Bergen stenger ned fra klokken 18 søndag

Den sør-afrikanske mutasjonen av Kinaviruset fortsetter å sende lant, kommuner og byer i nedstengning. Fra i kveld klokken 18 innfører Bergen og to andre kommuner svært strenge Covid-19 nedstengninger.  Nedstengningene innebærer at alle arrangement inklusiv kirker og kristne møter er forbudt. Dermed fortsetter norske myndigheter å følge veikartet for “The Great Reset” som ble lekket av canadiske myndigheter. Tiltakene i Bergen og de to andre kommunene skal etter planen vare i en uke før det åpnes litt opp igjen, for deretter å stenge ned på nytt. Den nye normalen vi skal vende oss til er Covid-19 tiltak på gult nivå, og dem som drømmer tilbake til slik samfunnet var sommeren og høsten 2019, kan drømme lenge. Konsekvensene av Corona-viruset vil vi måtte ta med oss i mange år fremover med nye mutasjoner, nye lokale og nasjonale lockdowns og restriksjoner som kan innføres på få timers varsel.

Facebook Comments

1 tanke om “Bergen stenger ned fra klokken 18 søndag

  1. Fra mitt hjem og til torget i Bergen er det 15 kilometer. Likevel er vi i sone 2 – Bergen og to andre kommuner er i sone 1. Jeg følger de regler som myndighetene foreskriver – ellers så tar jeg det hele meget rolig. Men bønn til Jahve er selvsagt uhyre viktig – om beskyttelse mot denne pesten.
    Ellers var det et nytt jordskjelv på Filippinene siste døgn – styrken var visstnok på 6.
    Med denne pesten – som er forutsagt i Skriften – ser det ut for at alle former for luksus blir rammet ; herunder bedrifter som driver med slikt. Under Spanskesyken ( 1918-20 ) gikk hurtigruten som vanlig. Nå har denne kystruten vært mer eller mindre nedlagt i lang tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *