Eksperter: Covid-19 pandemien kan komme til å vare i ytterligere sju år

“Are you serious, are You serious?” spør pastor Paul Begley i sin siste video omkring pandemien. I følge eksperter kan denne pandemien komme til å vare i ytterligere sju år. Sju år med vekslende nedstengninger, forskjellige vaksiner og stadig propaganda om Corona-virus, vaksiner, Covid.19, Covid-21, smittetall, pandemi, undertrykkelse, stengte kirker og sosial isolasjon kan komme til å fortsette og fortsette

Her er i hvert fall Paul Begley

 

Facebook Comments

14 tanker om “Eksperter: Covid-19 pandemien kan komme til å vare i ytterligere sju år

 1. Ture du skriver at “jeg har rett til å tro hva jeg vil!” Nei, ingen har nektet deg det. Og takk Gud for at det ennå er lov til å skrive noen steder ting som ligger på vårt hjerte. Jeg skriver ikke ting for å slå deg i hodet med det, ønsker bare dele det som kommer opp i hjertet mitt. Fritt for deg hva du gjør med det selvfølgelig, jeg blir jo selvfølgelig mest glad hvis du selv undersøker det jeg skriver. Bibelen har rett. Kanskje kan jeg misforstå noe.

  “La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! 2 I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere? 3 Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er.” (Joh. 14)

  Når Han sa det, så GJØR Han et sted i stand til oss. Når Han sa Han kommer tilbake, så KOMMER Han tilbake og TAR oss til seg. Han lyver ikke.

  1.Tess.4:17 sier det samme; vi vil bli RYKKET OPP, og skal for alltid være sammen med Ham -presis som vers 3 sier i Joh. 14.

  Han sier LA IKKE hjertet bli grepet av angst. Jeg ser og hører mye angst fra kristne som mener de skal være her under trengselen. Felles for dem er en uro for alt som skjer og det er lite oppmuntring fra dem. Hvor er freden og roen i deres ånd, sjel og kropp? Så har du dem som mener at det slettes ikke nærmer seg opprykkelsen fordi Gud har jo så masse som skal gjøres her fremdeles. Det står ingenting om at alle skal ha blitt forkynt for før opprykkelsen.

  “Og dette evangeliet om riket skal bli forkynt over hele jorden til et vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme.” (Matt. 24) De som ikke har hørt til nå får hørt i løpet av de 7 trengselsårene. Ordet folkeslag betyr overalt hvor det er hus (oikos). SÅ skal enden komme. Da kommer Jesus synlig på Oljeberget. Det står ingenting om at vi da blir rykket opp for å møte Ham i sky, nei DA kommer Han synlig, HVERT et øye skal SE Ham.

  Og for ordens skyld; det er KUN 6 år til året 2027.

  Men det er de som står igjen her nede etter opprykkelsen som kan starte å regne 7 år fra da. Da vet de når Jesus kommer på Oljeberget. VI -Guds barn vet ikke når Han rykker oss opp i sky.

  Alt godt Ture.

  • Ja , det er rett Hannah – her var en skrivefeil fra min side : Til våren 2027 er det i overkant av 6 år. Jeg skulle ønske at du har rett vedr. opprykkelsen – men….Videre har du rett i at mange kristne er meget redde : Jeg har fått telefoner fra ukjente kristne som nærmest er hysteriske og spør meg til råds. Jeg prøver alltid å roe dem ned. Den siste tid har jeg tenkt mye på om vi gjør en alvorlig feil ved å misjonere blant folk flest. Vår Gud , Jahve , er uhyre streng : Tenk hvilke konsekvenser det fikk for menneskeheten at Adam og Eva syndet ved å spise et eple – dette blir blant oss regnet som nasking – en liten forbrytelse. Det er Gud som drar de han vil til Yeshua. Således er det slett ikke alle Han vil ha kontakt med. Husk at Yeshua talte i lignelser ofte – og i enerom med disiplene forklarte han dem om tydningen av det han hadde sagt – de utenfor skulle ikke forstå Himmelens rike.
   Da spør jeg : Gjør vi en stor tabbe om vi misjonerer ovenfor ukjente – gjerne noen som Vår Herre slett ikke vil ha noen kontakt med . Ja , da kan vi komme i en situasjon hvor vi motarbeider den Allmektige.

  • Må få sagt det at du også er flink til å minne om at Han er med oss i alt og holder sin hånd over oss Ture🙂

   Har aldri tenkt på det du nevner til slutt. Jeg ber Gud lede meg og hjelpe meg så det blir slik Han vil. Og om det allikevel ikke ble sagt noen ord, så er min bønn at de jeg møter merket Hans kjærlighet til dem ihvertfall.

   Ja, uansett så er vi på vei til himmelen Ture🙂

 2. Jeg ser de maser med nye mutasjoner og skyller på britiske og sør-afrikanske mutasjoner. Ingen av våre foraktelige politiske ledere og regjering er villig til å gi viruset rett adresse. Nemlig Kina.
  Hvorfor er våre foraktelige myndigheter ikke villige til å kalle det Kinapesten eller Kinaviruset? Er Erna Solberg bare en som administrerer meningene til det kinesiske kommunist-partiet?
  Verden må stå opp mot Kina. Folk må trosse disse foraktelige reglene som kommer fra våre foraktelige myndigheter.
  Tiden er kommet til å be mot myndighetene, ikke for dem.
  Myndighetene går antikrists ærend og slike myndigheter skal trosses og motarbeides

  • Nå så jeg på Søndagsrevyen i kveld, at kineserne har laget en konspirasjonsteori om at viruset ble skapt i Europa og/eller USA og importert til Kina. Makan til frekkhet!

 3. Paul Begley har nesten rett – tror jeg – og jeg har rett til å tro hva jeg vil ! Vi får slite med denne covid-19 -pesten – med ulike mutanter – inn til Yeshua kommer tilbake til denne syndige jord.
  En annan observasjon har jeg gjort : De fleste kommuner i Norge som virkelig er blitt hardt rammet av dette viruset ; er styrt av AP-ordførere ( Oslo , Bergen , Trondheim , Nord-Follo , Ulvik , Voss —.

  • Fortsettelse : Jeg tror Yeshua kommer tilbake til denne jord våren 2027 – altså i overkant av sju år til denne hendelse. Da vil en fjerdedel av menneskeheten være borte og to tredjedeler av jødene det samme – etter slaget på Harmageddon-sletten.

  • Jeg skal ikke «slite med denne covid-19-pesten».

   Jeg skal kjenne gleden og styrken i Gud , være mer i Hans vilje, ære Han og bare fortsette å glede meg til opprykkelsen🙂

   Har du fulgt rådet mitt om å lese om jødisk bryllup/opprykkelse?

 4. Ikke sikkert dette stemmer helt, men kan godt være…

  7 år som ikke akkurat vil bli så gode… Stemmer godt med Bibelen det…

  Kanskje opplever vi noen år der covid «herjer», men Guds barn blir uansett rykket opp en dag snart tror jeg, og så fortsetter verden i 7 år. Vi er ikke kalt til vrede.

  1
  1
 5. Aleksej Navalnyj er en fare for Russlands sikkerhet, jeg synes det er helt riktig at han blir arrestert og holdt til ansvar for å spre konspirasjonsteorier om de russiske folke valgte, jeg synes også det er riktig at det blir tatt ett oppgjør med alle hans tilhengere og at disse må bli sensurert og nektet/ holdt til ansvar for sine falske beskyldninger om valg juks osv.

  • Enig, Rune Lye! Sier som republikanerne: heng alle demokrater NÅ!

   🤪

   Fra spøk til alvor. Jo, du påpeker et sørgelig faktum:

   Trump ødela USA som et forbilde for kunnskapbasert rettferdighet. All verdens diktatorer kan vise til Trumps praksis når de forfølger og fordømmer kritikk og fakta som ikke passer inn. Trump har satt en ny standard for despotisk faktaresistens og splittende hatretorikk.

   Trump etterlot seg i sannhet en trist arv. Han splittet folket og aborterte landes demokratiske institusjoner.

   9
   3
  • Så det er altså Trump sin feil , at det i praksis er innført sensur og diktatur i USA ?

   Når jeg leser det du skriver Clausen , så det nesten som jeg tror at mennesker er en gjeng med apekatter.

   Demokratene oppfører seg som diktatorer ikke Trump, han er ikke lenger USA sin leder.

   3
   1
 6. Konspirasjonsteorier og fremmedfrykt har røtter i den kristne antijudaismen. Den frontet blant annet Martin Luther.

  Mange i USA har mangelfulle skolekunnskaper og har begrenset sin egen mediebruk til konspiratoriske nettsteder. De er ofte vant til religiøs demagogikk og indoktrinert i en overnaturlig virkelighetsforståelse. I tillegg føler de kanskje på tapet av gamle privilegier og usikkerhet overfor det nye.

  Da er det ikke så merkelig at folk blir faktafornektere. De blir antidemokrater som lar seg lure av maktsyke dommedagsprofeter.

  Menneskedyret har utviklet en enorm evne til å fantasere og skape mening i det meningsløse. Dessuten er grunntilstanden en lett misfornøyd uro.

  Religionene er menneskeskapte forklaringer på en komplisert og uforståelig verden. De er konstruert som en trøst for å holde ut en urettferdig tilværelse.

  Trist å se hvor lett selvopptatte tåkefyrster forfører søkende og urolige mennesker. Og trist når kyniske folketalere hisser opp de hel- og halvgale.

  Ja, all slags overtro og menneskehat er farlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *