Bergen stenger ned fra klokken 18 søndag

Den sør-afrikanske mutasjonen av Kinaviruset fortsetter å sende lant, kommuner og byer i nedstengning. Fra i kveld klokken 18 innfører Bergen og to andre kommuner svært strenge Covid-19 nedstengninger.  Nedstengningene innebærer at alle arrangement inklusiv kirker og kristne møter er forbudt. Dermed fortsetter norske myndigheter å følge veikartet for “The Great Reset” som ble lekket av canadiske myndigheter. Tiltakene i Bergen og de to andre kommunene skal etter planen vare i en uke før det åpnes litt opp igjen, for deretter å stenge ned på nytt. Den nye normalen vi skal vende oss til er Covid-19 tiltak på gult nivå, og dem som drømmer tilbake til slik samfunnet var sommeren og høsten 2019, kan drømme lenge. Konsekvensene av Corona-viruset vil vi måtte ta med oss i mange år fremover med nye mutasjoner, nye lokale og nasjonale lockdowns og restriksjoner som kan innføres på få timers varsel.

Én tanke om “Bergen stenger ned fra klokken 18 søndag

  1. Fra mitt hjem og til torget i Bergen er det 15 kilometer. Likevel er vi i sone 2 – Bergen og to andre kommuner er i sone 1. Jeg følger de regler som myndighetene foreskriver – ellers så tar jeg det hele meget rolig. Men bønn til Jahve er selvsagt uhyre viktig – om beskyttelse mot denne pesten.
    Ellers var det et nytt jordskjelv på Filippinene siste døgn – styrken var visstnok på 6.
    Med denne pesten – som er forutsagt i Skriften – ser det ut for at alle former for luksus blir rammet ; herunder bedrifter som driver med slikt. Under Spanskesyken ( 1918-20 ) gikk hurtigruten som vanlig. Nå har denne kystruten vært mer eller mindre nedlagt i lang tid.

Det er stengt for kommentarer.