Minst 16 drept i russisk angrep mot Kostiantynivka, 28 skadd

16 personer skal være drept i et russisk luftangrep mot Kostiantynivka i Donetsk provinsen øst i Ukraina. 28 personer ble skadd i angrepet. Noen av de skadde og drepte skal være barn, melder Kyev Indipendent. Den pågående krigen i Ukraina krever døde og skadde på begge sider av frontene. Krigens tragedie rammer både menn, kvinner og barn og fører til ødelagte liv på begge sider av frontene. Det er frykt for at det skal finnes flere døde etter angrepet med russiske raketter. Også fra Sudan meldes det om mange døde etter et angrep fra landets myndigheter. Her ble minst 32 mennsker drept

En video fanget opp øyeblikket da det smalt. Resultatet er tragisk. 16 døde og ødeleggelse av butikker og et apotek. Krigen viser ingen tegn til å være over og USA som er part i krigen skal bruke ytterligere milliarder av dollar på denne tragiske krigen. Også i Sudan raser krigens vind. Onsdag ble minst 32 mennesker drept som en følge av krigshandlinger i landet. Nyheter om den drepende konflikten i Sudan får bare notiser i vestlige medier.

4 tanker om “Minst 16 drept i russisk angrep mot Kostiantynivka, 28 skadd

  • Alle angrep mot sivile er terrorangrep. I denne krigen utfører både russiske og ukrainske styrker grufulle angrep mot byer og sivile områder. Det som skjer er en tragedie for alle parter.

   2
   1
  • Jeg forstår ikke hvorfor kristne ikke har noen ønsker om forhandlinger og kompromiss. Men vi må nok forstå dette som skjer som en konsekvens av valgjukset i USA. Torah kodene var tydelige når det gjaldt Joe Biden som USAs president.
   Han står selv på gravas rand. Er dement og har ingen tanker om at verden ønsker fred fremfor krig og død.
   Kristne som støtter NATO og nazismen vet ikke hva de gjør.

   1
   2
  • Men hvorfor ser vi aldri at du kaller russlands bevisste angrep på sivile for terror? Er det FEIGHETEN som har tatt hånd om deg? Eller er det satan som har forblindet deg?
   ALT det vonde som skjer i denne krigen, er et resultat av russlands sataniske djevelskap. Det er nazisten/facisten/terroristlederen VLADOLF PUTLER personlig som har ansvaret for krigen. Det var han, og ingen andre, som beordret krigen. Så PUTLER er personlig ansvarlig for hvert eneste offer i krigen.

Det er stengt for kommentarer.