømt for soldater og våpen.
   Du er nok offer for msm propaganda Mowinckel

   1
   3

Det er stengt for kommentarer.