Ekstremt fra Visjon Norge om demens

Hanvoldkanalen har delt dette klippet som er fra Visjon Norge.

2 tanker om “Ekstremt fra Visjon Norge om demens

 1. Nå må det snart være slutt på koko-uttalelser og stygt fra kristne!! De ødelegger utrolig!

  Viktig å få kuttet ut lytting til Kenneth Copeland m.fl.nå! HVEM er besatt, Svein Lindset?? Mine kristne venner og familie med Alzheimer/Parkinson o.a. eller ???

  Skulle f.eks. aktiviteter som beriker blinde taes bort, mener Lindsetmo-ekteparet? Fordi de mener at blinde er besatt av demoner? Taler virkelig Gud gjennom deres «tungetale» og «tydning» på studio direkte-sendingene når de kaster slik ondskap i fjeset på folk? NEI!

  Skal kristne ALDRI stilles til veggs for hva de sier og gjør? Skal kristne ALDRI følge Bibelens regler om å tale noen tilrette?

  At jeg gidder…Man må «ikke røre ved disse herrens salvede» …Fatter ikke hvordan Sigmund Voll Ådnøy har holdt ut arbeidet med å varsle. Det er jo INGEN som NOEN GANG tar til seg NOE! Ingen som gjør opp. (utenom Enevald Flåten da, som mange mener gjorde opp, jeg vet ikke) Det er en SKAM hvordan kristne har sett på og gått imot Voll Ådnøy.

  De er ikke bare på visjon Norge men også her på søkelys😢 Det nytter IKKE å si fra, det nytter ikke å advare dem. Det finnes så mye drittsnakk, barnsligheter, FEIGHET, vranglære og manglende vilje til omvendelse at det ligner intet.

  Enig med de fleste kommentarer på Hanvoldkanalen i denne saken.

Det er stengt for kommentarer.