Dystre fremtidsprognoser fra aksjeanalyser.blogg.no

oljepris-i20Aksjeanalyser ser oljen ned i 20 dollar og et fall i aksjene på 30 prosent

Det norske aksjeanalyser.com ser nå to potensielle kriser for børs og finans. Først er oljeprisene nå igjen i tilnærmet fritt fall og er tirsdag ned mer enn 3,13 prosent samtidig som verdens børser skjelver etter at Kina tirsdag tok det dramatiske skrittet å devaluere sin egen valuta yuan med nesten 2 prosent. I følge nettavisen E24.no har den kinesiske devalueringen gitt “Kinasjokk på Wall Street” som etter en forsiktig oppgang mandag nå er tilbake i blodrødt territorium. I skrivende stund er den tunge Dow Jones indeksen ned med over 200 poeng mens Oslo børs falt mer enn 1,62 prosent. I hele sommer har verdens aksjemarkeder vært preget av uro og frykt og kanskje mer er i vente i september.

oslo-børs-ned-30Aksjeanalyser.com og aksjeanalyser.blogg.no er interessante nettsteder for dem som vil følge litt med på hva som kan skje innenfor børs, finans og marked. Mannen som driver nettstedet er Bjørn Inge Pettersen, har 25 års erfaring med teknisk analyse, er utdannet økonom og har jobbet som teknisk analytiker, aksjemegler og forvalter i flere ulike meglerhus i Norge. På sin blogg  lørdag skrev Pettersen at oljeprisene kan falle til 20 dollar fatet etter at de igjen falt under 50 dollar før helgen. I skrivende stund er nordsjøolje ned mer enn 3 prosent mens WTI crude oil i følge Bloomberg er ned mer enn 4 prosent. Også verdens børser er tirsdag i blodrødt hvor den tyske børsen er ned mer enn 2,68 prosent. Samtlige av de amerikanske indeksene er ned mellom 1,04 og 1,29 prosent.

Børsene stuper – kan falle 30 prosent

“Som vi skrev om i vår tidligere analyse den 27. Juli “Uro på børsene – kan bli Vincent Quinonesbørskrakk” så er det mulig det snart kan komme en kraftig korreksjon ned på verdens børser på gjerne så mye som 30 prosent fra dagens nivåer. Vi har i dag altså sett nærmere på den viktige tyske børsindeksen DAX30, og som i dag er ned hele 2,63 prosent til 11.294 poeng, og dermed har brutt rett ned igjennom flere viktige tekniske støttenivåer ved blant annet 11.600 poeng, og 11.400 poeng. DAX30-indeksen i tyskland har siden midten av April 2015, etablert en fallende trend, og videre nedgang signaliseres nå for DAX30-indeksen i Tyskland i tiden fremover,” skriver Pettersen hvis blogg som kan følges her: http://aksjeanalyser.blogg.no/ Hele hans artikkel om aksjefallet kan leses her mens artikkelen om at oljen kan falle til 20 dollar fatet kan leses herI følge Pettersen vil fallet ikke være varig og han tror at oljeprisene deretter vil få en rekyl oppover til å stabilisere seg på mellom 50 og 70 dollar. Andre er mer pessimistiske

https://youtu.be/3H-HbseuE30

 

2 tanker om “Dystre fremtidsprognoser fra aksjeanalyser.blogg.no

  1. Dersom denne Pettersens analyser blir rett risikerer Norge å gå på en megasmell økonomisk. Glad jeg ikke er i Siv Jensens sko. Det vil bli mange “Navere” i årene som ligger foran.

  2. Økonomiske rystelser etter at Kina helt uventet har devaluert for 2. gang på kort tid. Et nervøst marked reagerer umiddelbart og “eksperter” synser om den videre utviklingen i verdensøkonomien. Negative skyer har også samlet seg over Norge og bare tiden vil vise om for eksempel oljeprisen vil ta seg opp slik at vi ikke rammes så hardt. Vi lever i turbulente tider og vi nærmer oss 13. september.

Det er stengt for kommentarer.