Nettsiden “VAKSINEPROBLEMATIKKEN” advarer mot Covid-19 vaksinen

Den kontroversielle vaksinen som nå pushes på oss som en form for frelse fra Covid-19 er allerde svært omstridt. Mens enkelte anser vaksinen som en forløper på dyrets merke eller et verktøy som vil bli brukt for å introdusere dyrets merke, er andre usikker på kortsiktige og langsiktige bivirkninger. For dem som vil ut og reise kan vaksinen bli tvungen -siden stadig flere land nå leker med å tanken om å innføre et digitalt vaksinepass. Danmark har jobbet med vaksinepass ideen lenge -og et slikt vaksinepass kan være måneder unna. Tanken er at vaksinen skal gi deg anledning til å reise som tidligere, og vaksinepasset skal dokumentere at du har tatt vaksinen. Uten vaksine og pass er du da i realiteten fengslet i eget land, og det kan også tenkes at slike pass kan bli nødvendige for å kunne gå på kino, teater, konserter og kirker. Imidlertid er mange urolige for bivirkninger av vaksinen og dersom vi nekter å ta den, risikerer vi å bli annenrangs borgere i samfunnet.

En nettside som advarer mot vaksinen kan være en lur ballast å ta med seg før man lar myndighetene gi oss skuddene med en høyst tvilsom, hastverksutviklet og potensielt dødelig virus. “Kan man virkelig stole på en vaksine som ikke er langtids-utprøvd. Den skulle jo ha vært testet ut i 3 år før den kommer ut til befolkningen. Og hvorfor haster det så voldsomt med vaksineringen når bare 0,25% av Oslos befolkning har fått covid-19 sykdommen i løpet av ca 1 år? Normalt sett så skal jo sykdommen bare vare en uke. Det er jo derfor vi har 10 dagers karantene-regel. I nyhetene kan vi se statsministere og presidenter står frem, og viser at de tar denne sprøyta. Men når den ikke er ordentlig utprøvd, så fremstår dette jo bare som propaganda. De kan jo ikke garantere noe de ikke vet sikkerheten av,” skriver nettsiden som ser ut til å ønske at folk skal tenke seg grundig om før de tar en slik vaksine

Besøk nettsiden “Vaksineproblematikken” her http://elshaddai.no/vaksineproblematikken/

Facebook Comments

20 tanker om “Nettsiden “VAKSINEPROBLEMATIKKEN” advarer mot Covid-19 vaksinen

 1. Denne vaksinen er farlig. Dersom du lar deg forlede blir du en del av antikrist -systemet. Kristne må la seg advare.
  Dette er en rottegift fra helvete som vil ødelegge din tro og sjel.
  Det at kristne i det hele tatt tar den vitner om mangel på tro.
  Gud har tellet dine dager og et fake vaksine vil ikke kunne redde ditt liv.
  Det er utrolig hvor mye vantro det er blant kristne.
  Sett din lit til Herren og Han vil være din lege.
  Og dersom du likevel skulle bli syk og dø, er det likevel endel av Herrens plan.
  Du kan ikke med all din bekymring eller med et skudd av en vaksine legge en alen til din livslengde.

 2. En amerikansk dokumentar forteller om en eldre mann som blir radikalisert koko-kristen. Han er hatefull mot alt og alle og livredd alle slags konspirasjonsteorier om globale sammensvergelser styrt av Satan og muslimer.

  Løsningen for de fortvilte pårørende blir å skjerme vedkommende fra de verste løgnmediene, fra ytterliggående nyhetskanaler og sneversynte dommedagsprofeter. Familien til mannen har nemlig mulighet til å kontrollere nett og kabel-TV, og de bremser FoxNews og hatpropagandister som skremmer folk for penger og likes.

  Mannen blir altså tvunget ut av ekkokammeret, ut av boblen og sin snevre sirkel av faktaresistent skremselspropaganda og falske nyheter.

  Den eldre herren blir tvunget over til et større utvalg med bredere, solid og kvalitetskontrollert journalistikk. Slik får han gradvis mer variert og kunnskapsbasert informasjon, og dermed et mye mer nyansert og reflektert forhold til virkeligheten .

  Og best av slt: mannen blir roligere og vennligere mot alle.

  En solskinnshistorie!

  • Lykkelig hjerne vasket , får en vel si Clausen , men denne verden går like fult sin undergang i møte , som du selv sier Clausen enhver kunne klart å forutse , de som ble profetert av damen fra Valdres i 1968 , da Clausen vet du jo at det snart kommer en 3 verdens krig .

   Ps. Clausen du høres jo ganske sint og frustrert ut på oss kristne , kanskje du bør slutte å gå inn på søkelys , så blir du kanskje litt vennligere og hyggelig mot alle , de må da være en god ide , for du er jo ikke særlig høflig og vennlig mot oss som har en annen tro en deg.

   1
   1
  • Kjære Rune Lye!

   Tror ikke jeg er så sint, men blir nok litt oppgitt over all toskeskapen som mange religiøse blir servert av egosentriske menn som opphøyer seg selv til halvguder. Så
   innbiller jeg meg at fornuftigere motforestillinger skal få folk til å innse bedraget. Men vanligvis er det jo omvendt; mange Jehovas vitner, QAnonister og islamister blir bare enda mer hellig overbevist når motargumentene velter inn og spådommer slår feil.

   Så jo, du har rett, jeg burde ligge unna Søkelys. De troende må få krangle med hverandre og utveksle skrekkvisjoner og hatfantasier uten at nysgjerrigperer som meg skal erte, latterliggjøre eller belære.

   Men det er dessverre ikke lett. Underholdningsverdien på
   sære nettsteder som Søkelys er farlig stor. Og jeg har alltid vært fascinert av religiøs og nasjonalkonservativ ekstremisme.

   Men jeg skal prøve å la dere holde på i fred fra en skeptisk optimist som meg.

   Beklager forstyrrelsene! Og ha en fin februar! Snart er det valentinerdagen!

   Alt godt fra Clausen

 3. Klart det haster med å få vaksinert verdens befolkning. Alternativet er overfylte sykehus og millioner av dødsfall ala spanskesyken og asiasyken som tok millioner av liv. mRNA vaksiner er forsket på og prøvet i snart 30 år. Og den inneholder ikke virus.

  • Og det tullet tror du på Hans Henrik?

   Om du bruker logikk , så ser du at tiltakene er helt upropsjonale , men at det fører til mye mer kontroll på folk, det fører til et Georg Orwell samfunn +

   Du trenger ikke engang være kristen for å se det !

   1
   1
  • Helt frem til menighetens bortrykkelse vil det være splittelse og uenighet og partier mellom mennesker.
   De av oss som har olje på lampene våre forstår denne tiden, mens de som bare har lampe men mangler oljen vil ikke se.
   De virrer rundt i mørke og lar seg villede av stemmer som ikke er fra Gud. Noen kristne vil ta dyrets merke fordi de allerede er en del av dyrets system, men Guds hjord, de som Gud har gitt sin ånd til vil se og avvise dyrets merke. Så får bare fariseere og religiøse spotte og skjelle ut.

   1
   1
  • Ja det haster. Kill Gates ønsker å redusere befolkningen raskt og effektivt. Hva er da bedre enn å gi dem et skudd med en vaksine som vil ta flere liv enn korona-forkjølelsen?

 4. De bildene så jeg faktisk på Facebook for noen år siden. De har absolutt ingenting med vaksine å gjøre.

  4
  4
  • Fælt så ivrig du er etter å forsvare denne forløperen til dyrets merke Birgir. Du står vel fremst i køen når det virkelige merket kommer i løpet av de neste få årene.
   Denne vaksinen er bare forløperen men når du har tatt den er du blitt en del av antikristsystemet og således vitner handlingene om at du er en del av systemet dyret skal innføre.

   3
   4
  • Rune:
   Denne forløperen har vært spådd i snart 50 år, har det ikke vært kredittkort eller strekkoder så er det chip eller vaksine.
   Er det ikke på tide å ta til vettet og innse at forskere, vitenskapsfolk og politikere vil det beste for seg selv og menneskene?

   4
   1
  • Er ganske overrasket over lavmålet til Birgir Hermansen. Jeg trodde at du var kristen. Så sørgelig feil kan vi ta av folk.
   Det er bare trist, nidtrist

   2
   1
  • Blir du ikke lei av å stadig angripe kristne som har en annen åpenbaring enn det du har Birgir.
   Vi vet at Covid er en del av det Bibelen sier skal skje i den siste tid.
   Corona pandemien og Covid-19 har helt klart relevans til endetidens antikristelige system.
   Bare se på hvordan vaksinen blir fremstilt som verdens frelse.
   Vi ser hvordan de planlegger å gjøre vaksinen som et “must” for å kunne ta i bruk diverse tjenester.
   Når vi har sett alt som har skjedd i 2020 og 2021 er jeg ikke det minste tvil om at Corona er den plage rytteren på den hvite hest i Johannes åpenbaring forteller om.
   Det er en rekke apokalyptiske element i det som skjer nå.
   Vi har fått se myndighetenes sanne ansikt som tyranner som har satt seg i Guds sted og bestemmer over den kristne kirke.
   Både Jesus og apostlene hadde trosset disse ugudelige som misbruker makt til å undertrykke og kontrollere.
   Covid-19 og Corona er blitt et verktøy for den antikristelige agenda.
   Dette er så lett å gjenkjenne at selv min sønn på 13 kom og spurte meg om ikke dette er oppfyllelse av de bibelske profetier.
   Jeg skjønner at en 13 åring har langt mer åpenbaring over denne tiden enn det skarer av kristne har.

   2
   2
  • Birgir Hermansen må omvende seg og bli født på nytt. Han ser ut til å være fylt av mye vi vanligvis ikke forventer å finne hos troende.
   Jesus frelser ennå folk som omvender seg.

  • Skal si du er blitt forandret Birgir.
   Husker deg som en fornuftig og kristelig mann i det du skrev tidligere.
   Nå gremmes jeg og sørger over deg.

  • Klarer dere ikke å la være å hakke på hverandre?
   Det må vel være lov til å se forskjellig på ting uten å omtale hverandre dårlig? Tror flere burde trekke inn klørne.

 5. Nå så jeg på Søndagsrevyen i kveld, at kineserne har laget en konspirasjonsteori om at viruset ble skapt i Europa og/eller USA og importert til Kina. Makan til frekkhet!

 6. Der er to agendaer som skjer i denne verden no..De som har agenda 2030 med NWO. Skaper forviringer, blant folket, for å skape kaotiske tilstander. New word order er det som avsløres no. De avsløre sine agendaer friviligt. Litt, og litt legger de ut angnet slik at menneskene begynner å hate styresmaktene, og ett sinne vil bygge seg opp, også blant troende. Det utvikler seg til borger kriger der folket tar makten tilbake. Godt hjulpet av agenda to. Som er a greate awakning. Som er kamuflert som New age. Det er der den virkelige avsluttningen av endetiden begynner. Få alle religioner samlet til en mega kirke. En felles Gud, og dyrets merke vil alle ta friviligt da deres vilje er sterk svekket begrunn av mange ting. Det vil dukke opp en sterk åndelig leder som gjør store tegn, og under blant folket. Som både troende, og ikke troende vil se opp til. Det vil bli en falsk fred, og en falsk kjærlighet blant menneskene, til og med jødene blir lurt. Så de fleste vil bli lurt av denne svindelen, som lucifer er hjernen bak. Dette er som et stort teater stykke som lucifer har regien av. Så det gjelder å holde seg til Ordet i rette forstand. Og forstå Guds ord slik det står. Det er den eneste redningen. Å ikke flytte vårt fokus bort fra Jesus.

  3
  1
 7. Den store restarten og den nye verdens orden fosser frem, snart blir det forlangt att alle skal ha en QR kodede tatovert inn i pannen eller på høyre hånden , eller muligens ett chip implantat , da får det virkelig kontroll på smitte sporing og det blir sånn att uansett hva en skal gjøre , reise, gå på butikk, konsert , gå i kirken , logge inn i bank m.m så må en skanne seg først , kort sagt ingen kan kjøpe eller selge uten og ha dyrets merke .
  Det blir helvete på jord, med selveste satan som verdens leder.

  Når den tid kommer, for den tiden kommer ! Da håper jeg att jeg er borte fra denne jorden .

  Så får vi trøste hverandre med , at når vi ser alt dette skjer, da skal vi vite at utfrielsen er nære.

  3
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *